UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
- tronda
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
zdarec, prosím o info kde vozíte v traktoru mot. pilu, respektive venku na traktoru, nějakej držák kde by pilka bezpečně přežila jízdu terénem, lesem, křovím atd. (do zetoru se vlezla ale v JD 6100 není nějak místo)
Díky
Díky
-
tak tomu řikam klistýr ááápořadnejjjj to je jasnej dukaz že zetory sou tvrdý jak kovovadlina
líbyl by se mi ten vijak co ma ta proximka,ale vpředu na vývodjáku zabejvá se s tim u nás někdo
líbyl by se mi ten vijak co ma ta proximka,ale vpředu na vývodjáku zabejvá se s tim u nás někdo
tim nastavíš průtok do spojek ramena jedou normálněTech píše:Neotočil sis omylem s tou malou páčkou na vrchu víka hydrauliky ? Tou co se nastavuje průtok. Vím, že to pak nejde nahoru, ale (teď nevím jistě) možná ani dolů.
malej traktorista v malým traktoru
Ahoj Tondo. Po roce ježdění s bednou před čumákem traktoru můžu říct, že to funguje dobře. Když jezdím s parťákem po nahodilkách a to je skoro furt, tak má v bedně pilu, kanistr, lopatku i tašku se svačinou. Posílal jsem Ti fotky. Bedna překáží jen v případě že skládkuju vysoké hromady kulatin a najedu těsně k hromadě. Ale to v případě nahodilky nepadá v úvahu. To dám na každou skládku pár klacků a jedem dál. Pokud tahám na jednom místě tak ten držák sundám a mám ho u věcí co má těžař někde bokem. Sundaný je to z traktoru za minutu a stejně i nandaný. Jinak jsem viděl držák na zadní plotně ale tam má pilu píchlou lištou v držáku a motor čumí nahoru a to se nám nezdá moc bezpečný. Vepředu se nám to osvědčilo i při jízdě v hustých porostech. Měj se. Ať se daří. Ltronda píše:zdarec, prosím o info kde vozíte v traktoru mot. pilu, respektive venku na traktoru, nějakej držák kde by pilka bezpečně přežila jízdu terénem, lesem, křovím atd. (do zetoru se vlezla ale v JD 6100 není nějak místo)
Díky
-
Zdravím chlapy. Nemáte někdo v mašině motor 8004.xxx nejlépe motor 8004.040 nebo .042 dávali se do LKT 82 LKT 90 atd... moc jich nejezdí ale mě se podařilo tuto raritku sehnat a chtěl bych ji upravit na 8004.040 nelépe a tak sháním jaké tam jsou rozdíly oproti motoru 8004.018. jestli tam je jiná hlava, jak vypadal intercooler čísla vstřikovačů, nastavení ventilu popř jaké tam jsou turba. Již tam mám namontované písty ze ZTS 18345 tady je můj stroj a za každé info budu velice rád. Věřím že tu nějaký nadšenec doma něco o tomto motoru vyhrabe. Tady je můj stroj http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 9&start=15
- Juraj Suhaj
Koupil,zkusil už někdo H 572xp??
Jonsered 2159,H 560xp 2x,H562xp, H 372Xp
No v podpisu vidím že ty , jak se s ní dělá? Poreferuj, jasný že asi v otázce poruchovosti je to brzo hodnotit,ale nějaký dojmy už máš.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
Já mám 372,572 je jeji nástupkyne
Jonsered 2159,H 560xp 2x,H562xp, H 372Xp
Tak po delší době zas nějaký postřehy. Už se to docela umoudřilo a po opravě komplet zadku a kabiny se to zdá v pohodě. Co mě ale nemile překvapilo, že když bylo těch pár dnů mrazivo tak Valtra zamrzla a musel jsem rozmrazovat filtry což bych u severského traktoru teda nečekal.
Až si dotáhnu kabel k fotáku hodím sem zas pár fotek.
Až si dotáhnu kabel k fotáku hodím sem zas pár fotek.
Kdybys přečetl návod zjistil bys, že Valtra se v telotách pod bodem mrazu startuje ohřátá.Vyhřívání je příslušenství traktoru.
Tak nějak +- je to v návodu.
Byl jsem napojený na elektriku celou noc bohužel ani to nepomohlo.Franta.cz píše:Kdybys přečetl návod zjistil bys, že Valtra se v telotách pod bodem mrazu startuje ohřátá.Vyhřívání je příslušenství traktoru.
Ak ti zamrzlo palivo, tak tam ti severský traktor nepomôže.
Ahoj, nevím jak u Valtry, ale u JD musíš mít zaplou baterku, aby to hřálo. Byl jsem zvyklý z Proximy, že stačilo zasunout zásuvku a ohřívalo to, i při odpojené baterce. Na JD musím mít odpojovač baterky zapnutý, pak se teprve zapne ohřívák. LPegos píše:Byl jsem napojený na elektriku celou noc bohužel ani to nepomohlo.Franta.cz píše:Kdybys přečetl návod zjistil bys, že Valtra se v telotách pod bodem mrazu startuje ohřátá.Vyhřívání je příslušenství traktoru.