Vozík za auto
Re: Vozík za auto
Ja som sa dnes nasmial, mám ten malý sport-jacht, poistený o Uniqua, dnes som od nich dostal poštu že si môžem poistiť čelné sklo. Nech pozerám jak puk, žiadne čelné sklo na vozíku nevidím.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Jestli nemáš verzi papa trailer.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Re: Přívěsné vozíky za auto
Dá, vozíkový prodejci by to měli umět zařídit... nalisujou nový gumy.Sadra17 píše:vytáhnu mrtvolu:
Dá se nějak zrepasovat náprava na vozíku ? je to klasika 4hran jekl a v tom v gumách nalisovaný ramena
H.
prodejce/výrobce mi nabídnul už minule jen a pouze novou nápravu (4200 bez nábojů)
malej traktorista v malým traktoru
Ešte by ma nejaká blondýna naháňala že chce jednu malú jahodovú.DYK píše:Jestli nemáš verzi papa trailer.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Chlapi koukám po novém a větším vozíku za OA s celkovou 750kg , doteď mám Bobka s rozměrem 105x200cm a kdyby mi nebyl malý, tak jsem celkem spokojený. Chci ale něco většího cca 130x250cm a určitě zase překližku se sklopným předním i zadním čelem. Podělte se co kdo má a jak je spokojený.
4 elkej: taky hledám a zatím jsou favorité bobek, humbaur, vezeko....
bobka máš kousek...
bobka máš kousek...
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
https://www.youtube.com/user/ladikigas
Jj, Bobka mám za barákem... takže asi není co řešit
Re: Nějakej ten vtip :)
https://www.novinky.cz/krimi/508794-po- ... rives.html
Dopadlo to nélíp jak mohlo.
Dopadlo to nélíp jak mohlo.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
Tohle mám za sebou taky. Na křižovatce při rozjezdu se to zhouplo a odpojilo a jen jsem koukal do zrcátek že jede jinam. Doma jsem zjistil že je vůle na žehličce a při větší síle vyskočila z koule. Proběhla menší oprava a vyrazilo se o pár dní déle.
Nemá tohle odhalit pravidelná technická? Mě za to známej na technický dycky u všech kár vezme a kopne do toho. Jednou už jsem takhle žehličku u hasičský kárky měnil na jeho doporučení. Ono je to taky poznat, když jedeš přes díry, nebo přerušovaně brzdíš tak to bouchá. Pravidlem je mazat, mazat, mazat a když není nic připojenýho tak na tom mít krytku, pak to vydrží věky. No a pak tam taky má bejt připojený lanko
Kde žiješ, dneska nějaký lanko nikoho nezajímá. Podívej se na tažná zařízení u nově prodávaných vozidel a ukaž mi jediné, které má uchycení na lanko nebo řetízek. Žádné!
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
retizek nebo lanko tady na stk kontrolujou jinak na kouli je dobry dat kosek hadru ta vule se strati
Jo, jenže pak se ztratí vůle i přívěs
Kdybych Vás voba neznal, ale takhle nad tim kroutim hlavou, dyť to dělám pro sebe... Je to stejný, jako když mi nesvítí nebo nebrzdí auto. Oprava nestojí milion a většinou je to pouze o tom se k tomu dokopat.
Kdybych Vás voba neznal, ale takhle nad tim kroutim hlavou, dyť to dělám pro sebe... Je to stejný, jako když mi nesvítí nebo nebrzdí auto. Oprava nestojí milion a většinou je to pouze o tom se k tomu dokopat.
STK za 4 roky. Žehlička byla se štelováním. A stalo se to ještě když se STK dělala na dvoře.