35ka Malýho Peťe

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Malej Peťa

Re: 35ka Malýho Peťe

#61 Nový příspěvek od Malej Peťa »

Snad časem, budu ještě jezdit s bránama tak možná...
Správnej chlap má umět všechno, i když to zkurví!

imidin

#62 Nový příspěvek od imidin »

Malej Peťa píše:
překlad hlavního ložiska kliky,ten co na něm drží olejove čerpadlo z 35-ky ?
Abych řekl tak ani nevím co to je :D
Zkus napsat tady tomuto chlapíkovi :http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail= ... i%20Suchar
no tak nevadí :D a ty máš originál motor 35 nobo už jsou střeva 50ka ?
Zetor 50 Super 1966,Zetor 50 Super 1967,Agrostroj tj 5,Stihl 024 super,Stihl 036,Stihl 038 Magnum,BMW e34 525 TDS touring

Malej Peťa

#63 Nový příspěvek od Malej Peťa »

Zatím originál ale už po výbrusu. Výko sání, filtry a čerpadlo po seřízení je z 50ky. Nádrž taky 50. Ještě potřebuju pořešit ty stavitelný řemenice na pumpu a dynamo. Kdyby někdo měl na prodej nebo oměřil skrz výrobu byl bych rád.

imidin

#64 Nový příspěvek od imidin »

Malej Peťa píše:Zatím originál ale už po výbrusu. Výko sání, filtry a čerpadlo po seřízení je z 50ky. Nádrž taky 50. Ještě potřebuju pořešit ty stavitelný řemenice na pumpu a dynamo. Kdyby někdo měl na prodej nebo oměřil skrz výrobu byl bych rád.
o víkendu mrknu jestli se mi tady něco neválí,určitě tady jsou banky olejových nebo naftových filtru,jinak já mám jednoho supra kříženýho,zadek 50,nádrž 35,motor z venku 35 ale klika,písty,čerpadlo atd 50ka
Zetor 50 Super 1966,Zetor 50 Super 1967,Agrostroj tj 5,Stihl 024 super,Stihl 036,Stihl 038 Magnum,BMW e34 525 TDS touring

Malej Peťa

#65 Nový příspěvek od Malej Peťa »

o víkendu mrknu jestli se mi tady něco neválí
Kdyby se válelo tak rád odkoupím za rozumnej peníz

Malej Peťa

#66 Nový příspěvek od Malej Peťa »

Chlapy jak nejlíp rozhejbat levej bzdovej pedál? Nějak se mi nechce vracet. když je v tandemu tak jo ale sám ne. Vazelínu mám uplně všude a furt nic. Včera sem to dokonce řešil letlampou a taky to nepomohlo.
Co s tím, poraďte.

alek

#67 Nový příspěvek od alek »

Malej Peťa píše:Chlapy jak nejlíp rozhejbat levej bzdovej pedál? Nějak se mi nechce vracet. když je v tandemu tak jo ale sám ne. Vazelínu mám uplně všude a furt nic. Včera sem to dokonce řešil letlampou a taky to nepomohlo.
Co s tím, poraďte.
Tak se mrkni jestli ma každy pedal svoji pružinu,ktera ho vrací.Jinak nevím proč by nešel sam když v tandemu jde.

imidin

#68 Nový příspěvek od imidin »

Malej Peťa píše:Chlapy jak nejlíp rozhejbat levej bzdovej pedál? Nějak se mi nechce vracet. když je v tandemu tak jo ale sám ne. Vazelínu mám uplně všude a furt nic. Včera sem to dokonce řešil letlampou a taky to nepomohlo.
Co s tím, poraďte.
no zkus se podívat jestli fungujou pružiny a popřípadě jestli se lehce
hýbe klíc v brzdách

Malej Peťa

#69 Nový příspěvek od Malej Peťa »

Pružinky mám nový, kupoval sem je skrz to že tam nebyly, ten zámek zkusím. Dá se to spáchat aniž bych to musel nějak kuchat?

imidin

#70 Nový příspěvek od imidin »

no aby si se dostal na klíš,tak asi bude muset buben dolu,takže kolo taky a já sundaval i blatník,jinak ještě by to mohlo váznout na tom hřídeli co je pedál

Malej Peťa

#71 Nový příspěvek od Malej Peťa »

No ono se to časem rozhejbe, dneska sem se snažil sundat páky řízení abych mohl vyměnit gufera, malej stahovák nic, majzlem nic, vejkej stahovák nic, tak nakonec to šlo až flexou :prace: a ještě blbě. Jebal sem se s tím 4 hodiny a pořád to nemám hotový. Zítra zkusím dat nějakou tu fotečku.

Jo a nedá mi to, v pondělí se zadařilo v autoškole a skupina T složena a dneska sem udělal závěrečky na COčko.

Malej Peťa

#72 Nový příspěvek od Malej Peťa »

Dneska sem narazil gufera do řízení, musím poděkovat Alekovi za rady. Taky sem namontoval nový světlo od Staníka, taktéž děkuju, A ještě sem se pustil do reinkarnace blatníků, flexou.

Momentka při práci: Když to nejde tak to nejde. Nakonec až velice hrubá síla pomohla. Řízl sem to na tři kusy a srazil kladivem, potom svářečka a...
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Malej Peťa

#73 Nový příspěvek od Malej Peťa »

Chlapi potřeboval bych poradit. Protlíná mi nafta okolo kuželů na obou stranách palivové trubky od nádrže k čerpadlu. Neví někdo z Vás jak a čím to utěsnit? Už sem to zkoušel tvarovat ale pořád teče :vztek:

imidin

#74 Nový příspěvek od imidin »

no někdy za těma kuželama trubky prasknou a nebo jsou vymačkaný kužely,nejlepší je naletovat nový

Malej Peťa

#75 Nový příspěvek od Malej Peťa »

Zdarec, potřebuju zase radu. Dneska sem vyrazil pro hlínu a přední kola mi lítali jak hadr v kýblu. Zjistil sem, že po zimě a důkladným promazání všech dílů přední nápravy mi vypadal ten sajrajt co byl okolo hlavního čepu. Jal sem se ho vyrazit ale nevím jakým způsobem. Uvažoval sem už o řešení co tu praktikoval Aleš ale nemám žádnou dobrou pilku. Švajcem taky nedisponuju. Tak pokud má někdo nápad tak sem s ním. Jo a je jedno na kterou stranu vyrážím? Od motoru nebo ze předu? Nevím.

Odpovědět

Zpět na „Zetor Super 35-50“