Ahojte,
keďže sa nekoná žiadne verejné stretnutie 25károv, tak som uvažoval nad tým, že by som spravil s mojim kamarátom stretnutie 25károv u mňa doma na pracovnom dvore, ale len pre pozvaných, a s obmedzeným počtom účastníkov, aby sme sa aspoň raz za rok videli. Prosím neberte to v zlom, ale číta to tu veľa ľudí, a mnohých aj keď tu píšu a prispievajú osobne nepoznám. Teda tých čo osobne poznám by som rád videl.
V obmedzenom režime znamená max do 15 ľudí, lebo nemám taký veľký dvor a miesta na sedenie. Teda len chlapi, bez žien (sú aj výnimky) a detí. Ja viem, je to naprt, ale jednoducho nie je priestor, tak sa prosím nehnevajte. Bolo by to 4.9. okres Nové Mesto nad Váhom, presnú adresu dám do SZ. Uvarili by sme nejaký guláš, klobásky...posedeli a pokecali... Vo verejných priestoroch to robiť nechcem, lebo sú aj oslavy SNP a nikto nevie aká bude situácia, tak radšej pekne doma na dvore. Ak by bolo trocha naprt počasie schováme sa do stodoly. Chalani z Moravy to nemáte ďaleko, prechod Květná-Strání je v pohode a za 10-15minút ste u mňa.
Moja predstava je taká, že zabezpečím ten guláš a kolbásky (+ veci okolo toho, tácky, misky, poháre, atd...) a poprosím vás o nejaké to eur na suroviny. (len na náklady) Minerálku, kofolu klasika, a ak by chcel niekto niečo fajnovejšie tak poprosím, že by ste si doniesli (nealko/alko pivo, pochutiny atd...) Ak by chcel niekto opekať špekáčky, tak ohnisko pripravím, len si treba priniesť suroviny... Bolo by to také "skromné", ale dúfam že by to potešilo...
Časovo by to bolo 4.9 od tej 9:00 do max 18:00, lebo v nedeľu máme niečo iné. Viem, je to narýchlo, ale inokedy sa mi nedá, a šepká sa, že bude lockdown
Menovite pozvaní ktorých poznám: Rosch8, Jaro25, Ursus73+pani manželka, Johny1490, Mihi, Joke25+pani manželka + Palo (z Vrádišťa), Anton30, Bronťo, Sniper, Libor25, Bolevak, Bellian
Prosím kto by mal záujem prísť, tak napíšte sem do vlákna, nech by sme vedeli ako sa pripraviť. Ak som na niekoho zabudol, tak sa ospravedlňujem a prosím SZ.
Opakujem, bude to len na malom pracovnom dvore a ak by sa náhodou pokazilo počasie tak sa schováme do stodoly. Pripravím stolíky, lavičky atd...
Čo vy na to? Kto by prišiel?
Alebo má niekto lepší návrh? Sniper kedysi povedal, že by sme sa mohli stretávať aj častejšie ako raz za rok, a ja s tým súhlasím, a preto toto robím abyto bolo aspoň raz za rok...nech dodržujeme tradície