Sraz a výstava historických traktorů Škrdlovice 23.06.2018
Re: Sraz a výstava historických traktorů Škrdlovice 02.07.20
...tam ty dva jsem už někde viděl . Jezdí po takových akcích a co uvidí , to sežerou...
Re: Sraz a výstava historických traktorů Škrdlovice 02.07.20
Hoj, tak konečně jsem na PC, mám teď fofr s dílnou.
Akce to byla dobrá, jen ta voda, po cestě jsem 3 krát zmoknul. Stavoval jsem se ještě na akci u známých, taky jsem tam v dešti povozil děcka, nakonec jsem si na tu vodu i zvyknul, akorát v kapsách u 25 byl litr vody . Jinak 40km cca 2 hodky a 15 min. Tak nějak jsem to předpokládal.
Dostal jsem i pamětní list, že jsem se zůčastnil to mě potěšilo, pověsím ho v dílně .
Pokecal jsem o tratorech a poznal dva členy fóra . Dostal jsem pozvánku na akci Moreau agri Vysočina příští rok 11.5.2017. Píšou tady, že bude pokus o zápis do Guinnessovy knihy rekordů v největším počtu zetorů na jednom místě. Cosi říkal, že je do toho zapleten i Zetor v Brně, tak to by mohlo býti zajímavé.
Akce to byla dobrá, jen ta voda, po cestě jsem 3 krát zmoknul. Stavoval jsem se ještě na akci u známých, taky jsem tam v dešti povozil děcka, nakonec jsem si na tu vodu i zvyknul, akorát v kapsách u 25 byl litr vody . Jinak 40km cca 2 hodky a 15 min. Tak nějak jsem to předpokládal.
Dostal jsem i pamětní list, že jsem se zůčastnil to mě potěšilo, pověsím ho v dílně .
Pokecal jsem o tratorech a poznal dva členy fóra . Dostal jsem pozvánku na akci Moreau agri Vysočina příští rok 11.5.2017. Píšou tady, že bude pokus o zápis do Guinnessovy knihy rekordů v největším počtu zetorů na jednom místě. Cosi říkal, že je do toho zapleten i Zetor v Brně, tak to by mohlo býti zajímavé.
Srdcová 25-ka; Járova 25-A; Školníkova 25-A; Stodolová uloženka 25-ka
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
-
Re: Sraz a výstava historických traktorů Škrdlovice 01.07.20
Rok co rok slibuju Martinovi, že dorazím a zatím jsem tam byl jen jednou a navíc jen na motorce. Tak snad letos. Nakonec musí tam být taky nějaký zanedbaný traktor
Nevěř všemu co si myslíš
Vzhledem k tomu,že budu s Eliškou od pátku na chatě,tak se určitě zúčastníme.
Kde je tam hřiště? Pokud to někdo víte, dejte odkaz na mapu, vzal bych tam jeden domaděl a jednu současnou, jen bych nerad s dvanáct metrů dlouhou soupravou bloudil, protože je povezu oba naráz.
...a klobásy budou..?
Nebudou,bude pouze hořčice na tácku s chlebem a možná nějaký hrnek.
...déšť jsem už dlouho neviděl , ale abych k vůli tomu jel přes půl republiky..?
Tak jdu natrhat hrášek pro Elu a pomalu pojedu.Ještě musím zavézt dřevo na chatu.
- pani-kenybzova
ta druhá fotka je pěkná