Edova Fiatagri 80 - 90 DT
Moderátor: DYK
Re: Edova Fiatagri 80 - 90 DT
to mám hodinky s GPS na športové aktivity a hentak to zobrazí, keď to nahrám na internet. dá sa to využiť aj na takýto účel
ďakujem, mal som to tam pre istotu trocha podchytené, aby som tú cestu nemeral zbytočne, ale asi by som prešiel aj tak, ak by zrovna ten technik nemal zlý deň a chuť sa v tom rýpať. takže našli len malé závady, ktoré tam zväčša nahádzal len aby tam čosi bolo, niektoré aj trocha odveci, ako vôla v prevodke riadenia, keď to žiadnu nemá
ďakujem, mal som to tam pre istotu trocha podchytené, aby som tú cestu nemeral zbytočne, ale asi by som prešiel aj tak, ak by zrovna ten technik nemal zlý deň a chuť sa v tom rýpať. takže našli len malé závady, ktoré tam zväčša nahádzal len aby tam čosi bolo, niektoré aj trocha odveci, ako vôla v prevodke riadenia, keď to žiadnu nemá
a neřešili ti tam vzduch. brzdy když tam origo nebyly?
vôbec, ešte tam mám v poznámke v protokole napísané, že brzdová sústava s jednohadicovým prevodom, prevádzkový tlak 0,57MPa.. asi som to tak dobre spravil že to vyzerá ako originál ale tak počítam že taký traktor videli prvý krát v živote a skôr by im bolo divné keby to vzduchovú sústavu nemalo, lebo tu sme všetci zvyknutý, že traktor má vzduch
jo vidíš to je pravda , že to tady nikdo nezná , a je to brané jako běžná věc. jsou tu zvyklí na zetory . ja to teprve budu dělat , už jsem si vybral i krásnej malej kompresor i se spojkou že se nechá vypnout a zapnout, tak už jen do toho "hupnout" v techničáku tu ale napsané nic nemám...
tak super, keď osadíš kompresor, tak už to pôjde, ostatné komponenty dáš asi so zetora, nie? ja to tiež v techničáku nemám, ani neviem či sa to tam niekde píše, len to napísali do toho protokolu z STK. ono sa aj tak v tých traktoroch nikto moc nevyzná, obzvlášť v týchto našich starších dovezených, všetci čakajú že to bude ako zetor, takže si myslím nebudú problémy keď to bude mať vzduchovú sústavu
jj přesně tak jen tam dat ten kompresor. určitě zbytek pořeším ze zetora ,je to nejdostupnější a nejjednodušší vid..... jsemna to zvědavej. už aby tam byl
Pokiaľ nie je v techničáku nejaká zmienka o tom, že traktor nemá vzduchotlakový systém pre brzdy prívesu, alebo že bol tento systém dodatočne montovaní, pochybujem že by to niekto mal dôvod riešiť. Väčšina Zetorov upravených ako UKT majú príslušenstvo k brzdám prívesu demontované a technikom to nerobí problém, alebo na zahraničné traktory, ktoré nemali montované vzduchotlakové brzdy aj s kompresorom sériove odporúčajú skladať remeň z kompresora keď sa neťahá príves.edo píše:tak super, keď osadíš kompresor, tak už to pôjde, ostatné komponenty dáš asi so zetora, nie? ja to tiež v techničáku nemám, ani neviem či sa to tam niekde píše, len to napísali do toho protokolu z STK. ono sa aj tak v tých traktoroch nikto moc nevyzná, obzvlášť v týchto našich starších dovezených, všetci čakajú že to bude ako zetor, takže si myslím nebudú problémy keď to bude mať vzduchovú sústavu
gratuluji edo ,jsi připraven pořádně jen ten sníh nějak nikde není vid? je to škoda s touhle výbavou
dik tak veru, si trochu aj robím srandu z toho, lebo som si aj ku kosačke kúpil frézu, tak očakávam, že túto zimu snehu moc nebude ale tak reťaze som už teraz využil, na tom čistom lade by som sa bál bez nich traktor vytiahnuť. keď boli družstevníci sypať cestu, tak tí mali len na zadných kolesách 4 kusy reťazí prevlečených a ledva sa plazili, museli to brať krajnicou a potom aj skôr posypali krajnice ako cestu a dolu kopcom sa radšej ani nepustili, obišli to lúkami
Nazdar tak ešte ho máš.