Naviják na supra
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- TomAir
- Kontaktovat uživatele:
Naviják na supra
Náš supřík dostal pod stromeček dárek v podobě navijáku..ještě není uplně hotový, ale první test proběhl a vše vydrželo Je udělaný z koncového převodu E 512.. převodový poměr 1:6,5..brzda je rohatkou..
Naposledy upravil(a) TomAir dne ned úno 03, 2008 7:41 pm, celkem upraveno 2 x.
Fortschrit E 512 - samochodná mlátièka z nìmeckaTomAir píše:Jasný nìmeckej kombajn...dolls píše:pìkná práce ,....E 512 je kombajn neboco to je?
Autolakýrník, autoklempíř
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se dřív vysrat...
Sháním ohýbačku na plech, i doma dělanou - délka 1000 mm tloušťka 1,5 mm dohodou
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se dřív vysrat...
Sháním ohýbačku na plech, i doma dělanou - délka 1000 mm tloušťka 1,5 mm dohodou
Pìkná práce, vypadá to jako pùvodní naviják na Supra, TNP. Jsem zvìdav, jak to bude chodit.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- TomAir
- Kontaktovat uživatele:
Takhle vypadalo testování..
http://www.youtube.com/watch?v=fd_NoEmkkFg
http://www.youtube.com/watch?v=fd_NoEmkkFg
- TomAir
- Kontaktovat uživatele:
Na vstupu do toho pøevodu od nahonu je zubová spojka. Jde to i bez vypnutí tý spojky, ale není to ono..když je vypnutá tak odvíjím ruènì a toèí se celý pøevod jde to celkem lehko..Mám v plánu dát dozadu nìjakou sí protože takhle BOJÍM BOJÍM..až to lano jednou rupneZetor píše:Pìknej naviják a jak to odvíjíš?jde to ruènì?
- Jakub
- Kontaktovat uživatele:
Moc pìkný naviják, jednoduchý a masivní. Když to srovnám s navijákama do TBZ, tak tenhle je lepší v tom, že je co nejblíž zadní ose a tím se traktor tak snadno nepostaví na zadní. Dál nezatìžuje ramena a celou hydrauliku - je napevno. Nepotøebuješ kardan. Jak vidím - zùstane ti volný aspoò spodní závìs - mùžeš pøijet i s vleèkou, natáhat døevo a zase odjet s vleèkou - jistì u navijáku do TBZ taky jde udìlat závìs, ale trpí tím ramena a jízdní vlastnosti jsou mnohem horší. Trošku nevýhoda je v tom, že nemáš štít a tak to držíš na brzdì, ale dá se tahat do boku nebo malou radlièku dodìlat. Jinak dobrý nápad s tím konc. pøevodem.
Zetor 25 A, štípač od Biboše s navijákem.