Tak po tohto ročnej vymene mojej 5645 ktoru som predal a vymenil stroje za pv3s valnik s navijakom v na pohlad v zalostnom stave mála sice najazdenych 385 km ale zda sa 30 rokov na nu akosi zabudli,som sa pustil do mensej upravy.Rozobral som celu korbu az po ram vsetko bolo zhnite ocistil vsetko, vapom ,kartacom, flexou,odstranil hrdzu nastriekal na novo, dorobil ram na gulatinu.Prisli na rad klanice ktore sa daju vyberat,oprava plnica pneumatik,vymena remenov,vymena oleja,vymena brzdica privesu,kupa novych baterii,oprava uzavierok.Kupila sa z vychodu ruka hr3001 dorobil sa ram pod nu ,samozrejme sa ju podarilo dat najskor opacne tak sa to muselo prehodit.Kupil sa z jihlavy drapak a v ziline rotator a teraz sa bude vsetko zapajat a ked bude cas hura do lesa fotky pridam
....
Praga V3S s hydraulickou rukou
- halagacka1
Praga V3S s hydraulickou rukou
Kto nic nerobi,nic nepokazi
- halagacka1
Re: moja pv3s s rukou
pekne si sa do toho pustil Tu zadnu klanicu si mohol dat dalej do zadu...ci to by uz bolo moc a dvihalo by predok?? A navijak si preco zhodil? Ked zapadnes cim sa vytiahnes?
- halagacka1
Klanica preto vzadu lebo dozadu pride navijak a stiepkovac bude to take 3 v 1 nemozem zohnat prevodovku unhz 750 mam nachystany aj komplet posilovac s avie len teraz marodim spadol mi ten drapak na palce a je malo casu jazdim s kamionom tak vsetko postupne bude
Kto nic nerobi,nic nepokazi
Pěkný kus práce
Copak jsi uděla s držáky na rezervu? Já bych měl o ně celkem zájem, dávám dohromady PAD-4, ale bude z ní časem valník.
Tož ať slouží v Klokočově dobře, já pocházím z nedaleka, ze Salajky
Copak jsi uděla s držáky na rezervu? Já bych měl o ně celkem zájem, dávám dohromady PAD-4, ale bude z ní časem valník.
Tož ať slouží v Klokočově dobře, já pocházím z nedaleka, ze Salajky
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
v lese opatrne na tie operne nohy