naše 6245
Moderátor: Lukashil
-
Re: naše 6245
jak sem chodil do lesa na dřevo rád, tak tea´d už mě to přestává bavit.
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
Hoši, já nevím, ale kdybych měl jen tolik lesa, co máte vy, tak si ho trochu vážím a ne si ho nechat sežrat broukem
Zetor 5945 a Zetor 6711
Tak to je nadhera..něco podobnyho bych chtěl udělat z 5 tuny jen s 2 ma nápravama a původni dělkouspacpe píše:dnes jsme dokončily náš šestiměsíční projekt-skrácená 4tuna.Apovedla se
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
No Peťas, smekám
Když jsem viděl, jak vypadala, jak jste to táhli domů, tak je to nádhera. Taky jsme chtěli udělat přesně to samý, ale nějak se mi do toho nechce. Spíš není čas. Ale jinak se vám to fakt povedlo.
Když jsem viděl, jak vypadala, jak jste to táhli domů, tak je to nádhera. Taky jsme chtěli udělat přesně to samý, ale nějak se mi do toho nechce. Spíš není čas. Ale jinak se vám to fakt povedlo.
Zetor 5945 a Zetor 6711
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
-
ondra píše:Tak to je nadhera..něco podobnyho bych chtěl udělat z 5 tuny jen s 2 ma nápravama a původni dělkouspacpe píše:dnes jsme dokončily náš šestiměsíční projekt-skrácená 4tuna.Apovedla se
no mi jsme radši tu 4 tunu protože 5tuna je viši . a my máme samej kopcovitej terén díky za pochvalu
-
zetor tomas píše:Peťo, jakou to má ložnou plochu?
Musím zmeřit a jinak dík
-
podla toho, ze aky bielorus. tie prvsie, s tou starou kabinou boli dobre, len tak kabina bola ako urobena nohami...potom boli tie co mali rovnaky spodok, prevodovka atd, ale mali novu kabinu...to by som hned menil..ani by som nevahal. dielov je v madarsku strasne vela, prakticky bezporuchovy traktor, mala spotreba. a motor vydrzi neskutocne vela...ked sa on aspon trosku staras, menis olej, tak...Honza s píše:Mam dotas mam Zetor 6245 turbo predni hyrauliku po go prevodovky nove pneu a mam ho vymenit za oveho belaruse nebo ne
U nas jsou taky skoro jen kopce a stimhle bych se taky všude nedostal na to pak mame menči káru ale tohle b se mě libilo pač se stim lip couve než s točnou a s tim domu za barak s plnym nezacouvuspacpe píše:ondra píše:Tak to je nadhera..něco podobnyho bych chtěl udělat z 5 tuny jen s 2 ma nápravama a původni dělkouspacpe píše:dnes jsme dokončily náš šestiměsíční projekt-skrácená 4tuna.Apovedla se
no mi jsme radši tu 4 tunu protože 5tuna je viši . a my máme samej kopcovitej terén díky za pochvalu
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
-
ondra píše:U nas jsou taky skoro jen kopce a stimhle bych se taky všude nedostal na to pak mame menči káru ale tohle b se mě libilo pač se stim lip couve než s točnou a s tim domu za barak s plnym nezacouvuspacpe píše:ondra píše:Tak to je nadhera..něco podobnyho bych chtěl udělat z 5 tuny jen s 2 ma nápravama a původni dělkouspacpe píše:dnes jsme dokončily náš šestiměsíční projekt-skrácená 4tuna.Apovedla se
no pořad lepší točna než autorejd.my máme ješte 3.5 tunu z autorejdem-ruční sklápění s spz.a 4tumu valnik s točnou a s tou se couve nádherne akorát je dost vratká
-
zetor tomas píše:Peťo, jakou to má ložnou plochu?
ložná plocha je 280x196
- pepa.traktor
dnes jsme dokončily náš šestiměsíční projekt-skrácená 4tuna.Apovedla se ----tak to se fakt povedla to jo za pěknou prácičku ,no a ta vychytávka zadní sajtny otvýrané dvojím způsobem no paráda,jenom číslo a možná s tímhle vlekem bych se ani po silnici nebál-policajti by čuměli na tu nádheru
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
-
pepa.traktor píše:dnes jsme dokončily náš šestiměsíční projekt-skrácená 4tuna.Apovedla se ----tak to se fakt povedla to jo za pěknou prácičku ,no a ta vychytávka zadní sajtny otvýrané dvojím způsobem no paráda,jenom číslo a možná s tímhle vlekem bych se ani po silnici nebál-policajti by čuměli na tu nádheru
když to má světla a trochu to vypadá tak proč bys stím nemohl na silnicu???? a všem díky