dík
Nemáš něco na výpočet nosnosti jeklu?
vyvážečka od bartyho
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: vyvážečka od bartyho
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
- Barty6945
http://barty6945.rajce.idnes.cz/Prestavba_vyvazecky/ sice jsem přes zimu moc času neměl a venku se taky nedělá zrovna nejlíp, ale přidávám nějaké fotky z přestavby vyvážečky
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravim mam zetora 9540 a u toho vlek palms a rekl bych ze nejlepsi ti je do agrohaku jezdim s vyvazecima vlekama uz 4 roky a neadal bych na to dopustit kdyz se na vlek nalozi drevo tak to aspon zatizi prdel traktoru a a traktor ma vetsi zaber parkrat sem jel s vyvazeckou uplou normalne v zavesu a to neni dobry zvlast v terenu jak se to houpe tak to cloume s celim traktorem a ten nema takovej zaber potom jinac hodne stesti pri stavbe at se daři
mas to pekne!! si macher
- Barty6945
noo díky, snad to bude i fungovat
- Barty6945
Po delší době přidávám fotky http://barty6945.rajce.idnes.cz/Prestavba_vyvazecky jak sem postoupil s výměnou HR. Zatím to vypadá tak, že už sem zkoušel i něco málo nakládat. Ještě chybí pár dodělávek, jako např.: hydraulické zámky na patky, ochranné "obleky" na hadice u drapáku, mříž u ložné plochy, páčky na rozvaděči a připevnit rozvaděč na kabinu. Jinak čekám co nejvíc připomínek od Vás, jaké máte zkušenosti a co by se třeba ještě dalo udělat jinak. Samozřejmě dosah ramene a rychlost hydraulické ruky jsou takové věci, které se daji vychytat i za provozu do budoucna. Tak pište, pište.