čelní nakladač domácí výroby
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: čelní nakladač domácí výroby
pěkně udělané
Paralelogram jsi dělal z hlavy nebo počítačem?
Snažil jsem se ho vyměřit na hotovém čeláku ale pořád nechodil jak by měl.
Paralelogram jsi dělal z hlavy nebo počítačem?
Snažil jsem se ho vyměřit na hotovém čeláku ale pořád nechodil jak by měl.
- pepa.traktor
tohle bych si představoval na 6718 ale jsem posera se do toho pustit
moc pěkná z toho by se nechala rozjet výrobička
moc pěkná z toho by se nechala rozjet výrobička
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
-
- Kontaktovat uživatele:
pěkná práce to je massey ferguson 20? já mám 35 a koukám pěkně jsi si vyhrál, to poháníš originál čerpadlem nebo jsi ještě jedno přidal?
moc pekny! jak jsi vyrabel ty konzole, nebo jak se tomu spravne rika? Nebo ty jsi nekde sehnal hotovy?
kahi: jedná se o MF 30 motor perkins 4.107,čerpadlo jsem přidával na vývod na kosu
to sita
konzole jsem vypálil z 10mm plechu a v přípravku doma naohýbal.Svařil jsem rám a v tom hever takový domácí ohraňovák
konzole jsem vypálil z 10mm plechu a v přípravku doma naohýbal.Svařil jsem rám a v tom hever takový domácí ohraňovák
diky, jsi sikovnej! urcite si zaslouzis i lepsi nick
někdy si tak připadám takže to tak může klidně být
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem paralelogram taky delal v pocitaci...dulezity je, zachovat ten uhel rozevreni na tom trojuhelniku, tak ten samej uhel prenyst na ty slupice (konzole) nad uchyceni ramene... / a / oboje musi byt stejny, vyslo mi to tak, ze ja mam v podstate ten trojuhelnik na ramenech porad ve stejny poloze, tzn. kdyz mam vyloznik uplne dole, nebo uplne nahore, ten trojuhelnik je porad stejne rovne ...spis jsem se 14 dni sral s brachou s tim prepakovanim na vyklapeni lzice a stejne to v realu vychazi malinko jinak, nez to bylo ve vykresu
Poloha trojúhelníku ke slupici je poměrně snadno určitelná, ale právě přepákování lopaty všechno rozhodí
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
¨ja jsem mel novy, ale kratky pistnice na vyklapeni lopaty, puvodne jsem paralelogram nechtel, ale nevyklopil bych v horni poloze vylozniku, tak jsem vymyslel paralelogram, dodelali jsme prepakovani v pocitaci a pak uz to slo
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
jo a jeste...ja jsem mel hlavni dva pozadavky...aby bylo dostatecny zaklopeni lzice pri nabirani -> dolni poloze vylozniku a potom, aby bylo dostatecny vyklopeni pri horni poloze vylozniku...vsechno jsem to pocital z drevenyho modelu, takze ne uplne na milimetry presne, takze jsem udelal nakres zaklopeni lzice a potom jsem vsechny ty miry prenesl na horni polohu vylozniku a vyklopil jsem lzici nakreslenim vysunuty pistnice vyklapeni lzice...v podstate jsem kreslil jen spodni polohu zaklopeni a horni polohu vyklopeni, vsechno mezitim jsem nechal na osudu