Argumenty pro výrobu 4x4 místo 4x2
Re: Argumenty pro výrobu 4x4 místo 4x2
Vyhraj si s 4x4 a budeš mít svatej klid a dočasu tam dáš i ten naviák
-
Tak jste mě přesvědčili Traktor nebudu mít tak vymazlenej jako spousta lidí tady na fóru, to nemám ambice. Potřebuju aby to fungovalo a ušetřilo práci...
Chlapi ja sa taky přikláním k4x4 ale seremě když tvrdite že traktor 180cm je široká obluda asi jste nebyli v Beskydech tu su rače kde i ptaci chodí pěšky.tak tam ta šiřka je potřebná jinak stravite zbytek života v kotrmelcích.na starém traktoru co je4x2 má napravu s ventry dane dvoumontážky a to je šířka ale v kopcích supr.milstav1 píše:No já počitám že bude staviat traktor tak aby moch aj na pole a kolem baráku tak tuším že nebude staviat obludu tak jak tady někteří mají 180 cm širokou atd . tak že počítám že obratnost je taky hodně duležitá a néaby musel vykácet púl lesa aby se otočil jinak by nepsal že rači jede dvakrát než aby nakládal kubíkyToreto píše:z velkým traktorom sa nezatočis tak ako s tím malim tvojim čo mas na obrázku len tolko ti poviem ..milstav1 píše:Tuším že tu někdo psal že poloměr otáčení je tušim 5 metrú to jako neni zlé jo ?Toreto píše:Lenže si zober aku máš V3S dlhu, a aka bude dlžka traktora, a riadenie na v3s nejde nejak lachko a na traktore použiješ predpokladam hydraulicke ORSTU, PIESTNICU ATD...TAKŽE to nebude tak zle keby bolo tak tu neni vyše polovice traktorov v 4x4 z prednou v3skalina píše:No právě, že se dá uzávěrka dodělat. Jinak traktor budu používat pro práce na poli a občas vození dřeva z lesa. Používat bych ho chtěl i v zimě. Jinak nepotřebuju tahat mnohakubíkový klády na jeden zátah, nejsem línej jet 2x... Ten malej rejd mi ale vrtá hlavou, bo si pamatuju, když jsem kdysi jezdil s V3S, že to žádnej šlágr nebyl...
NAK píše:Chlapi ja sa taky přikláním k4x4 ale seremě když tvrdite že traktor 180cm je široká obluda asi jste nebyli v Beskydech tu su rače kde i ptaci chodí pěšky.tak tam ta šiřka je potřebná jinak stravite zbytek života v kotrmelcích.na starém traktoru co je4x2 má napravu s ventry dane dvoumontážky a to je šířka ale v kopcích supr.milstav1 píše:No já počitám že bude staviat traktor tak aby moch aj na pole a kolem baráku tak tuším že nebude staviat obludu tak jak tady někteří mají 180 cm širokou atd . tak že počítám že obratnost je taky hodně duležitá a néaby musel vykácet púl lesa aby se otočil jinak by nepsal že rači jede dvakrát než aby nakládal kubíkyToreto píše:z velkým traktorom sa nezatočis tak ako s tím malim tvojim čo mas na obrázku len tolko ti poviem ..milstav1 píše:Tuším že tu někdo psal že poloměr otáčení je tušim 5 metrú to jako neni zlé jo ?Toreto píše:Lenže si zober aku máš V3S dlhu, a aka bude dlžka traktora, a riadenie na v3s nejde nejak lachko a na traktore použiješ predpokladam hydraulicke ORSTU, PIESTNICU ATD...TAKŽE to nebude tak zle keby bolo tak tu neni vyše polovice traktorov v 4x4 z prednou v3skalina píše:No právě, že se dá uzávěrka dodělat. Jinak traktor budu používat pro práce na poli a občas vození dřeva z lesa. Používat bych ho chtěl i v zimě. Jinak nepotřebuju tahat mnohakubíkový klády na jeden zátah, nejsem línej jet 2x... Ten malej rejd mi ale vrtá hlavou, bo si pamatuju, když jsem kdysi jezdil s V3S, že to žádnej šlágr nebyl...
Ber to v pohode, jasne že neni na taky traktor ked má z v3s automaticky je to velký traktor, ona take niečo ešte asi naživo ešte nevidel, a už určite nie v lese . že ako sa s takým robí
A súhlasim z timexy čo napísal : Vetšinou se všechno v lese tahá navijákem k cestě a tam to pak naložíš na vlek a jedeš domů.
- milstav1
No tak to sem čekal že se toho někdo určitě chytne jinak neber to osobně je to jenom řečnická fráze kolega psal že to bude mít aj na pole a kolem baráku tak já sem pochopil že to nemusí bejt velky jako zetor 7745 tak proto se řešil aj ten rejd jinak je jasné že pokud to udělá z v3s tak to nemá konkurenci a nemusí se bát oto že by to strha jako například z gaza a pod.NAK píše:Chlapi ja sa taky přikláním k4x4 ale seremě když tvrdite že traktor 180cm je široká obluda asi jste nebyli v Beskydech tu su rače kde i ptaci chodí pěšky.tak tam ta šiřka je potřebná jinak stravite zbytek života v kotrmelcích.na starém traktoru co je4x2 má napravu s ventry dane dvoumontážky a to je šířka ale v kopcích supr.milstav1 píše:No já počitám že bude staviat traktor tak aby moch aj na pole a kolem baráku tak tuším že nebude staviat obludu tak jak tady někteří mají 180 cm širokou atd . tak že počítám že obratnost je taky hodně duležitá a néaby musel vykácet púl lesa aby se otočil jinak by nepsal že rači jede dvakrát než aby nakládal kubíkyToreto píše:z velkým traktorom sa nezatočis tak ako s tím malim tvojim čo mas na obrázku len tolko ti poviem ..milstav1 píše:Tuším že tu někdo psal že poloměr otáčení je tušim 5 metrú to jako neni zlé jo ?Toreto píše:Lenže si zober aku máš V3S dlhu, a aka bude dlžka traktora, a riadenie na v3s nejde nejak lachko a na traktore použiješ predpokladam hydraulicke ORSTU, PIESTNICU ATD...TAKŽE to nebude tak zle keby bolo tak tu neni vyše polovice traktorov v 4x4 z prednou v3skalina píše:No právě, že se dá uzávěrka dodělat. Jinak traktor budu používat pro práce na poli a občas vození dřeva z lesa. Používat bych ho chtěl i v zimě. Jinak nepotřebuju tahat mnohakubíkový klády na jeden zátah, nejsem línej jet 2x... Ten malej rejd mi ale vrtá hlavou, bo si pamatuju, když jsem kdysi jezdil s V3S, že to žádnej šlágr nebyl...
Traktor si klidně vy mazlíš časem ale souhlasím s tebou de hlavně o to aby byl spolehliví