Trápí mě rozvaděč

hydraulické okruhy, pístnice, hydromotory, netěsnosti, orbitroly, oleje, atd.

Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo

Zpráva
Autor
ITS

Re: Trápí mě rozvaděč

#31 Nový příspěvek od ITS »

Odkaz o MYKY je z rozvaděče JR a VLADA má dle mě rozvaděč HP, tam to šoupátko má skoro tvar činky.

jiriSBS

Re: Trápí mě rozvaděč

#32 Nový příspěvek od jiriSBS »

Pokud máte neustále problémy s činností rozváděče Jihlavan,nemá cenu neustále čistit ventil(pojistný).Problém je v tom ,že soustavě kolují nečistoty,tady je jediné řešení-vyčistit celou soustavu,demontovat nádrž a pořádně ji vyčistit,potrubí a hydr.prvky včetně potrubí propláchnout.Po vyčistění alespoň dočastně před rozváděč namontovat tlakový čistič např. FG 11/1(parametry tohoto typu max. tlak 16MPa, průtok 18 lt/min)typ nutno volit dle parametrů použivané soustavy.
Pokud vytíká olej z prac.otvoru(A ,B) v neutrální poloze šoupátka rozvaděče,příčinou bývá nejčastěji opotřebování šoupátka.
Pokud olej vytíká z otvoru (A B) a po montáží hadic hydromotor(pístnice) nepracuje příčinou je neuzavřené šoupátko poj.ventilu-nejpravděpodobnější příčina nečistoty v oleji .
Neustále slyším zatracování rozvaděčů Jihlavan,ale ty Jihlavany nemohou za to ,že někdo nemůže pochopit ,že olej musí být v soustavě čistý a filtrovaný.

Odpovědět

Zpět na „Hydraulika“