kinrdtatra od makumby
- makumba 79
- Kontaktovat uživatele:
kinrdtatra od makumby
motor vari
1 převodovka z okopávače
2 převodovka Škoda 100
délka 225 cm
šířka 105 cm
rozvor 125 cm
šířka přes okraje kol 95cm
1 převodovka z okopávače
2 převodovka Škoda 100
délka 225 cm
šířka 105 cm
rozvor 125 cm
šířka přes okraje kol 95cm
Re: kinrdtatra od makumby
...jednoduché , účelné ,praktické . Co více dodat . Když dostane časem nějaký štětkolak ,bude to parádní pomocník okolo domu...
- makumba 79
- Kontaktovat uživatele:
stroj byl vyroben učelově jako pomocník na hřbitově při výstavbě pěšinek korbička pojme cca 1/3 m3 o váze cca 500 kg ale při překládání má snahu stavět se na zadní po dodělání hřbitova to už bude jen hračka pro děti i když občas si mákne i doma
- kronholec.sk
- Kontaktovat uživatele:
Tak to si s tým riadne vybabral! Super jednoduché,ale na to vyklápanie by si tam mal mať vzadu výsuvnú nožičku aby to nerobilo stojky
- makumba 79
- Kontaktovat uživatele:
forester trocha adrenalinu neuškodí a do budoucna tam dopředu dám závaží to víš potřeboval jsem to co nejmenší mezi hrobama místa moc nejni ale stou stojkou to náš pravdu první udělal muj skorošvagr ten co jsem sním byl minulej rok utebe na kafi to víš nějaký to kilčo mu do mojí postavy ješte chíbý
jak máš řešenou spojku? jen odstředivou na motoru vari nebo máš i na převodovce škoda spojku. Na škodovácké převodovce využíváš všechny rychlosti nebo jen některé?
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
- makumba 79
- Kontaktovat uživatele:
promiň tu odmlku nějak nestíhám
používám obě spojky na rozjezd odstředivou a škodováckou na řazení když to nepobere na rozjezd višší kvalt ( třeba do kopce nebo naloženej )nebo taky když chceš náklad trošku roztahnoud při vyklápění tak přez automobilovou jen popojíždím
jinak používám všechny kvalty na 4 to jezdí odhadem svižná chůze nebo o neco pomalejší než oryginál varina cca 10-15 km/h nevim nikdy sem to neměril ale na dlouhí tratě nedej bože sprint to teda nejni
používám obě spojky na rozjezd odstředivou a škodováckou na řazení když to nepobere na rozjezd višší kvalt ( třeba do kopce nebo naloženej )nebo taky když chceš náklad trošku roztahnoud při vyklápění tak přez automobilovou jen popojíždím
jinak používám všechny kvalty na 4 to jezdí odhadem svižná chůze nebo o neco pomalejší než oryginál varina cca 10-15 km/h nevim nikdy sem to neměril ale na dlouhí tratě nedej bože sprint to teda nejni