WARINSKY K 162 OSTROWEK
Moderátor: Franta.cz
Re: WARINSKY K 162 OSTROWEK
Tak zatím to teda v zápřahu nebyl (není toho času) zatím to takhle nechám, mám něco kopat tak třeba se to pořádně odvzdušní a bude klid.
Pokud je tam vzduch tak stačí opravdu 2x do krajní polohy a mělo by být po problému.
Tak jsem to vyzkoušel a nic moc teda na chvilku to pomohlo ale všiml sem si že když třeba dělám se svahovkou tak mě to nedrží přímý směr s uhýbá rameno. Jak bude trochu času tak tam na zkoušku namontuji druhý dvoucestný zámek a uvidím co se stane.
Pasuje nějaké podobné hydraulické čerpadlo na řízení než je tam origo?
mas na řízení filtr oleje? jestli jo a je cistej tak s tim cerpadlem nebude nic na 100% jestli ne tak je dobry na 50%. co to dela? točíš volantem dokola a nic?
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
A kde by měl být ten filtr nikde sem si ničeho nevšiml. De točit ztuha, když točím pomalu volantem tak to de ale musím fakt lehoučce a pomalu.
oleje mas dost? rizeni prestane jit jako prvni a takto se to projevuje
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Oleje je tam dost to bylo jako první na co sem se díval.Když sem se tak zběžně díval odkud všude teče olej tak sem si všim že i přes to žerpadlo ze zadního deklu prochu prosakuje no a hlavní čerpadlo to se nebudu bavit sice neteče ale jak se zahřeje tak už nemám ten tlak jako za studena ale kope to tak to je to hlavní max ještě mu přidám na rozvaděči pokud to k něčemu bude.
Tak teď už fakt nevím, koupil sem nové čerpadlo na řízení a stále de točit těžce. Poraďte jak z toho ven popřípadě zda by to šlo nějak jinak zapojit někdo tu psal že to zapojil na vratku toho velkého čerpadla ale těch hadic je tam více.
A je poznat rozdíl když točíš bez a s nastartovaným motorem ?
rozdíl tam je. jedině mě napadá že je něco z Orstou nebo fakt nevím ale zase i když se motor netočí tak de kolama zatočit tož já už fakt nevím.Kdyby tak měl někdo k zapůjčení orstu na vyzkoušení.ogie píše:A je poznat rozdíl když točíš bez a s nastartovaným motorem ?
To by asi opravdu vypadalo na tu orstu.. nezkoušel jsi dát budík na výtlak z čerpadla ? Zkus si zdvihnout předek a zkus tím otočit ve vzduchu jak to půjde, takhle jsem to vždycky odvzdušňoval když jsem dělal něco na řízení, chtělo to taky tak třikrát do krajů než to vyhnalo vzduch a pak už chodilo ok
to jsem taky zkoušel dát přední kola do luftu a točit volantem, zlepšilo se to ale furt to není ono furt když chci trochu rychleji zatočit tak volant de ztuha a klade odpor a tutíž mě to ani rychle nedovolí zatáčet. Jedině orstu rozebrat zda tam nění nějaký bordel.
-
Čau chlapy, máte někdo na ostrůwku značku?? de to nejak dostat na spz??
-
nevíte jestli je nekde na netu katalog nahradních dílů?? nemůžu zjistit rozmery manžet v pístnici na řízení, dík