MINI 070, 075
Re: MINI 070, 075
jenze ja zivim vlecku zvedani a ta pistnice si chlamstne tak 2 litriky
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je jiná, to je jasný
Ahoj, mám problém a potřebuji poradit, proto se ptám tady. Dá se někde sehnat pastorek do převodovky rotavátoru za minika? Talířové kolo je v pořádku, ale zuby na pastorku jsou odrbané a při zátěži začnou přeskakovat. Děkuji za každou radu. Šálka i Smetanu jsem zkoušel nemá ani jeden.
prosim te muzes mi upresnit co presne myslis?
-
- Kontaktovat uživatele:
No asi myslí pastorek do převodovky rotavátoru Pepčo, to by byla náhoda, kdyby to někdo měl - asi to bude na výrobu u někoho kdo dělá ozubení.
Vygůůgli si nějakou firmu v okolí, nemuseli by za to chtít ani nějaké nehorázné peníze. Možná by se dal sehnat i jako náhradní díl do něčeho jiného, za socíku byla výroba celkem s dost velkou přenositelností dílů.
Vygůůgli si nějakou firmu v okolí, nemuseli by za to chtít ani nějaké nehorázné peníze. Možná by se dal sehnat i jako náhradní díl do něčeho jiného, za socíku byla výroba celkem s dost velkou přenositelností dílů.
Je to ozubené kolečko, které je na hřídeli od kardanu a v převodovce zapadá do velkého talířového kola. Doufám, že by tam mohlo jít z něčeho jiného, ale z čeho? Bylo by lepší sehnat někde hotové, než nechat dělat jedno kolečko.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pepčo, právě jsem do tebe a tvého pastorku na blbém gůůglu investoval už asi 40 minut času a končím. Hotový ho asi neseženeš, protože je v jednom kuse s osou a ta má docela specifické drážkování které už se nikde nepoužívá. Určitě se někde válí, možná víc, ale nedostaneš se k němu, pokud někdo nebude vědět co to je a nedá na něj inzerát. V tuhle chvíli vidím jako jedinou možnost renovaci ozubení navařením a následné obrobení. Není to asi na věky, ale nějakou dobu to bude sloužit. V tvém kvadrantu republiky jsem našel třeba BAST v Mor. Budějicích (nevím jestli by to dělali) a nebo Svařování Hlaváč v Mikulčicích, ale nepochybně by to údržba v JED zvládla taky Prostě hledej, čau a držím palce
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Stare Osustruzit prec a nalisovat nove za tepla s presahom,ten mimik zase tolko koni nema. Akurat cena noveho ozubeneho kolieska nebude ludova.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
-
- Kontaktovat uživatele:
nebo tak
Blesk 007 děkuji ti za tvůj čas. Protože už hledám od jara zkouším štěstí i tady. Vím, že jsou tady chlapi co mají praktické zkušenosti a ví co se dá kde sehnat, nebo něčím nahradit.
Kdyby někdo věděl kde se dá koupit hotové kolečko, bylo by to asi lepší, než si je nechat dělat.
Kdyby někdo věděl kde se dá koupit hotové kolečko, bylo by to asi lepší, než si je nechat dělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jedině snad pokud jsi vlastník stroje co dokáže cestovat v čase
Mám jeden nový pastorek do akr 122.doma,.kúpil som ho omylom spolu s dielami do prevodovky 070ky
-
-
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš, Pepčo, pastorek je na světě ... jen nevím jestli skončí u tebe v rotavátoru
S pánom Igorom sme zistili jeden zadrhel, počet zubov sedí, dlžka sedí, ložiská a rozperka.sedia.ale na konci hriadele nie je tisíc hran