Ahoj,
Má niekto z Lidlu tú hračku na rezanie drážok do betónu? Ja také náradie nepotrebujem, no kamarátka ide niečo prerábať v paneláku a budú tam treba nejaké drážky porobiť, nebude sa to robiť naraz keďže tam aj býva, chalan čo jej to robí nemá také náradie, no pomohlo by. Keď som jej robil elektriku v kuchyni to som narezal flexou pri otvorenom okne, no teraz bude treba robiť na chodbe a tam bez odsávania to bude o život. V požičovni majú, no pri takom robení po kúskoch by sa muselo požičiavať viackrát, tam si účtujú dosť, no napadlo nás že ak by sa kúpilo to čudo tak by sa rezalo kedy treba a ešte by drážkovačka zostala. Niektoré veci z Lidlu na hobby použitie stačia, ale recenzie na toto sú všelijaké. Ak by niekto mal toto čudo uvítal by som názor. Rezalo by sa do panelu.
https://www.lidl-shop.sk/p/parkside-dra ... =100285507
Drážkovač do betónu z Lidlu
Drážkovač do betónu z Lidlu
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Re: Drážkovač do betónu z Lidlu
Ahoj, dělal jsem s ní v kombinaci s vysavačem Fein rozvody jak el. tak vody v celém domě bez problémů. Jo dům je postaven s porothermu, jak se chová v betonu nemám vyzkoušeno.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
No je to dost predrazene, ci by nestacilo spichnut dvojkotuc do flexi, a upravit kryt na vysavac.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Řezal jsem s ní doma do cihly a jde to dobře, akorát nepočítej, že i v případě, kdy použijite vysavač to bude absolutně bez prachu... Do betonu by to mělo řezat, pokud to zvládnou kotouče. Což by měly.
Za mě docela dobrý výrobek
Za mě docela dobrý výrobek
Za mě teda leda do itongu, a práší dost, Metabo taky nic moc, těch levných na drobky mam nekolik nrjlepsi je MCallister nebo jak se to jmenuje.
Hilti z půjčovny s vysavačem je nejméně prašná a nejvíc výkonná metoda. U paneláku pozor na hloubku vodorovných drážek. Nerezat výztuž.
Hilti z půjčovny s vysavačem je nejméně prašná a nejvíc výkonná metoda. U paneláku pozor na hloubku vodorovných drážek. Nerezat výztuž.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23