NEHODY TRAKTORÚ
Re: NEHODY TRAKTORÚ
Tady byla dopravní nehoda podbného typu. Traktorista jel po silnici a měl za sebou pluh. Traktorista s předstihem hodil blinkr že bude zahýbat doleva. Kouknul do zrcátka a dobrý. Když dojel na uroveň odbočky, začal odbočovat a najednou rána. Osobák jel celkem rychle a napral to do něj, v tu chvíli ho začal předjíždět. Bohužel rychlost auta se měřit nedala. Odnesl to traktorista. Protože měl manévr dokončit tak, aby neohrozil předjíždějící vozidlo. Bo ten osobák ho předjížděl a on zahnul do jeho cesty. Ke všemu traktorista zahýbal na polní cestu. Takže policie spočítala traktoristovi. Hlavně chtěli vidět zaplacené pojištění a způsobilost pluhu k jízdě po veřejných komunikacích. Naštěstí to vše dohledal a tedy škodu platila pojišťovna. On dostal jen slušnou pokutu.
To že osobák předjížděl na místě kde není vubec nikam vidět a jel velmi rychle bylo jedno. Traktorista to odnesl.
To že osobák předjížděl na místě kde není vubec nikam vidět a jel velmi rychle bylo jedno. Traktorista to odnesl.
Tak tak. Odsere to ten v traktoru.
Asi před 3 rokama borec odbočoval na křižovatce doleva vezl velkej vůz z balíkama,blinkr,za ním auta,začal odbočovat a mrda jak kráva a rumun s náklaďákem předjížděl celou kolonu a orval mu celej bok traktoru. Vina na straně traktoristy(ten málem prvně toho rumuna zabil) a to předjížděl v křižovatce. Nebyla před ani za křižovatkou plná čára...........
Asi před 3 rokama borec odbočoval na křižovatce doleva vezl velkej vůz z balíkama,blinkr,za ním auta,začal odbočovat a mrda jak kráva a rumun s náklaďákem předjížděl celou kolonu a orval mu celej bok traktoru. Vina na straně traktoristy(ten málem prvně toho rumuna zabil) a to předjížděl v křižovatce. Nebyla před ani za křižovatkou plná čára...........
No a tady kousek od nas jel tak 7 let zpatky traktor se seckou za nim osobak a cele to zacal predjizdet dalsi osobak a ten to narval mezi secku a traktor byl z toho jeden tezce zranenej a jeden mrtvej oba v aute. Traktorystu zachranilo ze ten osobak co jel za nim jasne do vypovedi uvedl ze blikal jeste pred zacatkem zmeny smeru jizdy. Navic ze se dotycny doslova priritil a ani jeden z ridicu si ho nevsimnul az do narazu. Rychlost pry byla spocitana nekde kolem 120km/h
Sice nevim proč tak spěchal(jestli třeba k porodu), ale má se jezdit s rozumem a když vidím odbočku vlevo, musím předpokládat ..... No a pokud spěchal jen že je(byl) hovado, tak aspoň jednou někoho postihl trest. Jen ten spolujezdec měl smůlu, možná v tom byl nevinně a sám by tak nejel.
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
Ono to chce prostě používat selskej rozum, taky jsem teď předjížděl kolonu a traktor přes plnou čáru, ale na široký silnici a kde bylo vidět na půl kilometru daleko. Za traktorem 30km/h jelo asi 8 aut, plná čára (netušim, kdo v tomhle místě ji navrhl). Dobře, porušil jsem předpisy, ale jel jsem tak, aby kdokoliv z kolony i bez blinkru začal předjíždět, abych to dobrzdil nebo ho objel (široký to bylo na 3-4 auta). Prostě je to o používání hlavy, teda jejího obsahu. Někde pak je zas nakreslená přerušovaná, kde bych nepředjížděl ani kdyby mě někdo držel pistoli u hlavy. Prostě se mám rád a podle toho jezdim.
To nevymyslíš... https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/neh ... -zpravy_mv a teď budou bez papírů oba...
Jo, tomu se říká tuplovaná srážka s blbcem.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Nehoda traktoru z dob dávno minulých. Snad si ještě někdo vzpomene, co je to za náklaďák vpravo.
Foto z netu.
Foto z netu.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Leo zkusím hádat Csepel? Nějak si ten tvar pamatuju, ale už přesně nevím tu značku. Jezdili tady s tím mlíkaři a možná plachtovej se zbožím.
Čert vem maďara, ten major s kabinou z pětadváci se už dnes neuvidí.
4011, 25 A, Zebra, Prcek
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
čert vem majora, ale vzadu to vypadá na 19" kola, dva laufy, že by 250/590?
Oto, je to Csepel.
Naši sousedi ho kdysi měli. Roztahovali ho tisícovkou škodovkou.
Naši sousedi ho kdysi měli. Roztahovali ho tisícovkou škodovkou.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.