Vozík za auto
Re: Nějakej ten vtip :)
Honzo, zkus si lanko dodatečně dodělat a vyrazí tě z STK. Už to mám za sebou. Není to homologované, nemá to tam co dělat a basta.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Tady ten karavan nebyla žádná jen tak postel na kolech tak zajisté byl brzděný. A každý brzděný přívěs musí mít lanko které nouzově zabrzdí když se rozpojí. Ale řekl bych že na to většinou každý dlabe.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
ja nepisu o vymezeni vule když mas novou kouli a nove tazne tak tam mezi to das slabej namastenej hadr
V Jicíně žádný problém a dodatečným pojistným řetízkem neměli . Ono komu se přívěs odpřáhl a kočíroval ho na kabelu - byl prázdný praskl svěrací šroub - tak tomu nikdo nevymluví že tam je řetízek na ho...o. Jinak hadr používám ale nacpu ho dovnitř do žáby do dutiny složený čtverec , musí se to trefit a namastit.
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
už v 98 lanko nebylo s vůlí mi pokaždý rumpluje na technické i když je na žehličce pořád v zelenýmBritt píše:Podívej se na tažná zařízení u nově prodávaných vozidel a ukaž mi jediné, které má uchycení na lanko nebo řetízek. Žádné!
malej traktorista v malým traktoru
Re: Vozík za auto
S tím lankem to nepleťte. Dnes je jen u brzděných přívěsů a vede na páku brzdy, kterou cuknutím uvede do zabrzděného stavu díky plynové vzpěře, která ji pak podrží.
No, ono se to taky jmenuje odtrhove lanko, nema za ukol aby kara zustala za autem, ale to co pise ITS. Preklopit paku brzdy a pretrhnout se, aby te privesny vozik neprevratil...
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
mam vozejk samo domo dle planku jak se kdysy delal od zacatku mel dve lanka dle planu dodnes to po mne na technicke chtej
Brite to je pravda na mohli to už nemá žádné auto taky ty Lanka dneska dělají na navlikuti na kouli a pak nasadit čubu. Mám dvouosou a mám to tam takBritt píše:Kde žiješ, dneska nějaký lanko nikoho nezajímá. Podívej se na tažná zařízení u nově prodávaných vozidel a ukaž mi jediné, které má uchycení na lanko nebo řetízek. Žádné!
Mám rád trktůrky a nestidim se za to :D
muj traktůrek Zelňák http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=77816
muj traktůrek Zelňák http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=77816
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
Necitis nestabilitu ked tahas s kratasom? Tahal som vacsinou s wagonom ci patrol,landcruser,pajero alebo g ale s kratasom len raz s3dverovym pajerom a oproti wagonu som nemal dobry pocit pri tazkom voziku
Ona je lozna 6,6x2,55 a celkova 8m. A jel jsem s tim i 120 a ani se to nehlo. Ale tedy po pekne silnici.
Samozrejme dlouhe auto je na tahani lepsi, malicko me mrzi ze se prodala Ramka 2500, 5,9-24v cummins. Ale tam byl zase pproblem s prilisnou delkou auta, pokud si dobre pamatuji, melo to 6,5m nebo 6,7. A kdyz te to s velkou karou zavedlo nekam do ulicek, tak byl problem odbocit... Ale zase ten motor , bylo to v manulau a bylo jedno jestli mas za sebou 1 tunu nebo 4 1cku jsem neznal, na ty 3m ji nemelo cenu davat, se to na volnobeh rozjizdelo na 3jku. A spotreba byla stejna jak u tehle maloobejmovejch sracu.
Samozrejme dlouhe auto je na tahani lepsi, malicko me mrzi ze se prodala Ramka 2500, 5,9-24v cummins. Ale tam byl zase pproblem s prilisnou delkou auta, pokud si dobre pamatuji, melo to 6,5m nebo 6,7. A kdyz te to s velkou karou zavedlo nekam do ulicek, tak byl problem odbocit... Ale zase ten motor , bylo to v manulau a bylo jedno jestli mas za sebou 1 tunu nebo 4 1cku jsem neznal, na ty 3m ji nemelo cenu davat, se to na volnobeh rozjizdelo na 3jku. A spotreba byla stejna jak u tehle maloobejmovejch sracu.
Shrek: Cos to táto přivez??? Budeme stavět?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
taky jsem dnes táhl podobně naloženou káru, kvůli nějakému přiblblovi jsem to musel zašlápnout až se zasekla nájezdovka.
Táhnu a cítím že to moc nejede. Zkoušel jsem to uvolnit - nešlo. Utáhnu ho i naložený a zabržděný ale hořej brzdy.
Naštěstí byl kopec nahoru, takže rozcouvat a zašlápnout, na druhej pokus dobrý.
Táhnu a cítím že to moc nejede. Zkoušel jsem to uvolnit - nešlo. Utáhnu ho i naložený a zabržděný ale hořej brzdy.
Naštěstí byl kopec nahoru, takže rozcouvat a zašlápnout, na druhej pokus dobrý.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Obecně k vozíkům s nájezdovkou - existuje nějaká aretace pro couvání? S uvolněnou nájezdovkou je couvání naprd ... Nebo jak to řešíte?