Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Pozri aj tu je spojka na predaj za normalnu cenu. http://stroje.bazos.cz/inzerat/29194173 ... nystry.php
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Zvarat liatinu nasiaknutu olejom asi nebude mat uspech, navyse pristup k tomu je strasny + predohrev.... navyse sa nebude dat disahnut rovna plocha tak ze pri dotiahnuti to prasskne.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Hej liatinu zvarit / hl. ruskú / je dost obtiažne,a pokial to nenahreješ niekde v peci tak ti to isto praskne...Atlan píše:Zvarat liatinu nasiaknutu olejom asi nebude mat uspech, navyse pristup k tomu je strasny + predohrev.... navyse sa nebude dat disahnut rovna plocha tak ze pri dotiahnuti to prasskne.
Sused mal z boku prasknutý blok na 25-tke,tiež to zvárali 2-krát plynom,ale znova im to prasklo a ešte viac.Vyrobil som plech presne na mieru /záplatu/, dookola zvrtal diery,marezal závity na 8-čku šroby.prilepil a zatiahol.,Traktor od tedy tretí rok beží v pohode...
Ja mam práve na Bielorusovi zvarani blok medzi čerpadlom a štarterom (zostava tam asi voda) A je to zavarene dost na široko cca 3cm široky zvar a dlžka nejakych 10 15 čisel a drži to uplne v pohode. Ale samozrejme netvrdim ze to je jednoduche zavarit
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Hej lenze na tom nedrzi motor dam tu nejake fotky potom.... Aj dovod preco to asi prasklo.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Búram starý dom, skaly ako svina po štyroch dnoch som si všimol že mám už opät prasknuté držiaky na pätky. Viem že je to únava materialu ale čo s tým? Zvárat stále dookola? Vystužit? Alebo je problém medzi volantom a sedačkou? ...dnes prišli vrtat studnu a plošina IVECO sadla na brucho a... bielorus to zvládol s prehladom, boli to nejaký češi a aj ,vedúci, krútil hlavou že to rusák vytiahol.
nedvihaj rusa na pätkách a na radlici na doraz... viem že to niekedy inak nejde ale snaž sa ho dvihať len tolko kolko je nevyhnutne nutné..
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Patky som zavaril zlomilo sa to inde Tak novy bielorus je doma heh mame teraz dva, dnes skaldanie motora na prevodovku 2KRAT !!!! otec zabudol dotiahnut skrutky na zotrvakuipo píše:Búram starý dom, skaly ako svina po štyroch dnoch som si všimol že mám už opät prasknuté držiaky na pätky. Viem že je to únava materialu ale čo s tým? Zvárat stále dookola? Vystužit? Alebo je problém medzi volantom a sedačkou? ...dnes prišli vrtat studnu a plošina IVECO sadla na brucho a... bielorus to zvládol s prehladom, boli to nejaký češi a aj ,vedúci, krútil hlavou že to rusák vytiahol.
No ukaž foto čo si dovliekol
- Killer Koly
chtel bych se zeptat, kde najdu manometr na serizovani tlakju? nikde jsem nic takoveho nenasel. a pokud to tam neni, da se to nekde sehnat a jak se to da zapojit? dik
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
ak maš už ten novší z hranatou kabinou tak ten ho už nemá... musiš tam dať pre nastavenie nejaký externý...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- Killer Koly
prave ze mam ten kulaty
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
rusak to je masina jednou sem vytahnul zapadlej mercedes s mixem plnej betonu uvazal jsem za lano nasponoval a jak jsem mnel nohy od blata tam mi sjela ze spojky smeknul jsem tim jak svina lano prasklo a nercedes byl venku:-)uplne nahodou ale povedlo seipo píše:Búram starý dom, skaly ako svina po štyroch dnoch som si všimol že mám už opät prasknuté držiaky na pätky. Viem že je to únava materialu ale čo s tým? Zvárat stále dookola? Vystužit? Alebo je problém medzi volantom a sedačkou? ...dnes prišli vrtat studnu a plošina IVECO sadla na brucho a... bielorus to zvládol s prehladom, boli to nejaký češi a aj ,vedúci, krútil hlavou že to rusák vytiahol.
- Killer Koly
jeste bych mel dotaz ohledne odvzdusneni hydrauliky: potrebuju vymenit jednu hadici co jde ke lzici, existuje na to nejaky specialni postup? ja potom odvzdusnim hydraulickou soustavu?
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
To sa odzvdusni samo, ked stym budes robit.