Kuny
Kuny
Zdravím pánové a především ty kteří bydlíte na vesnici.Napadlo mě že bych vyrobil sklopec na kuny,ale než se do toho pustím tak nemáte někdo nějaké dobré a ověřené rady nebo nějaké foto nebo nějaký návod na výrobu sklopce?Lovu zdar
Re: Kuny
Na mně se chodí do garáže dívat přes okno,taky bych jim klidně znepříjemnil život.Jen co bobků tady všady nadělají a slepice jak nejde zavčas domů tak ráno to má zasebou
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
aj u nás ich je, naposledy sa nasťahovali dedkovi na poval.., najviac nám vadí že nám serú po dreve, niekedy sa až čudujem ako niečo tak malé môže spraviť takú kopu, inak tie sklopné klietky sme tiež kedysi mali požičané, ale nič sa do nich nechytilo, asi zlé návnady, alebo moc inteligentné kuny čo som ale počul, že by mali zabrať výkaly nejakej väčšej šelmy, napríklad tigra alebo také niečo, či to ale funguje netuším
- Petr 55
Plašil jsem je elektronickým odpuzovačem a fungovalo to. Dělají strašný bordel, vše poserou a překusují kabely. Překousaly mi kabely od antény a paraboly. Odstěhovaly se do stodoly a tam mi zatím nevadí. Ted řeším jiný problém. Do zahrady mi lezou v noci zajíci a ožrali mi už všechny mladé jabloně. Už jsem líčil oka a žádného jsem ještě nechytl. Nevím, jak má oko na zajíce vypadat.
Ferda Mravenec - můj vzor.
-
Na sklopec se kuny vyprdly,zabralo otrávený vejce,
Miska z fridexem a s houskou namočenou.To pomohlo,na jak dlouho nevím...............
Spíš teď řeším debilního kocoura od sousedů který každý den očůrává naše vstupní dveře a to je smrad.Co stím.Asi zastřelit
Spíš teď řeším debilního kocoura od sousedů který každý den očůrává naše vstupní dveře a to je smrad.Co stím.Asi zastřelit
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
- Skoda130Rs
- Kontaktovat uživatele:
Vem vajco do rukavice a injekční stříkačkou do toho pichni fridex
-
Byl to postřik na drátovce,ale už nevim jak se to menovalo,nebo něco co se používá v sadech na zavíječe a takový parchanty,většinou to stříkaj v noci