Mitsubishi MTE2000D
Moderátor: DYK
Mitsubishi MTE2000D
Zdravím všechny majitelé japonských traktorů.Jsem nově přihlášený na tomto fóru,které rád pročítám a vlastním Mitsubishi MTE2000D.Informace o traktoru sháním jak se dá.Rád bych se zeptal,jestli někdo neznáte způsob seřízení vstřikovacího čerpadla. Nemyslím na stolici,ale ten šroubek uprostřed čerpadla pod čepičkou. Ďekuji
Re: Mitsubishi MTE2000D
Witaj na fóre , možeš sa trochu rozpisať čo máš k nemu koľko rokov ho máš, výhody/nevýhody atď.
Neboj sa tažkých chvíľ, To najlepšie príde po nich
Mitsubishi mám dva roky a zatím jsem akorát přetěsnil náboje přední nápravy.Dodělal jsem termostat a ukazatel teploty a nechal seřídit vstřiky.Taky jsem udělal oba závěsy-dolní a oddělávací horní.Jinak jen běžná údržba.Do motoru polosyntetika 10W-40 a převodovka farm 10W-30. Používám ho do lesa, na sušení louky a na práce kolem domu.Pro mně je to výborný pomocník. Mohl by jet rychleji,ale jinak pěkný.
Čuník se netváří nadšeně...
ISEKI TA247F
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE
Zdravim nemohol by si mi poradit ohladom toho el ovladania piestu na zadnom trojbodovom zavese mne to na mojom mitsubishi nie vzdy funguje navysse ani neviem v ktorej polohe je auto a v ktorej manual a som ztoho v smutku naposledy mi to zislo do dolnej polohy a potom spat uz nie dakujem za akukolvek radu PS zvazujem ze to odstranim
takto vyzera to moje ovladanie este k tej predoslej otazke dik ;)
- Přílohy
-
- ovl2.jpg (7.37 KiB) Zobrazeno 5457 x
-
- ovl1.jpg (8.96 KiB) Zobrazeno 5457 x
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
nič neodstraňuj len to foto nejde zobrazit tu sa fotky nevladaju priamo ale cez odkaz nejder mi to zvätšit
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
No mne sa zas nedari vlozit foto skusim neskor
No tak malo by to uz byt ok vcera a dnes mi to zase slo celkom ok rozmyslal som ci to nemoze byt tym ze tam mam mozno malo oleja aleboo to moze byt niekde zavzdusnene alebo tam mozem mat zly olej ? neviem
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Zdravím Petrusse,u mojeho mitsubishi to je tak,že když směřuje přepínací, otočný knoflík směrem k ovládací pačce,tak to je ruční ovládání. Druhá poloha,automat, reaguje na zapojené čidlo rotavátoru a udržuje příčnou vodorovinu. Při koupení traktoru mě to taky moc nechodilo. Mají na to mimo jiné vliv různé končáky. U mně konkrétně končák pod sedadlem a ten na tom táhle u hydro válce na ramenech.Já jich víc ani nemám. Taky očištění spojů/těch trubičkových konektorků/.Taky jsem rozhýbával elektro ventil na hydraolice. Bylo to zanesený tím jejím blátíčkem.Je to,když se díváš zezadu na pravé straně jako za ramenem a nad poloosou.Vedou do toho drátky a uprostřed je takový lesklý čepík. Na ten když něčím zatlačíš,tak by se ten válec měl hýbat.Je to elektro ovládání a ten střed-čepík musí chodit lehce.Přeju,ať se to podaří rozchodit.