Vlčnovjan 4x4 EVO 2
Re: Vlčnovjan 4x4 EVO 2
Járo je to bonbonek, radost pohledět. O tom se mě může jen zdát. Vím že nebudeš souhlasit, že to děláš pro radost, ale když už je to takhle propracovany a promyšleny, nelze se ubránit nutkání, že bys to měl vyrábět na kšeft. Nevím jak složitá a drahá je certifikace, ale kdyby to vyšlo, nahodit cenovku někde o 5-10% níž než zetor a myslím že by to frčelo.
Ale to už ba nebylo pro radost, to už by pak chtělo nechat menší díly dělat a ty už bys hlavně kompletoval. Opravdu krásná práce, budu muset někam dorazit na traktoriádu, jestli ho vyvezeš
Ale to už ba nebylo pro radost, to už by pak chtělo nechat menší díly dělat a ty už bys hlavně kompletoval. Opravdu krásná práce, budu muset někam dorazit na traktoriádu, jestli ho vyvezeš
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
Imaginaro to čo píšeš by bolo naozaj pekné , vyrábať si vlastný traktor a mať ho certifikovaný a dostať naň SPZ.
Samozrejme nieje to nemožné ale pochybujem ze by si sa dostal na cenu 15000-20000€ za kus.
Keď si vezmeš všetky náklady na výrobu a diely musia byť všetky nové certifikované... euro normy....bezpečnosť.... Taktiež by na to musel poskytovať záruku atď atď...
To ťa fabrický traktor vyjde na skoro rovnakú sumu.
Samozrejme autor tohto traktora má zlaté ruky a neskutočnú trpezlivosť za to klobúk dolu.
Traktor parádny
Samozrejme nieje to nemožné ale pochybujem ze by si sa dostal na cenu 15000-20000€ za kus.
Keď si vezmeš všetky náklady na výrobu a diely musia byť všetky nové certifikované... euro normy....bezpečnosť.... Taktiež by na to musel poskytovať záruku atď atď...
To ťa fabrický traktor vyjde na skoro rovnakú sumu.
Samozrejme autor tohto traktora má zlaté ruky a neskutočnú trpezlivosť za to klobúk dolu.
Traktor parádny
A isto by sa tam našiel aj čaj so slivovičkou.
Hoši, klidně dojede, všeho je dost a kamarádi jsou vitani... Jara
Moc pěkná práce smekám
Jaro,stavím se až na jaře.Povezu bábinku do lázní,tak Vás objedu všechny.
Tak to môžeš už aj semkaj....
JJ, stavte se na čajík se slivovičkou, zatím je dost...
Jinak díky za pochvaly, Uf, ale byla to fuška...
Víťo, klidně se stav jak pojedeš na Luhačky..
Jenom čekám až trochu přestane mrznout a chci vyjet, ještě tam stojí Vlčnovjan 1 a musím ho schovat do haly.
Mám jet dědovi do háje na dřevo cca 2-3x a na Štepána převážet na čeláku čuníka, kamarádi budou mít zabíjačku.
Ještě musím zkusit napíchnout čelák jestli bude pasovat, ale už tam byl, tak si myslím, že by měl...možná dopasovat a popřehazovat hadice.
Jara
Jinak díky za pochvaly, Uf, ale byla to fuška...
Víťo, klidně se stav jak pojedeš na Luhačky..
Jenom čekám až trochu přestane mrznout a chci vyjet, ještě tam stojí Vlčnovjan 1 a musím ho schovat do haly.
Mám jet dědovi do háje na dřevo cca 2-3x a na Štepána převážet na čeláku čuníka, kamarádi budou mít zabíjačku.
Ještě musím zkusit napíchnout čelák jestli bude pasovat, ale už tam byl, tak si myslím, že by měl...možná dopasovat a popřehazovat hadice.
Jara
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
je dobrý, ze mas letni a zimni stroj
Proto jsem dělal Vlčnovjana evo2..letní - zimní verze,
teď mě volal kamos chce vykopat mezi svatkama odpad cca 10m..
teď mě volal kamos chce vykopat mezi svatkama odpad cca 10m..
Jaků? Jsem netušil že je potřebná nějaká speciální dokumentace k návštěvě SK.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Soukromým nepotřebuješ nic,ale se služebním ano.
Ja chodím firemným do CZ každý druhý týždeň a tiež nemám žiadnu spešl dokumentáciu.