Malá 70 od Vladimíra2
Re: Malá 70 od Vladimíra2
Co to máš za fešný koláč?
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
...jabka v županu s ořechovo-marmeládovou náplní .
Maškrtný jak starý kocúr
naloz a pridi ja ta postavim na pole mozes jazdit a jazdit aj kilometre ti budu naskakovat.
Takhle to tvoje políčko vypadá jako celkem pěkný lán ....ale máš na to dva parádní traktory tak je to radost, viď?
Hinomoto N249
Já už jsem letos nezasel.
Kenybzu , příjde bída na chudáky !
Jo , zahrádka to je radost . Ale nebývalo tomu vždycky tak . Otec měl dar , znechutit jakokoliv práci , všechno muselo být po jeho . Teď mě jen velice mrzí , že nemám nástupce , ikdyž mám dva vnuky . A tak až nebudu moci , promění se zahrada a letíště ve stavební parcely . Už teď odolávám tlakům na prodej , ale nedám ...
Jo , zahrádka to je radost . Ale nebývalo tomu vždycky tak . Otec měl dar , znechutit jakokoliv práci , všechno muselo být po jeho . Teď mě jen velice mrzí , že nemám nástupce , ikdyž mám dva vnuky . A tak až nebudu moci , promění se zahrada a letíště ve stavební parcely . Už teď odolávám tlakům na prodej , ale nedám ...
Je to tak, šak jsem o tom mluvili. Když jsem to měl komu dávat, tak to smysl mělo ale pro mě a moju nemá smysl dělat lán brambor a zeleniny.
Kamarádi,jak já bych dělal lány brambor a zeleniny.Jenže bábinka je na hromadě,já po 20ti letech nemám hotové práce okolo baráku a už sotva chodím do práce.Nástupcům je 15 a 6 roků,takže prd.Je mě z toho smutno.
No smutno možná jo, ale naděláš s tím prd. A to že ti dva 15 a 6 let to vezmou v tvém duchu je taky jen otázka na křišťálovou kouli. Já mám kluka 7 let a zatím se mi to jeví, že jak přestane můj táta být nápomocný tak tady celá zemědělská sláva skončí a už nikdy nezačne. Zatím asi brzo hodnotit, ale nějak moc nevypadá že by se kluk měl k hospodářství. Jediné co ho tak baví je pohladit jednu jedinou ovcí a zbytek je mu na salámu. Nějaké telata, jehňata, udělat ohradu apod, to je pro něj přítěž. Tak tu tomu dávám rok dva a hotovo. Mohl bych to táhnout dál sám, ale bez nějaké perspektivy a výhledu do budoucna to nemá smysl. Už mám taky nějaký věk a takový zápřah při práci, to asi by úplně nešlo.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233