Super...
Moderátor: Lukashil
-
Re: Super...
dik za foto...
uchytenie mas na supracku konzolu...Majo ma zas vyrobenu celkom novu prirubu,uz od bloku motora...
uvidim ako to urobim ja...
neake foto z montaze...
uchytenie mas na supracku konzolu...Majo ma zas vyrobenu celkom novu prirubu,uz od bloku motora...
uvidim ako to urobim ja...
neake foto z montaze...
foto napravy...
supracka je dole,teraz ma caka,vymena neakych lozisk,skracovanie +montaz...
supracka je dole,teraz ma caka,vymena neakych lozisk,skracovanie +montaz...
Tak na toto som zvedavý
Toto by chcelo rozbehnúť sériovo,naše supraky by nemali chybu.
Hrebáč 4x4 r.v 90, Zetor 35 Super r.v 1958
Ja nejazdím rýchlo,len lietam nízko.
Ja nejazdím rýchlo,len lietam nízko.
Stavím se do fronty pokud někdo vyrobí domek na převodofku s vývodem na předek tak beru a platím IHNEDRomik píše:Toto by chcelo rozbehnúť sériovo,naše supraky by nemali chybu.
Jen nápravu bych použil jinou než z V3S.
Tel.: 602 350 914
email: vstepanek@volny.cz
Aku napravu by si mal v plane použit?Mne by sa pačila z hona 4x4 a narvat tam kolesa 11,2x24,kedže tato naprava nema reduktory,bolo by to myslim relativne v rovine,alebo z rumuna...vstepanek píše:Stavím se do fronty pokud někdo vyrobí domek na převodofku s vývodem na předek tak beru a platím IHNEDRomik píše:Toto by chcelo rozbehnúť sériovo,naše supraky by nemali chybu.
Jen nápravu bych použil jinou než z V3S.
Já bych asi použil origo lehkou Zetoráckou, ale ta z Rumuna by byla asi nejlepší nebo třeba tuhou z nějakýho těžšího Offroada
Tel.: 602 350 914
Ale tie lahke napravy zo zetora udajne neboli bohvie čo a ešte su aj cenovo vysoké.Alebo zla volba by nemusela byt z robura ako ma mino na svojej škode 30 4x4
A čo z Ifi? Videl som to na Majorci
-
ked napravi zrubura niet a lachka majoracka to v3skova je lepsia us ked ta skristala ale ta je draha a v3skova je lacna a da sa dorobit aj uzavierkaToreto píše:A čo z Ifi? Videl som to na Majorci
-
jaro super 50 a ako ti vychadza prevod na predok,lebo z obrazku sa zda,že to vložene koleso maš večšie ako markopolo,alebo budeš davat neaky vyrovnavací prevod?popripade ine kolesá?
-
nam taky prevod ako majo a markopoloIvan50 píše:jaro super 50 a ako ti vychadza prevod na predok,lebo z obrazku sa zda,že to vložene koleso maš večšie ako markopolo,alebo budeš davat neaky vyrovnavací prevod?popripade ine kolesá?
AHOJTE
Mám na vás otázku, kde na východnom slovensku sa dá prebrúsiť kľuka na S50, cena a vaše skúsenosti s firmou ktorá to robi?
Prepáč že som to dal do tvojho okna ale novu tému nebudem zakladať
Mám na vás otázku, kde na východnom slovensku sa dá prebrúsiť kľuka na S50, cena a vaše skúsenosti s firmou ktorá to robi?
Prepáč že som to dal do tvojho okna ale novu tému nebudem zakladať
Zetor 25 A, Škoda Fabia 1,4 16V