Co vám dneska udělalo radost

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Cobrow

Re: Co vám dneska udělalo radost

#496 Nový příspěvek od Cobrow »

Toto vše jde mimo mě. Já su plavačkář, " těžký bobkaření " mi nic neříķá. Miluju řeku, ale nevyhýbám se ani stojaté vodě. O 10kg kapry nemám zájem, to nechám jiným :)

Čárls

#497 Nový příspěvek od Čárls »

Ono hodně záleží na co jsou ryby na dané vodě zvyklí a s čím mají blbou zkušenost (viseli na háčku ) Co se svý rybařiny pamatuju tak rybík jak dlaň taková malá voda a kapři jak telata ale na housku bojlís ani jiný dobroty nebrali stačila žížalka po bouřce a sednout na přítok zachytal si si jak nikdo Já přestal rybařit po 25 letech v 2005 bylo toho moc a moc starostí doma a málo času No tak sem přestal a nyní se budu vracet hned po novým roce Tak sem zvědavý jak moc se vše změnilo . No je to vše asi jinak Budu muset naštudovat znova řády atd.
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

ota

#498 Nový příspěvek od ota »

Tak jsem byl na procházce s hafanem v našem lese. A jsem šťastnej jako malí ďítě!!! Jo, jo, jo, vylézají nám tam malé semenáčky modřínů. Na tom vykáceném vyčištěném place. To mám radosti! Samo od sebe začaly růst a je jich tam mraky! Hurá, jen aby to ustály. Musím skouknout kam až zasahují a od teď tam nesmí šlápnout ani noha! Jak to říkal lesák ,,zaplať pánbu za každej stromek, kterej vyroste sám a nemusíš na něj ani sáhnout"! 8)

hobr

#499 Nový příspěvek od hobr »

´Vytáhl jsem motorku a poprvé v letošním roce jsem se projel. Sice jen asi 25 km (pro benzín a zpět), ale "ústa od ucha k uchu"...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

duchodce

#500 Nový příspěvek od duchodce »

Konečně jsem sehnal novou LG telku podle specifikace kterou potřebuji, za "lehlý" pětiletý Samsung,s cenou opravy 4-5 tisíc.
Ale k telce není vůbec žádný návod . Několik českých řádků říká že by děti neměli po telce šplhat. Dál je na lístku asi 10řádků o tom ,že se dá ovládat hlasem asi čtyřmi jazyky - nikoli česky. Telka má "chytrý" ovladač,ovšem o použití ani řádka. Použil jsem tedy ovladač od plazmy LG a oni ty základní jakž tak fungují.Takže jsem telku dokázal pustit a odkazem na internetu našel ovládání ,ovšem i to je neúplné , některá tlačítka jsou k nějakým programům o kterých není nikde ani zmínka.Dál probíhá ovládání pokusem /omylem. Nevím jak je možné,že se prodává výrobek ke kterému je návod asi v 10 řečech vč.Turečtiny , srbštiny atd....Ale Slováci a my jsme asi občané tak 12 kategorie.... Jedině co mě těší ,že zvuk jde nastavit tak ,že mu rozumím i bez sluchátek. 8) . No a jdu bádat a dělat poznámky... :obchod:
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....

cenda.t

#501 Nový příspěvek od cenda.t »

Budu se opakovat:
cenda.t píše: úte kvě 04, 2021 8:43 pm Tři značky mi nesmí přes práh: 1, Samsung, 2, LG, 3, Whirpool - opravdu se všemi tragické zkušenosti :-/ :pistol: , typicky: HDD, mobil, pračka, video, myčka, lednice.... VŽDYCKY DO MĚSÍCE PO ZÁRUCE - už nikdy více... :cert:

brutalforce

#502 Nový příspěvek od brutalforce »

Hele to si nevybereš - já zase s TV Samsung maximální spokojenost, oni dělají i obrazovky pro Apple notebooky, jsou top qvalita, a já s nima neměl nikdy problém, mám 2 telky od nich. Na druhou stranu mám problém třeba s Canon tiskárnama - koupil jsem jejich dost drahou firemní tiskárnu, která odešla zhruba 2 měsíce po záruce, tak jsem koupil druhou tu samou a úplně to samé, nechápal jsem. Tak jsem koupil zase Canon, ale jiný typ, a ta odešla 3 měsíce po záruce, nekecám. Tím jsem jednak začal věřit na ta slavná 'kurvítka' (do té doby jsem byl skeptik), a Canon mi už domu nesmí :)
A ještě bych už nikdy nevzal Baumatic - máme od nich celou kuchyň, a kdo někdy dával třeba spodní těsnění pod dveře jejich myčky, tak už tuší proč už bych to domu nechtěl. Kromě toho před pár lety jejich české zastoupení zkrachovalo, a nikdo je nechce servisovat, náhradní díly tady prodává snad jenom jeden eshop. Jejich mikrovlnka vydržela 3 roky, myčku jsem opravoval už 4x, v troubě uvnitř opadal během pár let smalt, plyn.sporák má neustále problémy se zapalováním.

duchodce

#503 Nový příspěvek od duchodce »

Ono si v tomhle opravdu nevybereš ......Ten Samsung právě dvakrát odešel na obrazovku. Zastoupení mě nebylo schopno poradit jak dostat zvuk do sluchátek, aby nebyl posunutý ,protože zvuk z telky byl špatně srozumitelný i pro zdravé uši,natož moje.Poradili mě až tady na foru.Po té neopravitelné poruše jsem ji rozebral a zjistil jsem že reproduktory tam jsou velikostí 2,5 krát 8 cm sice v nějakém zvukovodu ale při silnějším zesílení TV duněla ,vybroval ten základní plech.Některé funkce nefungovaly ,prý tahle řada byla určena pro severské země.Panasoniky - co byly v prodejně neměly všechny vstupy co jsem potřeboval a celkem v porovnání trochu horší obraz,seřídit prý nejde.Několik Samsungů ve výprodeji a nějaká značka ,začíná na H....víc písmen si nepamatuji také ve výprodeji ,nikdy jsem tu značku neviděl. Ceny velice nízké ale vstupy ,bída. A další -,nějaká další značka, už si název taky nepamatuji ,mám už v to guláš. Servisák - moc toho o nich nevíme, spešl náhradní díly ,v záruce pokud to není jednoduchá porucha - (často jen rozštelování protože k tomu není také návod) - se to mění. No a teď si vyber...
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....

kbulda

#504 Nový příspěvek od kbulda »

Já koupil před týdnem taky LG a zatím dobrý. Ovládání celkem intuitivní.
https://televize.heureka.cz/lg-50un7400 ... gLKX_D_BwE

Čárls

#505 Nový příspěvek od Čárls »

Pro duchodce dej sem číslo toho LG navod se najde 8)

ota

#506 Nový příspěvek od ota »

Nadruhou stranu, u nás zase návod nikdo nečte. Děťi nám s manželkou kdysi dali taky tu placatou telku asi 120 cm. A myslím že návod je v krabici na půdě v pytliku tak jak tam vypadnul. Tuhle jsem opravil děravou pračku. Asi 5 roků stála bokem. Ta nová měla v piče ty ložiska a tak jsem konečně zalepil díru ve vaně té předešlé pračky. Manželka když jsem vše měl zapojené hotové. No ale jak se ta pračka ovládá? To si to nepamatuješ? Ne nepamatuju. Tak se koukni do návodu! No a kde je návod asi! Počkej na půdě bude jistě škatule. Rychtyk škatule tam a v ní návod. Vždyť to nikdo nikdy nečet. Koukla do něj á jó už vím. Na vrať to tam, příště budem vědět kde to je. :smich:
Televize, začne hrát a už se na to nějak přijde. Ten ovladač má asi 8 tlačítek a jinak nic. Uplně nejvíc používaný tlačítko je se symbolem domečku. S tím vyjedu ze všech chybně zmáčklejch akcí. Syn tuhle přijel a héle něco zmáčknul a tyjo tohle je tam taký? Jasně že je. 8) Stejně je tam hovno.
Tuhle mi zase volá nějaká operátorka a já šel s hafanem lesem. Prej jestli nezdržuje. Kdepák jsem na procházce v lese, tak si klidně pohovoříme. Nabízela mi zrovna jakousi výhodnou nabídku a televize sledování k tomu. Že tam si nastavíte jen co chcete koukat a platíte jen to. Ptám se, nechci tam mít žádnou Novu, Primu, Barandovy, sport. Chci dokumentární, Cs film, Československo, a o přírodě. Operátorka no víte to nejde. Musíte tam ty Novy, Primy, atd mít. Ty jsou v základu. Ostatní je za příplatek. Takže to co nechci tam stejně bude a to co chci si musím připlaťit? Ano tak nějak. Hm tak si to nechte, nemám zájem. A ona že nekoukáte na Nově na seriály? Však fo je škoda! A já že Novu jsem neměl asi púl roku puštěnou. Ty seriály jejich stojej za pěkný hovno. A ona vy nejste důchodce? Všichni důchodci si je pochvalujou. Že já a důchodce? Mám ješte 12 roků do dúchodu. Aha tak to jo a už přestala nabízet a ukončili jsme hovor.

duchodce

#507 Nový příspěvek od duchodce »

Čárlsi ,já jsem nějaké dva našel ale na nich není všechno , všechna tlačítka a funkce těch tlačítek po českolopaticky tam nejsou. Navíc pro mne staromilce prostě když tam je šipka nahoru tak to má přidávat cosi atd. Tady jsou ale ty funkce zdvojené nebo se na ně dostaneš nechtěně "z druhé strany" a vímj h..vno jak jsem se tam dostal, protože mám v pr..eli krátkodobou pamět. Takže se vztekám v mezích zákona a píšu si poznámky. Jinak je to LG 43 UN 81003 LB. Ty čísla a písmena na konci jsou důležitá protože jak jsem zjistil na polském foru jsou k tomu asi 3-4 typy ovladačů,s trochu jinými funkcemi. Nechtěl jsem tak složitou ale tahle byl jediný typ ve 43" který měl požadované vstupy a výstupy a uměl internet kvůli vnoučatům...bývá tu bitva o ovladač ,doma mají poměrně krátké opratě a tak se vyžívají u babči.Jinak dík za ochotu.
Takový povzdech :'( - tahle doba není pro nás starší co sjíždíme osmou sadu gum, ale proč k tomu nedají český návod to nechápu ,když tam je návod od kurdštiny až po jazyk černochů Zulu :typek: .....trochu jsem to přehnal ale skoro je to pravda.

Čárls

#508 Nový příspěvek od Čárls »

Pro důchodce je to v PDf mažu ven tak napiš jestli je to ono https://gscs-b2c.lge.com/downloadFile?f ... p76EpZ6AYw

Rychlíé nastavení https://gscs-b2c.lge.com/downloadFile?f ... V8kBr1zbYg
Uživatelská příručka zip https://gscs-b2c.lge.com/downloadFile? ... gEwBy7Shmw

Stránky podpory https://www.lg.com/cz/podpora/manualy a vložit název produktu 43UN81003LB pak si vyber co chceš stáhnout či zobrazit pokud odkazy výše nefungují
Mažu ven musím jít ještě uklízet budu tu až večer

cenda.t

#509 Nový příspěvek od cenda.t »

Možná jsem měl fakt jen špatnou ruku při výběru... :-/ . Na druhé straně Whirpool je tím pověstný..... :pistol:

bourač

#510 Nový příspěvek od bourač »

oto - ty modříny gratuluji. 8) Neožere to srnčí zvěř? :typek: třeba až v zimě :-/
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“