Jeřáb za traktor
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Jeřáb za traktor
nic moc ale pracant je to spolehlivej. ještě můžu vyndat vlastní jeřáb z té růzpory a dávám ho přímo na káru při nakládání těžších polen
Re: jeřáb za traktor
Ahoj,to s tou vlečkou je bezva nápad,dá se s tím když je to třeba zatížené nějakou kládou i otočit nebo to máš zajištěné nad vlečkou a jen to přetáhneš přes kolo nahoru?
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
nakládal jsem s tím takové ty tlusté metrové odzemky a šlo s tím otáčet normálně. šlo mi o to,dostat je na káru bez vypřahání traktoru u každé hromady. takle jsem si je ze země házel na zadek káry a dál už jsem je překutálel ručně
- jirka_holub
Ahoj, to je tovarni vyroby? Napis mi prosim jak dlouhe je to rameno (je jeste vysouvaci? kolik?) a kolik pisou nosnost na stitku.petr j píše:nic moc ale pracant je to spolehlivej. ještě můžu vyndat vlastní jeřáb z té růzpory a dávám ho přímo na káru při nakládání těžších polen
Pak by me zajimalo zda se da otacet do strany, kdyz je na traktoru ( zda se mi ze ne, protoze by se prece pacil ten sroub tretiho bodu).
Diky Jirka
PS: nasel jsem na webu podobne jeraby. Nejaky podobny vyhledove urcite ukutim :-)
je to domácí výroba. vysouvací není a to rameno může mít tak 1700mm.je tam ze stalince pístnice z radlice ( asi 80mm průměr ) a nakládal jsem s tím betonové pražce po čtyřech, tak nevím kolik to unese 800-1000 kg ? pak se začne stavět 7211 na zadní. do stran se to na traktoru pravě kvuli třetímu bodu neotáčí, jen na tý káře, ale nevadí to, měl bych pak stejně strach, že mě to položí nabok a bylo by dost komplikované to uchycení třetího bodu
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
Jestli Ti to zvedá 4ks betonových pražců tak to tedy je moooc dobrý pracant Protože jeden betonový pražec při býlce 242cm váří 250-270kg.
Jsou dva druhy nespokojenosti: nespokojenost, která pracuje, a ta, co lomí rukama. První dosáhne toho, co chce, druhá ztratí, co má.
možná by to zvedlo i víc, ale museli by se na předek traktoru hodit závaží
- Blajda
Taky to chci předělat takhle na pístnici,ale ještě zádnou nemám
Zetor 3011 a 6748
- jirka_holub
Zde mame jeste nejake jeraby z webu nebo ty, ktere tu byly pred tim smazanim fora.
Ahoj Jirka
Ahoj Jirka
- Casser X
Mám jednoduchý jeřábek, unese dost:
Možná už tu byl, sehnal jsem ho tady na fóru, (zdravím Féďu, jestli sem ještĕ chodí ) Plánuji dát místo táhla do třetího bodu pístnici, čímž bych se dostal s hákem níž k zemi, pak pístnicí přitáhl k traktoru a nakonec to celé zvedl na šavlích.- jirka_holub
Tybrdo, peknej kaminek. Kampak ho vezes, na skalku ?
To rameno mas jeste vysouvaci ?
To rameno mas jeste vysouvaci ?
- Casser X
Něco jsem zakopal ... ,tak aby to psi nevyhrabali ...
Rameno vysouvací není, zatím jsem ale delší nepotřeboval. Takhle je to aspoň blíž k traktoru.
Rameno vysouvací není, zatím jsem ale delší nepotřeboval. Takhle je to aspoň blíž k traktoru.
a co jsi zakopal ? takle velkej šutrák se dává snad jen na tchýni
- stano 4011
zajtra sa pustam do vyroby ramena ,zakladny ram bude z 80mm ucka a rameno bude z 100 na 60 mm joklu a v nom bude 80 na 50mm vysuvni jakel na nom bude privareni plochac 50na 12 mm dlzka ramena bude 150cm plus vysuv piest bude z 500ky nakladaca 63cm dlhi z vrchu bude spevneni