Uložení zahradního nářadí

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Georgg

Uložení zahradního nářadí

#1 Nový příspěvek od Georgg »

Zdarec,prosím o radu,tip na slušný a funkční organizér zahradního nářadí,podotýkám že do práce kde máme mraky lopat,motyček,smetáků,hrabliček a všeho možného.
Nějaký závěsný je asi nereálné co se týká prostoru
Za málo snahy hodně muziky
Díky

ota

Re: Uložení zahradního nářadí

#2 Nový příspěvek od ota »

Tuhle jsme vyklidili celou kůlničku, jde bylo ve škopkách nastrkaný nářadí. Syn přinesl 3 palety. Postavil je ke zdi a pak na několika místech přišrouboval ke zdi. Palety dnem ke zdi. Vznikly tedy otvory a do nich jsme nastrkali násadama všechno nářadí. Do rohu třeba pajsry, těžší vercajk. A do ostatních děr lopaty, hrábě, motyčky a tak. Jen vidlí jsme našli asi desatero, moryček snad dvacet. No vše je tam a jen vytáhnu a pak vrátím spátky. 8)

Sadra17

#3 Nový příspěvek od Sadra17 »

za mě bouchnout na zed dvě tyčky a na ně věšet co je třeba :-/
malej traktorista v malým traktoru

other-side II

#4 Nový příspěvek od other-side II »

já to udělám tak, že vezmu velkou voděodolnou desku, přidělám na zeď, roztřídím nářadí na hnědý a zelený tj půda a tráva, přidělám háčky, štětcem obkreslím tvar nářadí, nechám prostorovou rezervu na nové kusy a hotovo, pověsit rukojetí nahoru, pač kdyby mi padal hnuj či bláto zeshora dolů, to nechci
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.

fikejz

#5 Nový příspěvek od fikejz »

Děda by mě vyliskal jak syrotu, kdybych uklízel špinavý nářadí :pohlavek: :cert:
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

traktoristaPB

#6 Nový příspěvek od traktoristaPB »

Pavel

#7 Nový příspěvek od Pavel »

Na stěnu háky na rozteč nářadí a v metru rám z káry site

z4011be

#8 Nový příspěvek od z4011be »

Přístřešek pro drůbež, pultová střecha, přes trámy natlučeno pár latí a na nich uložené nářadí. Ano, vyžaduje to vhodný poměr výšky lidí a střechy, aby člověk nedostal motykou do hlavy při průchodu.

jenicek

#9 Nový příspěvek od jenicek »

Já mám spíš jiný problém.
Mám udělaný organizér ze 4m trámu přišroubovaného ve stodole na zeď a v něm v různých roztečích natlučený 0,5m roxory a krováky.
Problém: Jak donutit ostatní členy rodiny (5ks), aby to sakra dávali do toho přehlednýho organizéru pro asi 50ks nářadí (hrábě, vidle, motyky, krumpáče, lopaty, sekyry...) a neopírali to všude možně ??? :pohlavek: :pohlavek: :pohlavek: :pohlavek: :pohlavek:

chobotek

#10 Nový příspěvek od chobotek »

Tomuto problému bychom mohli věnovat samostatné vlákno. Pokud tedy má smysl zakládat něco tak bezvýchodného.
Mimochodem, o víkendu jsem uvolnil asi 10m² podlahové plochy. Ukázalo se, že to celé zabírá Vari a krámy k tomu. Uvažuju o regálu na palety a VZV. Bude třeba zvážit jestli vůbec dojde k úspoře místa nebo jestli to je jen další krám, který oklikou řeší problém, jestli by nebylo lepší nedělal nic.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

Fizz

#11 Nový příspěvek od Fizz »

Ha vidíš. Tento týden to asi vycuknu....
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

z4011be

#12 Nový příspěvek od z4011be »

jenicek píše: úte kvě 14, 2024 10:50 am Já mám spíš jiný problém.
Mám udělaný organizér ze 4m trámu přišroubovaného ve stodole na zeď a v něm v různých roztečích natlučený 0,5m roxory a krováky.
Problém: Jak donutit ostatní členy rodiny (5ks), aby to sakra dávali do toho přehlednýho organizéru pro asi 50ks nářadí (hrábě, vidle, motyky, krumpáče, lopaty, sekyry...) a neopírali to všude možně ??? :pohlavek: :pohlavek: :pohlavek: :pohlavek: :pohlavek:
Pokud si ostatní členové pamatují, kde nářadí zanechali, tak těžko to změníš. Pokud si to nepamatují a příště ho hledají, cesta tu je.

Fizz

#13 Nový příspěvek od Fizz »

Já mam svý podepsaný (teda moje je to vše ale...)dvakrát byl bordel a když už někdo hrabl na mý. Najednou se moje vrací kolikrát i čistý na svý místo. Ostatní je bůhví kde.

Argument že je snazší a rychlejší uklidit nez pak třeba i hodinu hledat neprošel zatím do správného mozkového zahybu.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

other-side II

#14 Nový příspěvek od other-side II »

mě ne, já bych se vylískal sám, jasně že nářadí ukládám čisté, ale do stodoly má přístup široká rodina, a všechny je vychovávat nebudu, na to je už pozdě
fikejz píše: sob kvě 04, 2024 10:01 pm Děda by mě vyliskal jak syrotu, kdybych uklízel špinavý nářadí :pohlavek: :cert:
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.

Odpovědět

Zpět na „Zahrada“