Kde koupit Japonce?
Moderátor: DYK
Re: Kde koupit Japonce?
Oco aj novsi japonci ako moja kt 255 ma na remenici tisichran aj volne drazky na remen jednocinnu spojku,vonkajsu sirku 120cm. Predna naprava je ocelova hruba rura. Vyrobeny nakladac sa kostruoval pre vyssi zdvih pre pohodlne nakladanie hnoja na rozmetadlo kludne da plnu lopatu hnoja ,kamena v horsich podmienkach treba protivahu do ramien aspon 150kg. Treba konstruovat veci na co to budes hlavne pouzivat ked na max univerzalnost nieco musis ozelet. Niektore veci robis komplikovane a draho napriklad trhanie naletov preco nevytahujes cele stromy velkym hydraulickym piestom na poriadnom rame. Na miesto dovezes v ramenach ovladas hydr z traktora takto das 90 percent stromov aj z korenmi
Napozerané z YT to už mám , len u mňa všetko dlho trvá.
Oco13 ty máš veľké nároky,ty by si chcel aj aby to lietalo.
Ale nie, len mne viac učarovali tie komunalne a stavbárske doplnky. Napríklad toto keby som si mohol švacnúť na čelák
Trocha ma mrzí, že nikde nevidím japončíkov na súčiastky, trebárs bez motora. Bol by to fajn základ na úéravy.
Trocha ma mrzí, že nikde nevidím japončíkov na súčiastky, trebárs bez motora. Bol by to fajn základ na úéravy.
V RVR mají i takové zbytky všelijaké - ALE - je tam otázka ceny...
RVR je kde presnejšie?
Mají i v Sebranicich. Jen je neukazují. Pěkně ve stodole asi kilometr od prodejny. Takové ne ext zboží. Když jsem potřeboval na výrobu redukci vývodovy hřídel - tak se šlo to tam vymontovat. A tam bylo fůra vraků. Takové šrotište. Jen se z tama bralo co bylo potřeba.
Přímí prodej nebyl.
Přímí prodej nebyl.
Stačí im volať či to treba obehať? na dvore mi už stojí darca motora , len zohnať k nemu zvyšok.
RVR - Suché Lazce u Opavy, mám to za kopcem, do 4.1.2021 zavřeno...
No znovu napíši. Přímý prodej není.
Jen v druhotném - prodejci schváleném prodeji.
Pak možná ...
Jen v druhotném - prodejci schváleném prodeji.
Pak možná ...
Našiel som video čo prečo vlastne japonca chcem
Ak sa niekomu zo znalcov bude chcieť poprosím odhadnúť potrebu váhy výkonu rozmerov
A napadla ma ešte myšlienka do toho oblúkového rámu osadiť motor 15hp - potom by bola možná agregácia aj za domadelom. Je to blbosť? Je realne agregovať ten mulčer dopredu?
Ak sa niekomu zo znalcov bude chcieť poprosím odhadnúť potrebu váhy výkonu rozmerov
A napadla ma ešte myšlienka do toho oblúkového rámu osadiť motor 15hp - potom by bola možná agregácia aj za domadelom. Je to blbosť? Je realne agregovať ten mulčer dopredu?
Oco, bude z tebe cestár? Ale pokud by jsi chtěl traktor TYM, domluvím ti vlídné přijetí u http://www.profigrass.cz/cs
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Kup si mulčovač od Vari na ten kousek aspoň se u práce projdeš. No a džugla? Tam budou zemiaky. Aspoň budeš mít co dělat a nevmýšlet kde komu pomoci a co kde zeštěpkovat
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod