CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Asi jako v té reklamě co? Teď ji před chvilkou dávali. Jak se ho manželka ptá a on chodí a chodí.
Tuhle jsem se vzbudil na odpolední v 8 ráno. No taky se mi chtělo a tak jsem si řekl, zkusím to zaspat. Povedlo se a zaspal jsem to. No a potom zvonil budík v 9:15 tak jsem už fakt musel vstávat.
Snídani v 5? Ale to je ještě tma jako v ranci. To já bych začal uklízet tak na to 11 hdinu. A to už bez snídaně, potom bych nemohl oběd!
Tuhle jsem se vzbudil na odpolední v 8 ráno. No taky se mi chtělo a tak jsem si řekl, zkusím to zaspat. Povedlo se a zaspal jsem to. No a potom zvonil budík v 9:15 tak jsem už fakt musel vstávat.
Snídani v 5? Ale to je ještě tma jako v ranci. To já bych začal uklízet tak na to 11 hdinu. A to už bez snídaně, potom bych nemohl oběd!
To neznáš?:Ranní ptáče bez lahváče vůbec nikam nedoskáče.
auto potrebuje taky palivo jinak nejede no né
Když půjdu spát teď,v půl čtvrté jsem vzhůru a abych nerušil ostatní jdu do dílny.Až uslyším první šramot,jdu na snídani.
Dneska se tady mihnul Lesa. Ani nám nepomohl-zrovna jsme v dílně zápasili s trnkou. Přitom je nachlazenej a určitě by mu pomohla
Jinak má krásný štěně
Jinak má krásný štěně
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Tak kluci, já jdu už do hajan. Abych ráno vstal krapet vyspalej. Ale kdybych nevstával tak tady ještě chvíli budu. A já můžu jít teď a nebo třeba ve 2 ráno a stejně vstanu v 10 tak jako tak.
Tak dobrou!
Tak dobrou!
Vím že byl u Vás,já byl na otočku v Ostrově a lákalo mě to k Vám,jenže času bylo málo.
dobrou oto u mě je to tak furt chodím na ráno a dycky sa zbudím v 5
ale občas eště zaberu když je víkend a trochu si pospím třeba do 7-mi
napsal jsem si lístek co budu zítra dělat tak uvidím co vše stihnu
ale občas eště zaberu když je víkend a trochu si pospím třeba do 7-mi
napsal jsem si lístek co budu zítra dělat tak uvidím co vše stihnu
Tak dobrou.
tak nic hoši dem prdět do duchen
Dnes jsem stihl na zahradě sebrat sekačkou poslední listí. Dodělal jsem to a začalo mrholit.
tak udělal jsem půlku věcí z napsaného lístku a teď pujdu na tu 1/4 tzn do dílny poslední 1/4 sa nekoná bo je tma a kydá tak snad jindy
Tak ty máš takového pěkného tekače, to mi nějak uniklo, myslel jsem, že jsi panelákový.ITS píše:Dnes trochu leštění. Pojedu na STK
Pokusím se vyřídit povolení přejezdu komunikace 1. třídy v obci, kde mě zrušili křižovatky a udělali z jedné normální dvě T 600 od sebe.
Do paneláku jsem byl internován po svatbě. Rodiče jsou v domku, kde mám vše, čeho už nemám prostor si užívat.Japa píše:Tak ty máš takového pěkného tekače, to mi nějak uniklo, myslel jsem, že jsi panelákový.ITS píše:Dnes trochu leštění. Pojedu na STK
Pokusím se vyřídit povolení přejezdu komunikace 1. třídy v obci, kde mě zrušili křižovatky a udělali z jedné normální dvě T 600 od sebe.