Kaborkův traktůrek
-
Re: Kaborkův traktůrek
tak to je teda parada už aby bola v traktore
No to si ještě počkám ,čekám na kola a pak zas bude třeba jezdit tak snad až po senach.Bylo by super kdyby to vyšlo na orbu.Snad to vyjde.peter bendr píše:tak to je teda parada už aby bola v traktore
[/url]Tak konečně zoráno,hurá šloto vcelku fajn,uzavěrka to je věc,ještě gumy a budu spokojen.kaborek píše:A to je tak vše z prezentace,chybí zapojit zadní světla a barva.
https://www.youtube.com/watch?v=4lht6euuMXwkaborek píše:[/url]Tak konečně zoráno,hurá šloto vcelku fajn,uzavěrka to je věc,ještě gumy a budu spokojen.kaborek píše:A to je tak vše z prezentace,chybí zapojit zadní světla a barva.
No fajně si to udělal. Koukám,že tam máte mokrou půdu, drží ti skyby pohromadě, mi se to sypalo jak písek. A tady nezaprší....
Traktůreček Gery: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=79710
No já bych se bez řětězu a uzavěrky ani neškrt.Gerhard píše:No fajně si to udělal. Koukám,že tam máte mokrou půdu, drží ti skyby pohromadě, mi se to sypalo jak písek. A tady nezaprší....
Ahoj
Chystam sa robit hydrauliku za pomoci cerpadla bx
Mas to uz pozapajane? Tu na foru pisu, ze cerpadlo ma vacsiu hlucnost a ze je na hydrauliku slabsie. Tlak ma dobry 170bar. Len prietok ma 4l/min
Ako si spokojny?
Mas to uz pozapajane? Tu na foru pisu, ze cerpadlo ma vacsiu hlucnost a ze je na hydrauliku slabsie. Tlak ma dobry 170bar. Len prietok ma 4l/min
Ako si spokojny?
Kazdy sme nejako zacinali.....
Ahoj tak je to takové dvojsečné,já jsem vlastnil bx,pak šlo do šrotu a čerpadlo jsem si nechal.Můj názor je takový,že na bx fungovalo 20 let,a funguje pořát.Ten tlak je v pohodě a s průtokem je to horší jak píšeš na druhou stranu jde o hodně lehčeji než to zubové.Tak mi jede pořád a nepodporují hodně jak to dělají .Můžu natočit video a hodit to sem.martyn píše:Ahoj
Ako si spokojny?
To by si mohol dat nejake video. A este aky mas priemer piestu a vysuvkaborek píše:Ahoj tak je to takové dvojsečné,já jsem vlastnil bx,pak šlo do šrotu a čerpadlo jsem si nechal.Můj názor je takový,že na bx fungovalo 20 let,a funguje pořát.Ten tlak je v pohodě a s průtokem je to horší jak píšeš na druhou stranu jde o hodně lehčeji než to zubové.Tak mi jede pořád a nepodporují hodně jak to dělají .Můžu natočit video a hodit to sem.martyn píše:Ahoj
Ako si spokojny?
A kde mas cerpadlo umiestnene? Ja ho idem dat pod kluku na jeden klinovy remen, ktory pohana zaroven aj servo
Vdaka
Kazdy sme nejako zacinali.....