Svařování v ochrané atmosféře CO2
Re: Svařování v ochrané atmosféře CO2
Kde necháváte plnit lahve na CO2? Nevíte o někom v okolí Domažlic nebo v Plzeňském kraji?
-
nejvic prace da nastelovani a jak to chytnes tak je to parada.proti lepeni je lepsi pasta jak sprej.svar je daleko tvrdsi.to poznas uz pri brouseni.
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Re:
Jestli se nepletu, tak by měly byt EK-103 kysely elektrody. Vařím s nima, vaří se s nima trochu jinak, než s obyčejnýma, ale vaří pěkně. Navíc známej profisvářeč mi říkal, že sou i trochu hlubokozávarový. Jsem spokojenej.PA píše:mam dojem , ze prskani souvisi s velikosti kapek kovu pøecházejícího z elektrody/dratu do svaru , ktery sou u CO velký(pusobi kratkodoby zkraty)
pouziva nekdo kysely elektrody?jaky zkusenosti?
Jirka
TZ-4K-20 + H357XPG nabízím vše k prodeji: https://georgtk.rajce.idnes.cz/Na_prodej/
Láhve na CO2 nechávám v Praze plnit u Hasičů v servisu hasicích přístrojů, taky to jde v Pivním servisu ( potravinářský CO2) a poslední strašně komplikovaná a drahá možnost je asi Linde, protože tam chtějí plnit jen láhve od nich pronajatý - aspoň co jsem slyšel. Myslím, že v Budějovicích to bude podobný.
Silnice je dobrá na to, abych po ní dojel do terénu... mám rád platnost fyzických, ne silničních zákonů.
v Budějovicích firma Hlízagas 300kč za 6 litru
- bastardtraktor
V servisu hasicích přístrojů v plané u Mariánských Lázníkonesak píše:Kde necháváte plnit lahve na CO2? Nevíte o někom v okolí Domažlic nebo v Plzeňském kraji?
ooooooooooooo
A plní tam i 20kg a nebo jen ty malé 6 a 10kg?