NAVIJÁK OD STRAKY
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
NAVIJÁK OD STRAKY
Čau všichni tak jsem se konečně pustil do stavby navijáku.Přikládám pár fotek.
- pepa.traktor
Re: NAVYJÁK OD STRAKY
kde to vázne STRAKO? tak šup sem snimi
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Nevím jaksi semi nedaři poslat anebo upravyt fotkypepa.traktor píše:kde to vázne STRAKO? tak šup sem snimi
- pepa.traktor
http://www.nasetraktory.cz/joomla/index ... &Itemid=77straka22 píše:Nevím jaksi semi nedaři poslat anebo upravyt fotkypepa.traktor píše:kde to vázne STRAKO? tak šup sem snimi
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Je super že si sem dal svoje foto
Môhol by si popísať z čoho dudeš vychádzať?, aký prev.pomer tam budeš mať a z čoho bude prevod? A za akým traktorom ho budeš používať?
A samozrejme pridávaj ďalšie foto....
Mihi
Môhol by si popísať z čoho dudeš vychádzať?, aký prev.pomer tam budeš mať a z čoho bude prevod? A za akým traktorom ho budeš používať?
Mihi
Mihi
Čau možná že se mně budete smít ale ja fakt nevím jak sou vysoko šavle od zemně na 25 ce ja dělám rampovač a ještě nemam hydrauliku.Mam ji doma ale nemam čas ji namontovat prosím porad te mi!!!Dikmihi píše:Je super že si sem dal svoje foto
Mihi
Re: NAVIJÁK OD STRAKY
Čau všichni tak se mi konečně podařilo nakreslit rohatku.Nebudu ji vyřezávat do tvaru hvězdy ale budu navařovat pásoviny o síle 1,6 na 2,5.Prosím napište co si otom myslíte Dík Jinak šťastné a veselé
-
Čau mám to samé bohužél ještě nedodělaná bez zápatky, nevim zda udáváš v mm nebo cm. Počítej že při vaření ti vznikne návar v koutu to může dělet problémy.
Mrknout se můžeš zde.
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 48&t=27632
Mrknout se můžeš zde.
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 48&t=27632
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja si myslim že takto vyrobená rohatka je čistý masochizmus a mrhanie časom a a tak isto aj uloženie a spôsob ako má západka fungovať sa mi zdá viac ako nešťastnýstraka22 píše:Čau všichni tak se mi konečně podařilo nakreslit rohatku.Nebudu ji vyřezávat do tvaru hvězdy ale budu navařovat pásoviny o síle 1,6 na 2,5.Prosím napište co si otom myslíte Dík Jinak šťastné a veselé
Take nad tým pořád přemíšlám udělám asi ze dvou zubů jeden.Míry jsou v cm.FERO 873 píše:Tak ja si myslim že takto vyrobená rohatka je čistý masochizmus a mrhanie časom a a tak isto aj uloženie a spôsob ako má západka fungovať sa mi zdá viac ako nešťastnýstraka22 píše:Čau všichni tak se mi konečně podařilo nakreslit rohatku.Nebudu ji vyřezávat do tvaru hvězdy ale budu navařovat pásoviny o síle 1,6 na 2,5.Prosím napište co si otom myslíte Dík Jinak šťastné a veselé
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
No to je potom o polovicu menší ale stále masochizmusstraka22 píše:Take nad tým pořád přemíšlám udělám asi ze dvou zubů jeden.Míry jsou v cm.FERO 873 píše:Tak ja si myslim že takto vyrobená rohatka je čistý masochizmus a mrhanie časom a a tak isto aj uloženie a spôsob ako má západka fungovať sa mi zdá viac ako nešťastnýstraka22 píše:Čau všichni tak se mi konečně podařilo nakreslit rohatku.Nebudu ji vyřezávat do tvaru hvězdy ale budu navařovat pásoviny o síle 1,6 na 2,5.Prosím napište co si otom myslíte Dík Jinak šťastné a veselé
Skoč do nejakej firmy čo vypaluje zo železa a daj si to tam vypáliť. cena +- 15 €
Ono dá sa to vyrobiť aj doma ale niky to nebude ako výpalok a stráviš pri tom veľa času a nakoniec sa Ti to aj tak nebude páčiť.
A aké vlastne budeš mať komponenty na tom navijaku :: prevod atď??
Mihi
Ono dá sa to vyrobiť aj doma ale niky to nebude ako výpalok a stráviš pri tom veľa času a nakoniec sa Ti to aj tak nebude páčiť.
A aké vlastne budeš mať komponenty na tom navijaku :: prevod atď??
Mihi
Mihi
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Presne toto som mal na mysli len sa mi to nechcelo rozpisovať zrátaj si čas + rezné kotúče + material + elektrika + elektródy = a zbitočná ale pri najhoršom aj to je riešenie a pritom stači vedieť vonkajší priemer vnútorný priemer výšku zuba a jeho počet a hrúbmu materialu a mašina sa už o všetko postará mihi vie očom píšem však http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 1&start=45 pre objektivnosť mihiho stáli dve rohatky 15 €
FERO 873 píše:Presne toto som mal na mysli len sa mi to nechcelo rozpisovať zrátaj si čas + rezné kotúče + material + elektrika + elektródy = a zbitočná ale pri najhoršom aj to je riešenie a pritom stači vedieť vonkajší priemer vnútorný priemer výšku zuba a jeho počet a hrúbmu materialu a mašina sa už o všetko postará mihi vie očom píšem však http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 1&start=45 pre objektivnosť mihiho stáli dve rohatky 15 €
Jak to myslíš masochizmus?Výš já ty pásoviny budu mět nařezané mašinů od švagra a já to jen navařím co sa týče toho rohového svaru rohatky tak ho trochu zbrousím a západku take.A očas mi vůbec nejde vždyt je zima a utelky se mi nechce sedět