WINEA,CABRIO,VEGA II
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Re: WINEA,CABRIO,VEGA II
Tak to je dobrá zpráva On se tam měnil nějak i majitel,tak asi přemýšlí co a jak dál
Díky za info.
Tak to rád slyším-teda čtu. Su zvědavé co tam napasujo.
Ale ten závěs je moc pěkná prácička!
Zdravím. Koupil jsem si Cabrio 47hp comfort a chtěl bych se zeptat ohledně SPZ. Mám k tomu jen zelenou kartu. Ne potřeba to nějak přihlásit? Ještě mám k tomu vlečku ans 1200 a ta taky potřebuje SPZ nebo ne? Díky moc.
- Vinea 30Hp Comfort
Zelená karta nestačí k traktoru musí být techničák a normálně ho přihlásíš na žluté SPZ to nebude asi nový traktor že
ZETOR 5211
Takže stačí zajít na úřad se zelenou kartou a oni mi vystaví žluté SPZ? Nebo ještě něco potřebuji?
Potřebuješ velkej techničák. Předchozí majitel by ti ho měl dát, dostal ho určitě k traktoru. Ale pokud to nepřihlásil on, tak mám obavu že to nepůjde
Musíš se poptat na ůřadě, né na netu
Traktor i vlek musí být na SPZ a jezdit na STK.
Musíš se poptat na ůřadě, né na netu
Traktor i vlek musí být na SPZ a jezdit na STK.
Je vícero variant jak to může být.
1. Jsi první majitel a při koupi jsi měl dostat čistopis velkého TP
2. Jsi druhý majitel a při koupi jsi měl dostat vyplněný velký TP na předchozího majitele a značku
3. Jsi druhý majitel a při koupi jsi měl dostat čistopis velkého TP od předchozího majitele, ale předchozí majitel ho neregistroval (tak jsem to měl já).
4. Jsi druhý majitel a při koupi jsi nedostal čistopis velkého TP od předchozího majitele, ale traktor nikdy nebyl registrován. Pak lze u Šálka asi za nějaký peníz získat duplikát čistopisu velkého TP.
5. To nechceš slyšet. Traktor už velký TP někdy měl a byl registrovaný a předchozí majitel Ti ho nedal. Pak máš problém a asi traktor už na značky nedostaneš.
To samý platí i pro tu ANSku.
Na dopravce budeš vždy potřebovat velký TP, přes to vlak nejede.
1. Jsi první majitel a při koupi jsi měl dostat čistopis velkého TP
2. Jsi druhý majitel a při koupi jsi měl dostat vyplněný velký TP na předchozího majitele a značku
3. Jsi druhý majitel a při koupi jsi měl dostat čistopis velkého TP od předchozího majitele, ale předchozí majitel ho neregistroval (tak jsem to měl já).
4. Jsi druhý majitel a při koupi jsi nedostal čistopis velkého TP od předchozího majitele, ale traktor nikdy nebyl registrován. Pak lze u Šálka asi za nějaký peníz získat duplikát čistopisu velkého TP.
5. To nechceš slyšet. Traktor už velký TP někdy měl a byl registrovaný a předchozí majitel Ti ho nedal. Pak máš problém a asi traktor už na značky nedostaneš.
To samý platí i pro tu ANSku.
Na dopravce budeš vždy potřebovat velký TP, přes to vlak nejede.
Oka. Děkuji moc.
Fajn že jsi poděkoval. A můžeš nám prosímtě teda sdělit, kterou variantu máš? Předpokládám, že to není tajné. Když nám to teda nedej bože sdělíš, můžem ti lépe poradit a ne jenom hádat a spekulovat.
- Vinea 30Hp Comfort
Jak píše kucmar, taky by mě to zajímalo jaký jsi případ. Pokud je to nějaký starší traktor a nebyl registrován tak to nebude zas tak jednoduché, takhle když budeš jezdit, tak je to o řidičák bohužel
ZETOR 5211
-
Zdravím chlapi. Chci se zeptat. Mám první defekt na zadním pravem kole. Je to Cabrio. Stačí traktor jen zvednout a odšroubovat kolo. Kolik tak vyjde oprava v nějakém pneuservisu?