zetor 25 z jihu Čech
Re: zetor 25 z jihu Čech
Traktory se různě upravovaly někdy na to člověk aj dojde pro to dotyčný udělal a jindy zas člověk jen kroutí hlavou a nechápe to:D .Každopádně to máš v pohodě .Je to na ruční brzdu, takže krom vzhledu to na funkčnost nemá vliv.
Ať sa Ti daří a pěknů nedělu
Ať sa Ti daří a pěknů nedělu
Libor :-)
Pěknej materiál na topení, ať se daří .
Srdcová 25-ka; Járova 25-A; Školníkova 25-A; Stodolová uloženka 25-ka
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
zdravím pánové, jsem už z toho dost nešťastnej od doby co mám traktor sháním spodní ramena se sloupkama a šponováky, nemožný něco takového sehnat za normální peníze, všechny moc prosím kdyby jste o nějakých věděli dejte mi prosím vědět. Chtěl bych si za traktor postavit bednu a bez komplet hydrauliky jsem nahranej
Šavle sa daj sehnat aj ze Zetoru 3011 taky tam pasujů sů skoro stejné
Libor :-)
koukám po všem možné respektive 3 tisíce mi přijdou zatím dost, ještě nejsem asi tolik zoufalej.
pánové chtěl jsem se zeptat, konečně chci hydrauliku zprovoznit a když to budu mít rozebrané, chtěl bych zkusit upravit hřídel těmi o kroužky pro lepší těsnost jako to má bronto a koukal jsem, že i bellian nebyl by někdo ochotný mi s tím pomoci nemám soustruh a ani známého, který by mi to udělal
A čo plánuješ robiť s tou skriňou, keď má olámané rohy a teda nefunkčné závity?
chci tam dát zavitovku a vyvařit, na víko pak přijdou matky už jsem to tady u někoho viděl a špatně to nevypadalo
Potřeboval bych poradit s hydraulikou. Měl jsem to celé rozdělané všechno jsem vyčistil. Manžeta vypadala, že toho za sebou moc neměla tak jsem jí tam nechal. Po složení a vyzkoušení jsem ramena udržel na místě rukou, hydraulika neměla vůbec sílu. Podíval jsem se tedy na ten štelovací šroub co je v hřídeli a byl totálně volný. tak jsem začal utahovat. utáhl jsem ho až na doraz a na ramena si vlezl otec s bratrem musel jsem přidat plyn a pak je to tedy oba zvedlo. Potřebuji vědět jestli má hydraulika zvedat i na volnoběh a popřípadě jak se seřizuje ten tlak, nepřijde mi správně, že jsem musel ten šroub až tolik utáhnout. Popřípadě kde bych se měl zaměřit na netěsnosti. Předpokládám, že manžeta spíše slouží k tomu aby ramena nepadali samovolně dolů. Děkuji moc za odpovědi.
hydraulika musi tahat aj na volnobeh.
Vo vnutri hydrauliky je preustaci ventil, ktory pri max. tlaku prepusti prebytocny olej. Ak je zle nastaveny, moze byt v systeme maly tlak. Alebo niekde unika olej.
Ja dvihnem hydrauliku aj tak, ze rucne tocim za kardanovy vystup a pekne na zopar otociek vylezie hydraulika celkom hore.
Vo vnutri hydrauliky je preustaci ventil, ktory pri max. tlaku prepusti prebytocny olej. Ak je zle nastaveny, moze byt v systeme maly tlak. Alebo niekde unika olej.
Ja dvihnem hydrauliku aj tak, ze rucne tocim za kardanovy vystup a pekne na zopar otociek vylezie hydraulika celkom hore.
než jsem hydrauliky rozebral, z vlastní nevědomosti jsem tam měl hydraulický řídký olej a ramena jsem taky rukou udržel. Teď jsem vše rozebral a vyčistil a dal jsem motorový olej. Akorád jak říkám ten šroub v hřídeli jsem musel dotahnout na fest, aby hydraulika zvedla člověka a ještě při zvýšených otáčkách teď na co se mám zaměřit?
přidávám ještě nějaké foto po rozebrání:
přidávám ještě nějaké foto po rozebrání:
Ahon.
Na tom čerpadle Ti chýba jedna trubička čo ide z čerpadla do skrine.. Máš ju?
Na tom čerpadle Ti chýba jedna trubička čo ide z čerpadla do skrine.. Máš ju?
Mihi