Vozík za auto

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Britt

Re: Nějakej ten vtip :)

#616 Nový příspěvek od Britt »

Honzo, zkus si lanko dodatečně dodělat a vyrazí tě z STK. Už to mám za sebou. Není to homologované, nemá to tam co dělat a basta.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

Tomas6

#617 Nový příspěvek od Tomas6 »

Tady ten karavan nebyla žádná jen tak postel na kolech tak zajisté byl brzděný. A každý brzděný přívěs musí mít lanko které nouzově zabrzdí když se rozpojí. Ale řekl bych že na to většinou každý dlabe.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233

Pavel

#618 Nový příspěvek od Pavel »

ja nepisu o vymezeni vule když mas novou kouli a nove tazne tak tam mezi to das slabej namastenej hadr

duchodce

#619 Nový příspěvek od duchodce »

V Jicíně žádný problém a dodatečným pojistným řetízkem neměli . Ono komu se přívěs odpřáhl a kočíroval ho na kabelu - byl prázdný praskl svěrací šroub - tak tomu nikdo nevymluví že tam je řetízek na ho...o. Jinak hadr používám ale nacpu ho dovnitř do žáby do dutiny složený čtverec , musí se to trefit a namastit.
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....

Sadra17

#620 Nový příspěvek od Sadra17 »

Britt píše:Podívej se na tažná zařízení u nově prodávaných vozidel a ukaž mi jediné, které má uchycení na lanko nebo řetízek. Žádné!
už v 98 lanko nebylo 8) s vůlí mi pokaždý rumpluje na technické i když je na žehličce pořád v zeleným :-/
malej traktorista v malým traktoru

ITS

Re: Vozík za auto

#621 Nový příspěvek od ITS »

S tím lankem to nepleťte. Dnes je jen u brzděných přívěsů a vede na páku brzdy, kterou cuknutím uvede do zabrzděného stavu díky plynové vzpěře, která ji pak podrží.

Shrek

#622 Nový příspěvek od Shrek »

No, ono se to taky jmenuje odtrhove lanko, nema za ukol aby kara zustala za autem, ale to co pise ITS. Preklopit paku brzdy a pretrhnout se, aby te privesny vozik neprevratil...
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com

Pavel

#623 Nový příspěvek od Pavel »

mam vozejk samo domo dle planku jak se kdysy delal od zacatku mel dve lanka dle planu dodnes to po mne na technicke chtej

Lubanek

#624 Nový příspěvek od Lubanek »

Britt píše:Kde žiješ, dneska nějaký lanko nikoho nezajímá. Podívej se na tažná zařízení u nově prodávaných vozidel a ukaž mi jediné, které má uchycení na lanko nebo řetízek. Žádné!
Brite to je pravda na mohli to už nemá žádné auto taky ty Lanka dneska dělají na navlikuti na kouli a pak nasadit čubu. Mám dvouosou a mám to tam tak
Mám rád trktůrky a nestidim se za to :D
muj traktůrek Zelňák http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=77816

Shrek

#625 Nový příspěvek od Shrek »

1500bm lati 6x4
1m3 prken
0,75m3 hranolu.
Obrázek
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.

Joe66

#626 Nový příspěvek od Joe66 »

Necitis nestabilitu ked tahas s kratasom? Tahal som vacsinou s wagonom ci patrol,landcruser,pajero alebo g ale s kratasom len raz s3dverovym pajerom a oproti wagonu som nemal dobry pocit pri tazkom voziku

Shrek

#627 Nový příspěvek od Shrek »

Ona je lozna 6,6x2,55 a celkova 8m. A jel jsem s tim i 120 a ani se to nehlo. Ale tedy po pekne silnici.
Samozrejme dlouhe auto je na tahani lepsi, malicko me mrzi ze se prodala Ramka 2500, 5,9-24v cummins. Ale tam byl zase pproblem s prilisnou delkou auta, pokud si dobre pamatuji, melo to 6,5m nebo 6,7. A kdyz te to s velkou karou zavedlo nekam do ulicek, tak byl problem odbocit... Ale zase ten motor :potlesk: , bylo to v manulau a bylo jedno jestli mas za sebou 1 tunu nebo 4 :smich: 1cku jsem neznal, na ty 3m ji nemelo cenu davat, se to na volnobeh rozjizdelo na 3jku. A spotreba byla stejna jak u tehle maloobejmovejch sracu.

DYK

#628 Nový příspěvek od DYK »

Shrek: Cos to táto přivez??? :red: Budeme stavět? :ano:
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

bourač

#629 Nový příspěvek od bourač »

taky jsem dnes táhl podobně naloženou káru, kvůli nějakému přiblblovi jsem to musel zašlápnout až se zasekla nájezdovka.
Táhnu a cítím že to moc nejede. Zkoušel jsem to uvolnit - nešlo. Utáhnu ho i naložený a zabržděný ale hořej brzdy.
Naštěstí byl kopec nahoru, takže rozcouvat a zašlápnout, na druhej pokus dobrý.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

Thomasson

#630 Nový příspěvek od Thomasson »

Obecně k vozíkům s nájezdovkou - existuje nějaká aretace pro couvání? S uvolněnou nájezdovkou je couvání naprd ... Nebo jak to řešíte?

Odpovědět

Zpět na „Auto Moto koutek“