přední náprava
Moderátor: Lukashil
-
přední náprava
měl bych dotaz na odborníky, zničil jsem si v lese přední nápravu na 4011 a než bych ji opravoval tak mám nabídku na nápravu z 6911 a potřebuji zjistit co bych musel všechno vyměnit, napadají mě jen přední prsa a konzoli nápravy, nedělal to už tady někdo ?
Re: přední náprava
A co přesně jsi zničil ?, předpokládám, že minimálně ti upadl čep na konzole s předním hákem, nebo ti popraskala celá konzola přední nápravy jako mně..., už jsem si ji vyměnil...a sehnal jsem ji i s dorazama..
-
konzole je posvařovaná a popraskaná na všech možných místech, něco ode mě něco už na statku, zohýbané tyče řízení, rozpraskané disky 18 palcové, rozlámaný pera, a aktuálně jsem vytrhl náboj z nohavice.
neříkám že to nepůjde spravit, ale mám možnost levné 69 nápravy, prsa bych taky dohnal někde ze skladových zásob a i komplet posilovače jsou na netu tak okolo 5 tis od lidí co předělali na orbitrol.
dnes jsem to konzultoval s bývalým dílenským machrem ve družstvě, nyní již v důchodu a neměl by to být problém i ten posilovač tam dát.
navíc mi taky kuje v hlavě že bych si tam dovyrobil přední rampovač a to by asi ta slabá náprava nevydržela.
neříkám že to nepůjde spravit, ale mám možnost levné 69 nápravy, prsa bych taky dohnal někde ze skladových zásob a i komplet posilovače jsou na netu tak okolo 5 tis od lidí co předělali na orbitrol.
dnes jsem to konzultoval s bývalým dílenským machrem ve družstvě, nyní již v důchodu a neměl by to být problém i ten posilovač tam dát.
navíc mi taky kuje v hlavě že bych si tam dovyrobil přední rampovač a to by asi ta slabá náprava nevydržela.
- bulanek88
- Kontaktovat uživatele:
Víš jistě že ten posilovač pude snadno?, i když dáš prsa s dírou na čerpadlo, tak si myslím že hřídelka kompresoru nebude mít náhon
-
nebude, ta se musí taky vyměnit