Podívám se, do konce týdne bych ti to poslal.
Naviják na supra
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- TomAir
- Kontaktovat uživatele:
Ta spojka je tam hlavnš, protože bez zařazenýho náhonu nefunguje čerpadloTomAir píše:Posouvá se to na hřídeli traktoru..je tam klec s čepy na kterých jsou kameny z poloosy Š120 a ty zapadají do drážky toho žlutého protikusu..
Naposledy upravil(a) TomAir dne sob úno 02, 2008 3:36 pm, celkem upraveno 1 x.
TomAir: Gratuluju.
Dobrá práce.
Vzpìru(rampovaè) tam dej urèitì, protože brzdy tì nikde neudržej a pak navineš tak leda traktor ke kladì. Taky jsem to mìl bez vzpìry a nešlo to.
Mì se dole nelíbí ten spodní závìs, ten ti nadìlá potíže, když na nìm vostaneš na paøízku. Lepší je ho dát na naviják vejš, nebo na rampovaè.
Pøeju ti, abys znìho mìl radost a uvidíš, že se brzo zaplatí...
Udìlal jsi dobøe, že jsi nedìlal tøíboïák.
Dobrá práce.
Vzpìru(rampovaè) tam dej urèitì, protože brzdy tì nikde neudržej a pak navineš tak leda traktor ke kladì. Taky jsem to mìl bez vzpìry a nešlo to.
Mì se dole nelíbí ten spodní závìs, ten ti nadìlá potíže, když na nìm vostaneš na paøízku. Lepší je ho dát na naviják vejš, nebo na rampovaè.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- TomAir
- Kontaktovat uživatele:
Dík... neboj všechno bude..ale èas neni ..a v tomhle poèasí taky nic moc..s tou boudou se mi to nevejde do dílny myslel sem pøidìlat závìs pøímo proti dutinì bubnu aby byl co nejblíže traktoru..Peetan píše:TomAir: Gratuluju.
Dobrá práce.
Naviják vypadá na pùvodní TNPèko.
Foto tìch lesáckých Suprù dodám èasem, zaèínám zase nestíhat , ale snad to poleví jak se uzavøou známky
Foto tìch lesáckých Suprù dodám èasem, zaèínám zase nestíhat , ale snad to poleví jak se uzavøou známky
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- TomAir
- Kontaktovat uživatele:
Zatím sem tahal nìco málo na zkoušku..a vyplynuly z toho tyto problémy:Zetor píše:Už jsi tahal s tím navijákem?jak jsi spokojen,funguje dobøe?
1.Musel sem udìlat vedení lana na kladku..
2.Je problém tahat ruènì lano do kopce obvzláštì když je umrzlo..takže je lepší vytáhnou si ho za traktor a pak bìžet do kopce
3. Když sem to uvázal za pøimrzlou kládu tak to nejdøív táhlo traktor po zadních smykem ke kládì nìž sem tu kládu utrhnul..takže už je ve vývoji vzpìra..
Jinak spokojenost navíjet staèí na volnobìh a zatím všechno drží
Re: Naviják na supra
TomAir: Vypadá to dobře, naviják máš namáklej, ale pamatuj si, že jsem tě varoval, že z dosud rovných ramen budou šavle. Já měl nejprve taky ponechaný ramena, ale po prvním větším navíjení dostrany znich byly hokejky, tak jsem tam dal na každou stranu rameno ze 2x 100 "U"čko a je to svatý...
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA