šarkáň a ostatné ocove hračky
Re: šarkáň a ostatné ocove hračky
Tak to sme na tom rovnako, ja už mesiac pendlujem medzi zubárkou a ortopedičkou, a každá ma chce len poriadne doebať. Vieš aký traktor som ja mohol mať, keby som nesponzoroval doktorky.
Já byl u zubařky ve čtvertek. No ale masakr tam. Tady zubaři nejsou a je to frc. Objednáme se na kontrolu a je to tak za dva měsíce. Ale já mám zuby v cajku tak asi 4 roky jen koukne a dobrý. Ale jsme byli objednaný na 11:30. Na řadu v 13:20. Na křesle asi 5 min. A to ještě zubařka vyřídila telefon. Samo ani kazíček nic. No a zubařka si chtěla pohovořit. Ani mě nepustila ke slovu. Ta jela jak motorka! Sestra zatím zavolala syna a na křeslo. Doktorka mluvila a mluvila a já že pani doktorko já už musím jít! A ona tedy k synovi a kouká mu do pusy a no tady je to parádní, pečujete si o ty zoubky. A zase spustila na mě. Že dřív tady bydlela a pak se odstěhovala a zase přistěhovala. A no tak já tedy počkám a ona vy toho pána na křesle znáte? A já že to je můj syn! A ona se smála, no jo, však jste objednaný spolu. A na syna. Co dělá, jak to dělá a baví tě to, a .... Uplně jsem viděl ty liďi v čekárně jak koulí očima a nadávají si do respirátoru a proklínají nás, že tam kecáme kraviny. A já zase pani doktorko tak mi jdeme. A ona no počkejte povídejte chvilku! No a já že lidi v čekárně nás ukamenujou! A ona že co je na dveřích? No a já že pořadí určuje lékař! A ona no vidíte to. Tak povídejte. No pak že musíme do práce, konečně jsem šli. Takže u zubařky až v lednu naschle!
No ale já mám fobii ze zubařů. Za to může starej zubař Klíma. Ten nás fackoval a nadával sprostě. Trhal zuby tím háčkem rovnou na prohlídce ve škole. A že otevři tu hubu parchnte, nebo ti přez ní dám to uvidíš! Nebo drž tu hubu rovně, vytrhám ti i ty zdravý zuby, když budeš s tou hubou takhle máchat! Už jsem to tu popisoval na foru. Někteří ve třídě když někdo u okna řekl ,,Klíma jde" omdlívali, nebo utíkali ze školy.
No ale já mám fobii ze zubařů. Za to může starej zubař Klíma. Ten nás fackoval a nadával sprostě. Trhal zuby tím háčkem rovnou na prohlídce ve škole. A že otevři tu hubu parchnte, nebo ti přez ní dám to uvidíš! Nebo drž tu hubu rovně, vytrhám ti i ty zdravý zuby, když budeš s tou hubou takhle máchat! Už jsem to tu popisoval na foru. Někteří ve třídě když někdo u okna řekl ,,Klíma jde" omdlívali, nebo utíkali ze školy.
Ja sa zubárky nebojím, dohodli sme sa že vždy na privítanie dostanem injekciu na unrtvenie. Potom sa to dá zvládnuť.
Mě dala ta rvní zubařka ke které jsem chodil od vyučení do doby než šla do důchodu asi 35 let, injekci jen jednou a to při poslední prohlídce. A povídala mi, protože končím a jdu konečně v 75 letech do důchodu udělám vám ještě tenhle špičák novej. Až přijdete k novému zubaři neřekl že jsem mu nechala kostlivce ve skříňi. Ten špičák je nástavba, ale musím to vzít z gruntu. Takže nikdy jste ode mě nedostal injekci, bylo to z důvodu toho, abych věděla kdy je to opravdu u kořenu kazu. Ale dneska je to naposledy, a tam vím kam až můžu v té nástavbě jet tak vám ji dám. Píchla z jedné a druhé strany a vystavěla mi novej špičák. K nepoznání že je celej vystavěnej znova. Přišel jsem k téhle druhé a ta je už taky v duchodu. Ale její dcera má taky ordinaci a občas pracují spolu tady v téhle ordinaci vedle ve vsi. A ona chválila předchozí zubařku, že je šikovná a dělala to poctivě. Trochu se znají. No samozřejmě znala i Klímu. To jsem ji rovnou povídal, že mám fobii ze zubařů díky jemu. A ona no jasně toho jsem taky znala, to byl ras na zuby! Ale vcelku šikovnej. A v hlavě mi vyskočila nějaká příhoda s ním. Jak nade mnou stojí s holou hlavou, měl přez 2 metry a říká: ,,otevři tu hubu nebo ti přez ní nafackuju co se do tebe vejde parchante jeden"!
Oco gratulujem k novému traktoru. Nech ti robí len radosť a poslúcha na slovo
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
No, a keď nebude poslúchať, tak ho Oco skrotí
Práve hladám závažia na bazoši, no des a hrúza - každý si myslí že má doma zlaté tela. Ešte šťastie že som kúpil ten ventil na plnenie a do zadných gúm pojde voda.
Shiba má 11,2x24 a podla Ferdus.cz to urobí 82kg na jedno koleso.
Shiba má 11,2x24 a podla Ferdus.cz to urobí 82kg na jedno koleso.
Oco gratulujem k novému prírastku ....
Ja som tiež chcel najprv závažia do kolies ale pred 5r. chceli za komplet sadu 250-300€ tak som sa radšej Rozhodol pre kabínu ktorú som kúpil za 100€. Ale ostatné výdavky už ma stali+- 400€.
U mňa jedine tá voda, uvidím v praxi, ale obávam sa že Shiba príde aj o ten ochranný rám, kvoli stromkom. Jediné čo by ju mohlo zachrániť , je že mulčovač sa bude dať dosť vysunúť do strany.
Voda do kolies ma vyjde 60 eur za 160kg (50kg chloridu vápenatého), to nie je až tak zlá cena.
Edit - do prdele tí buzeranti píšu cenu bez DPH a ešte chcú za dopravu 30 eur. takže 50kg za 100 eur.
Voda do kolies ma vyjde 60 eur za 160kg (50kg chloridu vápenatého), to nie je až tak zlá cena.
Edit - do prdele tí buzeranti píšu cenu bez DPH a ešte chcú za dopravu 30 eur. takže 50kg za 100 eur.
at slouzi
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ten ram tam NECHAJ. Predpokladam ze japonec je uzsi ako to co si mal doteraz. A pri tvojom pozemku a kopcoch co tam mas. By som si to tam nechal.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Oco konecne bude neaka postupka hore tym Kopcom Inak Ty se zodres od roboty ! U nas na vychode tu na Domasi a Sirave teraz od mladych bezne stretavam aj tvoje rocniky co oddychuju a nacerpavaju nove sily ale teraz relaxuju po tej horucave a Ty makas a sa nezastavis Chces ist do hrobu zhumplovany ?
Ota. Strašne rád čítam tvoje príbehy a aj keď sú bez fotiek viem si to živo predstaviť. Akurát škoda že z toho výletíku do lesa neni nejaký obrázok. Ale zase chápem prečo si so sebou nemal mobil. Tiež nemám rád keď ma niekto otravuje hneď ako vytiahnem päty z domu.