Druhý - Saratov II
Re: Druhý - Saratov II
Raz sa mi to snad podari naplanovat a pridem, vsak je to k tebe len tot za humná. Kosy mam sice tri, ale ak ta tvoja bude niecim zaujimava tak neodmietnem.
Prides v sobotu do lieskoveho? Ja sa chystam, ale len na skok, lebo ma prist syn na navstevu. Len dufam ze bude dobre pocasie.
Prides v sobotu do lieskoveho? Ja sa chystam, ale len na skok, lebo ma prist syn na navstevu. Len dufam ze bude dobre pocasie.
Ahoj. Tento rok Lieskové vynechám. Pripravujeme našu traktoriadu 13.7 tentokrát v Cetuni, a doma kopec roboty. To počasie je katastrofálne...furt prší. A začalo mi púšťať gufero na brzde, tak to musím vymeniť. Kosa je nejaká stará sorta, neviem výrobcu.
Preco ste to dali na Cetunu?
Kvôli termínu a hlavne teraz budú na trati kopce a les. pre fanúšikov blata bude aj jama s blatom. Bude aj hudobná skupina a vyhliadkové lety vrtuľníkom.
Ahoj, môj šéf v Moste pri Bratislave sadieval tiež v takomto čase druhý krát zemiaky, par riadkov. Potom na jeseň kopal nové zemiaky, keď už všetci mali už úrodu zobratú. Ale už nestihli dozrieť na uskladnenie.
Nech sa ti darí.
Nech sa ti darí.
Ja som tiez skusal sadi neskoro zemiaky. A moj problem bol ze ani nestihli poriadne vyliezt a uz ich zozrali mandelinky. Takze bolo z nich prt. Ak nemas v okoly zemiaky a premnozene mandelinky budes mat ako pisal kolega na jesen nove zemiaky.
Sadil som z konzumných zemiakov vytriedené také menšie. Počas skladovania som im 3x olámal klíčky, opäť naklíčili. Viem že ak aj niečo z toho vyrastie, bude to len na rychlu spotrebu, nie na uskladnenie. Ak z toho nič nebude, tiež sa nič nestane. Len to chcem vyskúšať.
...Možná narostou , možná ne . To záleží ve velké míře od odrůdy . Mám vyzkoušené , že s krátkou vegetační dobou v pohodě narostly .
...jo a ty raličky mám 30cm od sebe .
...jo a ty raličky mám 30cm od sebe .
...to vypadá dobře . Jenom než to najdou ty nešťastné myši !