Dobrý den, prosím o radu. Mám tříválec ZETOR v Locustu 750, chtěl jsem u něho nechat udělat vstřiky. Vyndal jsem vstřikovače a čistil jsem pouzdro vstřikovače a po odškrábnutí rezu ním začala chcát chladící kapalina.
Schodil jsem tedy už při jedné práci všechny hlavy a voda byla ve všech válcích. Vysvětluji si to tím, že to z toho prostředního proteklo sacím či výfukovým potrubím do těch ostatních. JE TO MOŽNÉ?
Nyní řeším tedy problém, jak dostat pouzdro vstřikovače z hlavy? Nějaký nápad?
Děkuji.
Motor 3 válec - pouzdro vstřikovače
Moderátor: Lukashil
Re: Motor 3 válec - pouzdro vstřikovače
My jsme je v práci vyráželi (šukadlem)
Soutružník udělal takovej jakoby trn, kterej akorát šel nasunout místo střikovače a v ttrnu utělal závit asi desítka to byla.
Trn se šoupnul do poustra vstřiku a přivařil se k pouzdru, pak se do závitu v trnu našroubovala závitovka na kterou se natahlo závaží,
nu a na konec závitovky natočíš matku.
Pak už jen pár pořádnejch ran tim závažím o doraz (matku) a je to venku.
Snad je to k pochopení co sem napsal. Kdyby ne tak se zeptej
Soutružník udělal takovej jakoby trn, kterej akorát šel nasunout místo střikovače a v ttrnu utělal závit asi desítka to byla.
Trn se šoupnul do poustra vstřiku a přivařil se k pouzdru, pak se do závitu v trnu našroubovala závitovka na kterou se natahlo závaží,
nu a na konec závitovky natočíš matku.
Pak už jen pár pořádnejch ran tim závažím o doraz (matku) a je to venku.
Snad je to k pochopení co sem napsal. Kdyby ne tak se zeptej
reverzní kladivo
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Díky za rady, nejméně pracně vypadá zavařit do pouzdra šroub a přes trubku jej tahat...
Jo no takhle se to dělá hlavně při namontovaných hlavách. Ale nebude stát za to přerazit i mrazovky? Když jsou hlavy dole, udělat co jde ať se k tomu nemusí člověk vracet.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod