Rozhodli jsme se uzavřít veškeré prodejny společnosti Fabory v České republice a to k 10. listopadu 2017.
Do tohoto data bude na prodejnách probíhat běžný provoz.
I nadále zůstáváme odhodláni poskytovat Vám vynikající služby, pomoci s technickými problémy a dotazy, nalézt optimální řešení. Produkty, které potřebujete, můžete objednat prostřednictvím našeho zákaznického centra na kontaktech uvedených výše, nebo na našem internetovém obchodě a to 24 hodin denně a 7 dní v týdnu. Obracejte se na své obchodní zástupce Fabory, kteří Vám budou neustále k dispozici pro Vaše dotazy.
Fabory
Fabory
Dám to sem kdyby náhodou někdo potřeboval
Re: Fabory
Co to znamená?
fabory prodávaly spojovací material jestli je ta firma
Byli drahy šroub stál u nich 45 kč jinde za 6kč.
Ani se nedivím.
Byli drahy šroub stál u nich 45 kč jinde za 6kč.
Ani se nedivím.
Že ruší všechny prodejny, nadále objednávky jen přes internet.
To je sice pravda, ale když potřebuješ 5 šroubů M10 * 1,25 kdo je má skladem??????????????????thovt píše: Byli drahy šroub stál u nich 45 kč jinde za 6kč.
Základní řady jsem tam nikdy nekupoval.
Jo je to tak, s atipem. Objednáš a máš ho tam když to mají.
To Franto.cz jak víš že jsem nedávno zrovna scháněl tenhle rozměr u nich? M 10 x1,25 Kámoš mi ho tam kupoval, nebo mě, pánovi co jsem dělal zrcátka na KTM motorku. Předělával si to na nástavbu na jiná zrcátka a oni měli tenhle závit a na druhý straně levej. A to už ani Fabory neměli. To jsem nakonec říznul na soustruhu do imbusáku. Sice bude mít motorkář na štelování více imbusáků, ale byl rád, že jsem to nějak spáchal.
To Franto.cz jak víš že jsem nedávno zrovna scháněl tenhle rozměr u nich? M 10 x1,25 Kámoš mi ho tam kupoval, nebo mě, pánovi co jsem dělal zrcátka na KTM motorku. Předělával si to na nástavbu na jiná zrcátka a oni měli tenhle závit a na druhý straně levej. A to už ani Fabory neměli. To jsem nakonec říznul na soustruhu do imbusáku. Sice bude mít motorkář na štelování více imbusáků, ale byl rád, že jsem to nějak spáchal.
Franta.cz: Vakstav v Ústí nad Orlicí
Díky za nabídku
Až budu potřebovat brnknu a ty mě je dovezeš do Brna
Až budu potřebovat brnknu a ty mě je dovezeš do Brna
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
jojo, taky jsem na to cumel jak puk a dvakrat kvuli tomu objizdel blok (nebylo kde zaparkovat)...nakonec jsem poridil u konkurence
- elbarto
- Kontaktovat uživatele:
Nejdrazsi prodejna spojovaciho materilu v CZ, krach byl pouze otazkou casu. V sortimentu skutecne skoro vsechno, ovsem za ceny neskutecne. Obcas jsem zazil, ze zakaznil odesel se slovy: "za tyhle penize si to nechce" a zbozi nechal na pultu. Uz dlouho se suskalo, ze par firem co neresi penize se Fabory neuzivi. Fabory zaslouzeny konec, Ferona praha prodala cely areal developerum a to velka skoda je, v marketech maslo deklarovane 8.8 coz nema ani nahodou. Pomalu bude problem kde neco koupit.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
ale nebude, nejsou totiz jen fabory a ferona
Budeme všechno objednávat jak hovada.
Tudle jsem frčel dřív z práce do prodejny ložisek pro jeden kuželový kolík fí10-60. Že prej jen na objednání. Tak ať jdou do někam, budu dávat 20ku za kolík a stovku za poštu.
Tudle jsem frčel dřív z práce do prodejny ložisek pro jeden kuželový kolík fí10-60. Že prej jen na objednání. Tak ať jdou do někam, budu dávat 20ku za kolík a stovku za poštu.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Tiez som cumel ked mi v prejni spojovacieho materialu kd emaju kde co zaglasila ze M8 8,8 len na objednavku.... Este s cinskym zavitom pride a bude vymalovane.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
podle mě je jenoduchý si spočítat kolik mají výdělek přes firmy, potažmo objednávky přes net a taky jde jednoduše spočítat kolik je stojí provozovna....... to fabory evidentně udělalo a nemusíme si tady nalhávat, že nám podobná komunita by holt neuživila provozovny...........dnes je doba bohužel eshopová........vždyť si můžu objednat přes net i namazaný krajíc chleba, tak proč by to nešlo u šroubků?
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
https://www.youtube.com/user/ladikigas