OBECNÁ DISKUSE
Moderátor: Lukashil
Re: OBECNÁ DISKUSE
Zdar Dyku, blahopřeji k novému tričku a jen mne zajímá, zda jsi nezměnil svůj zastaralý a mylný názor z r. 2014 :::: Dřívější možnost záměny motorů 5501 za 5001 nepopírám a ani jsem nepopíral tehdy. Popírám jen existenci čtyřválce 5001. Od té strany sedm je to popsané jak jsi reagoval. Ruby - nehty. Nic víc není třeba.
......Čímž mám na mysli, zda ten zetoráckej čtyřválcovej motor 5001, mám po cca 30 letech vytáhnout z garáže a poslat ti fotku ?? Myslíš, že se ti v tomto pohne tvoje svědomí.. ? a přikývneš, že se ty motory tehdy vyráběly ?, nebo budeš zase vévodit svými častými speciálními pošklebky..? V tom případě však také, budeš muset veřejně přiznat, zda a kdo měl pravdu.. a zároveň se omluvit, jak jsi veřejně v březnu před 2 roky slíbil., jsem připraven, ten důkaz předložit..
......Čímž mám na mysli, zda ten zetoráckej čtyřválcovej motor 5001, mám po cca 30 letech vytáhnout z garáže a poslat ti fotku ?? Myslíš, že se ti v tomto pohne tvoje svědomí.. ? a přikývneš, že se ty motory tehdy vyráběly ?, nebo budeš zase vévodit svými častými speciálními pošklebky..? V tom případě však také, budeš muset veřejně přiznat, zda a kdo měl pravdu.. a zároveň se omluvit, jak jsi veřejně v březnu před 2 roky slíbil., jsem připraven, ten důkaz předložit..
- jimmy 4011
Tak ten důkaz předlož a nežvaň zbytečně okolo.
Starej čtyřválec zetor typ 5001 určitě zajímá víc,lidí včetně mě.
Starej čtyřválec zetor typ 5001 určitě zajímá víc,lidí včetně mě.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den chtěl bych se zeptat na zetor 4011, jestli jde vyměnit stávající motor 4001 za motor 6901 nebo 7001? Jde mi o to co a jak na to STK a policajti. Předem děkuji za odpovědi
- jimmy 4011
Legislativně vzato,nejde.V Zetoru 4011 může vrčet pouze motor 4001.Mochan píše:Dobrý den chtěl bych se zeptat na zetor 4011, jestli jde vyměnit stávající motor 4001 za motor 6901 nebo 7001? Jde mi o to co a jak na to STK a policajti. Předem děkuji za odpovědi
Takže je to o všímavosti orgánů a výměna na vlastní nebezpečí.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
Co je tady nového?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- jimmy 4011
Nic.Jen sanyo se nás snaží napnout jako strunu.
Tak čekám,čekám až po třiceti letech vytáhne důkaz z garáže a v Tobě se konečně pohne svědomí.
Tak čekám,čekám až po třiceti letech vytáhne důkaz z garáže a v Tobě se konečně pohne svědomí.
Werich
Werich
- malotraktorpetr
neni pravda ;) muzu ti dat dukaz vic sz pokud mas zajemjimmy 4011 píše:Legislativně vzato,nejde.V Zetoru 4011 může vrčet pouze motor 4001.Mochan píše:Dobrý den chtěl bych se zeptat na zetor 4011, jestli jde vyměnit stávající motor 4001 za motor 6901 nebo 7001? Jde mi o to co a jak na to STK a policajti. Předem děkuji za odpovědi
Takže je to o všímavosti orgánů a výměna na vlastní nebezpečí.
nechci někomu zasírat vlákno,tak se zeptám tady,pokud to nevadí,máte někdo na 3011 agrohák?potřebuji ho na tahání rur-3,jde to?v katalogu je malovanej,ale naživo jsem ho na třicítce ještě naviděl,má někdo?díky Petr
čus, švagři mají agroháka na 30tce a tahají tím fekála, jde to, ale detaily ti neřeknu ... prostě je nevím a zjišťovat je složité
Náš Trkouš : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 32&t=77823
"Z hovna bič neupleteš, když upleteš, tak nezapráskáš a když zapráskáš tak jedině sebe."
"Z hovna bič neupleteš, když upleteš, tak nezapráskáš a když zapráskáš tak jedině sebe."
Agrohák tam jde, pokud se nechá původní ( oblá delší) konzola tak se musí kousek háku nastavit, aby přední uchycovací bod stačil k čepu pod převodovkou. z hlavy teď nevím kolik to bylo ale můžu změřit. Ten nástavec jsem si pro jistotu nechal kdyby se měl hák vracet zpátky na 3011.
pokud je tam etážový závěs tak by tam mohl ten hák jít bez úprav ( na 4011 to tak funguje) ten co mám já byl právě upravený na tu 3011.
pokud je tam etážový závěs tak by tam mohl ten hák jít bez úprav ( na 4011 to tak funguje) ten co mám já byl právě upravený na tu 3011.
kdo si hraje nezlobí
Dobrý den,
poradí někdo zkušený, zda se dá na zetor 4011 (s motorem 6911) snadno předělat přední hnaná náprava a nějak vyřešit zapínání a vypínání předního náhonu. Díky za info.
poradí někdo zkušený, zda se dá na zetor 4011 (s motorem 6911) snadno předělat přední hnaná náprava a nějak vyřešit zapínání a vypínání předního náhonu. Díky za info.
Ahoj, koupil jsem blatníky tohoto typu http://www.dilymikes.cz/eshop/foto/603/603449_o_0.jpg. Ale nevím k čemu je mám v horní části uchytit. Poradíte?
Udělat držák,z polska moc nepasujou.Kamoš je ohnul nahoru a já udělám to samý,myslím tím ty držáky.
měl bys někde foto pro inspiraci?