a není tam jiný zdvih?Krcal píše:Z3511 nemá vìtèí vrtání má 95mm jak Z3011,má jen jinou kapotu a pár technických vylepšení ja Z3011.Rozdíl mezi Z3011 a Z4011 poznáš podle umístìní baterie e podle pøedních kol (diskù)Dvordy píše:3011 - tøi válce, baterie pøed nádržíPeter píše:Moze mi niekto prosim povedat, aky je rozdiel vo vonkajsom vzhlade medzi 3011 a 4011? Podla niektorych obrazkov sa mi zdaju rovnake. Ako to vlastne rozoznam, ci mi chlapik nechce predat 3011, pripadne 3511?
Dakujem
4011 - ètyøi válce, baterie v kaslíku pøed zadním kolem
3511 - tøi válce, motor má vìtší vrtání, podle vzhledu asi tak, že to mìlo hranatou pøední kapotu.
Zetor 4011
Moderátor: Lukashil
- stano 4011
najdi, mám rád tyhle staré traktory. Zkusím vyfotit kamarádovu ètyøicítku. S tím HDD, pokud není úplnì mrtvý, tak bych na to mìl jeden dobrý program. Kdyby jsi potøeboval, tak pøes SZ.6911 píše: minuly tyden se mi porouchal HHD a stratil jsem neco kolem 4 000 fotek a zkusim mozna nejkde najit nasi 4011 co jsme meli:)
Jinak, toto je traktor, na který jsem se byl podívat pøed tím než jsem koupil ten mùj. Cenovka 70 000,- bez SPZ.
- stano 4011
Já si radši zálohuji na flashku všechny mé dokumenty a obrázky týkající se traktorù. Asi bych jejich ztrátu nenesl pøíliš psychicky v poøádku.6911 píše: minuly tyden se mi porouchal HHD a stratil jsem neco kolem 4 000 fotek a zkusim mozna nejkde najit nasi 4011 co jsme meli:)
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- 6911
- Kontaktovat uživatele:
nj jenze ja delam do PC a vyznam se v nich => kdys se potentuje windows tak to z toho dokazu dostat atdTom píše:Já si radši zálohuji na flashku všechny mé dokumenty a obrázky týkající se traktorù. Asi bych jejich ztrátu nenesl pøíliš psychicky v poøádku.6911 píše: minuly tyden se mi porouchal HHD a stratil jsem neco kolem 4 000 fotek a zkusim mozna nejkde najit nasi 4011 co jsme meli:)
jenze nejak se ke me dostal nejaky novy vir z ameriky co zere vsechno co se da o windows pres programi az k souborum
a ani pres data recovery jsme to nenasel
4011 - svycarske vyroby - hürlimann d-110
bracha ho ma vyfoceny tak az tam budu mit cestu tak to se od nej hodim
JO, dostal jsem mail, že koluje mail s obìšeným Usámou bin Ládinem, a když to otevøeš, tak ti spadne HDD. Já se v tom moc nevyznám, ale asi je to tak. Jestli nìco takového dostanete, memá se to ani otevírat, a hned smazat, i z databáze smazaných mailù.6911 píše:nj jenze ja delam do PC a vyznam se v nich => kdys se potentuje windows tak to z toho dokazu dostat atdTom píše:Já si radši zálohuji na flashku všechny mé dokumenty a obrázky týkající se traktorù. Asi bych jejich ztrátu nenesl pøíliš psychicky v poøádku.6911 píše: minuly tyden se mi porouchal HHD a stratil jsem neco kolem 4 000 fotek a zkusim mozna nejkde najit nasi 4011 co jsme meli:)
jenze nejak se ke me dostal nejaky novy vir z ameriky co zere vsechno co se da o windows pres programi az k souborum
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- 6911
- Kontaktovat uživatele:
Tom píše:JO, dostal jsem mail, že koluje mail s obìšeným Usámou bin Ládinem, a když to otevøeš, tak ti spadne HDD. Já se v tom moc nevyznám, ale asi je to tak. Jestli nìco takového dostanete, memá se to ani otevírat, a hned smazat, i z databáze smazaných mailù.6911 píše:nj jenze ja delam do PC a vyznam se v nich => kdys se potentuje windows tak to z toho dokazu dostat atdTom píše:Já si radši zálohuji na flashku všechny mé dokumenty a obrázky týkající se traktorù. Asi bych jejich ztrátu nenesl pøíliš psychicky v poøádku.6911 píše: minuly tyden se mi porouchal HHD a stratil jsem neco kolem 4 000 fotek a zkusim mozna nejkde najit nasi 4011 co jsme meli:)
jj takoveto kktiny taky obcas vymyslim - ale jen neco maleho jako ze ti to restartuje PC do 60s / cd-romka se ti zacne vysouvat dokud nezdas heslo
ale toto byl vir ktery total vyziral soubory jelikoz vpc delam tak se mi tyden pred tim furt dostavala modra smrt a musel jsem vzdy pres nouzak stahnout zaplatu a zpravit to, ale jednou me to nechtelo jit do nouzaku se siti a pak uz ten windows ani nenaskocil
- octaviaman 1
Jinak, toto je traktor, na který jsem se byl podívat pøed tím než jsem koupil ten mùj. Cenovka 70 000,- bez SPZ.Dvordy píše:najdi, mám rád tyhle staré traktory. Zkusím vyfotit kamarádovu ètyøicítku. S tím HDD, pokud není úplnì mrtvý, tak bych na to mìl jeden dobrý program. Kdyby jsi potøeboval, tak pøes SZ.6911 píše: minuly tyden se mi porouchal HHD a stratil jsem neco kolem 4 000 fotek a zkusim mozna nejkde najit nasi 4011 co jsme meli:)
No tak tahle 4011 vypadá nesrovnatelnì líp - hlavnì bezpeèná kabina.
Jestli šel motor a pøevodovka s pøíslušenstvím tak jak má
Ale jak jsi uvedl výš tak tobì o vzhled nejde a ostatní je asi O.K.
Èasem si to snad taky popravíš (ale ani oprava vzhledu není levná - znám to
Moje 5211 celou dobu vyvážela hnùj z kravína - asi si dovedete pøedastavit jak vypadala než jsme ji pøed 2. roky koupil