Malá 70 od Vladimíra2
Re: Malá 70 od Vladimíra2
bude oplechování toho drapáku, nebo nějaké výměnné čelisti?
...vyměnitelný plný drapák...
Vladimír,,,, ako vždy
sa nazdáš
sa nazdáš
- Biggles555
Paráda, klobouk dolů
ZETOR práce s ním je hračka, je to naše značka...
ČD a.s. na dráze jsem jen proto, abych se dozvěděl, proč se koleje v dálce sbíhají.....
VELCÍ KLUCI mají rádi VELKÉ HRAČKY
ZETOR 3211 ZETOR 6211
ČD a.s. na dráze jsem jen proto, abych se dozvěděl, proč se koleje v dálce sbíhají.....
VELCÍ KLUCI mají rádi VELKÉ HRAČKY
ZETOR 3211 ZETOR 6211
- workoholik
Pekná práca. Ruky majstra je poznať
Vláďo, svoji tvůrčí činnost nazýváš blbinami? S výrobou nakladače jsi načerpal další zkušenosti, tak proč je nezúročit? V názvu UJHN bych změnil první slovo - namísto "úplně jednoduchý hydraulický nakladač" na "univerzální ...........". Lépe bude vystihovat současný stav
...když si uvědomím , co mě letos čeká ( zahrada , dům , oslavy , traktoriády atd.) , je nějaké rozšiřování strojového parku odsunuto mezi blbiny...
Vladimír, máte môj bdiv Vo vašom vlákne sa dá čerpať veľa inšpirácií. Držím palce a nech sa aj nadalej darí
Ahoj, doufám že se spolu na nějaké té traktoriádě potkáme! Minule na té Kolínské brázdě mi to všechno nějak proběhlo mezi prstama a ani jsem neměl čas si trochu pokecat!
Já se pořát šmudlám doma s plíškama a lžice nikde a Ty už děláš další! Ale zejtra to si dovleču parádní zgarbák k chalupě! Myslím, až to složíme a osazenstvo rodiny to uvidí, přestanou se mnou na chvíli komunikovat! Ale už mám dva zájemce na zapůjčení tak to asi takovej vergl nakonec nebude! Jen k tomu bude třeba sehnat pásovej dopravník a bude to.
Já se pořát šmudlám doma s plíškama a lžice nikde a Ty už děláš další! Ale zejtra to si dovleču parádní zgarbák k chalupě! Myslím, až to složíme a osazenstvo rodiny to uvidí, přestanou se mnou na chvíli komunikovat! Ale už mám dva zájemce na zapůjčení tak to asi takovej vergl nakonec nebude! Jen k tomu bude třeba sehnat pásovej dopravník a bude to.
- marek a adam
to je na paradu
Vladino , na parádu....
.... a domů jsi jel s touto sestavou anebo přepřahal nakladač dozadu?
A vidle mohou odpočívat, budou využité podstatně méně. To je ušetřené dřiny
A vidle mohou odpočívat, budou využité podstatně méně. To je ušetřené dřiny