koupě SUPRU
Moderátor: Lukashil
Re: koupě SUPRU
bigles, jak píšeš s tím kombajnem, to znám. Jezdil jsem v létě za pantátu s traktorem, ráno jsme jely všichni na pole a za náma nás dojely auta. Asi tak čtyři. Kolona dva kombajny a asi čtyři traktory s vlečkama. Hrozně ty auta spěchaly, troubili a předjížděli i když vprotisměru jely auta, kličkovaly mezi náma. Asi po pětistech metrech co takhle riskovaly a ohrožovaly sebe, kluky s kombajnama protože jak uhýbaly, mohli sjet s kombajnem do škarpy a tam hodit budku, byla vedle silnice zastávka pro autobus a tam kombajny zajely a jedno auto s pánem co byl v klidu a asi byl od fochu, vyjelo a pohodlně nás objelo bez toho, aby někoho ohrozil. Tohle všechno je v lidech. Třeba dojely ty co spěchaly do hypermarketu o 1 minutu dřív a utratili tam o 500 Kč víc!
- Rozzik
TO: Pasekar
Cus, moc se mi libi ta tvoje vlecka. Jaka na tom jsou kola? Sklapi to jen dozadu? Jaka je lozna plocha, takova by se mi taky hodila, nejake detailnejsi foto nemas?
Diky moc
Cus
Cus, moc se mi libi ta tvoje vlecka. Jaka na tom jsou kola? Sklapi to jen dozadu? Jaka je lozna plocha, takova by se mi taky hodila, nejake detailnejsi foto nemas?
Diky moc
Cus
-
Tak ta vlečka je tovární vyroby bylo to určený za nějakej malotraktor tušim Mt8 ale nejem si uplně jistý § vyklápí pouze dozadu,rozměry korby jsou dl 2m š1,34m v bočnic0,43m kola tam jsou tušim 15ctky.Zatím se mě tady osvědčila za supříkem jsou tady dost kopce takže naložená hlínou nebo kamením idealní z větší vlečkou tady neví jak by si supřík poradil
-
- Kontaktovat uživatele:
Máš dobrou vlečku a jestl iseš z ní spokojenej taktoje dobrý, no my máme zasupra i trochu větší no azatim to vytahneme všude taky musim nafotit nějakou akcipasekař píše:Tak ta vlečka je tovární vyroby bylo to určený za nějakej malotraktor tušim Mt8 ale nejem si uplně jistý § vyklápí pouze dozadu,rozměry korby jsou dl 2m š1,34m v bočnic0,43m kola tam jsou tušim 15ctky.Zatím se mě tady osvědčila za supříkem jsou tady dost kopce takže naložená hlínou nebo kamením idealní z větší vlečkou tady neví jak by si supřík poradil
jj my máme za 4011 takovejhle dvoukolák domací výroby. Dělal ho ještě otec s dědou. Bočnice máme dvoje, jedny nízky (tak 25cm) a pak ty větší co jsou na vidět na fotce. Kypovací není, náprava by byla bržděná, kdyby se rozhejbaly pakny a udělala se nějak brzda, ale zatím nebyl důvod, proč brzdy dodělávat. Až bude Supřík po GO, tak si s tím bude užívat taky
A když je potřeba odvíst něco většího, tak jsem si toto léto hrál s naší druhou vlečkou, aby vypadala k světu
A když je potřeba odvíst něco většího, tak jsem si toto léto hrál s naší druhou vlečkou, aby vypadala k světu
Z4011 + Z6945
- Rozzik
Diky za postrehy. Ja jsem se suprikem koupil i dvoukolovou karu, ale neni sklapeci. Je to puvodne pry polske rozmetadlo. Mel jsem ji nalozenou vrchovate hlinou a dolozeno prazci a suprik do kopce jako krava a po trave jen pobrukoval, ale jak to ma kola dost vzadu tak se stim hur manipuluje a je tim padem dost neobratna. Ja ted potrebuju neco sklapeciho a mensiho praktictejsiho. Shanim nejakou napravu s kolama, ale nikde pobliz nic neni a nebo za desny penize. Ta pasekarova se mi libi nejvic. Do neceho bych se dal, plech je ted levnej tak bych to mohl i cele oplechovat. Maximalni rozmery tak 1,5 na 2m sajtny cca 0,4 az 0,5m. Foto - mam jen tento snimek
jeste jednou diky za info
jeste jednou diky za info
-
- Kontaktovat uživatele:
To my máme 3 dvoukoláky, jeden je dlouhej takovej trailer na tom vozíme dlouhý dřevo slámu nebo palety, pak máme spíš za 25 dvoukolovej valník doma dělanej a pak máme většinou za supra tu velkou dvoukolku
jj ten dvoukolák z rozmetadla je dost velkej :-( A couve se s tím podobně jako s UNHZ 500 třeba, sice moc hezky, když člověk nemá posilovač, tak je to fajn, ale potřebuješ moc místa, což třeba v lese špatný. Navíc koukám, že je i dost širokej.
No my máme pak ještě doma 3,5tunku, ale bez papírů teda, čistě jen podovozek z 5tunky, děda si z toho chtěl tenkrát udělat ten pojízdnej vůz se včelama, ale už nato nevyšlo a na seno máme šibičák, ale teď už tolik sena nepotřebujeme, tak jezdíme s tou dvoukolkou.
No my máme pak ještě doma 3,5tunku, ale bez papírů teda, čistě jen podovozek z 5tunky, děda si z toho chtěl tenkrát udělat ten pojízdnej vůz se včelama, ale už nato nevyšlo a na seno máme šibičák, ale teď už tolik sena nepotřebujeme, tak jezdíme s tou dvoukolkou.
Z4011 + Z6945
-
- Kontaktovat uživatele:
No my používáme nejvíc tu největší vlečku, na píse a třebakdyž jedeme tak tam dáme 6 palet cihel a s malou vlečkou op žních toje docela na nic no občas nějaká ta služba pro někoho
-
Líbý se mě vaše vlečky opravdu pěkné , ta moje malá má tu nevíhodu že je dost uzká a vlese se sní musí opravdu pomalu
-
Chtěl bych časem za supříka pořídí nějakou 5tunku s 3stanym sklápěním
-
Dvoukolová je samozřejmě lepší ale čtyřkolovu líp seženeš s papírama
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jí vím no my jsme měli čtyřkolovou s papírama tu máted strejdaa ještě dvoukolovou bez papíru kterou máme furt
-
Nějaké foto s těžby dřeva na přesrok bukové větve a docela slušný svah tady bych ocenil ten navyják co jsem chtěl