TZ-4K-14 - hydro naviják

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Václav 28

Re: TZ-4K-14 - hydro naviják

#286 Nový příspěvek od Václav 28 »

A tak byl zase jeden krásný den a čas na práci ta traktoru a celkem se to podařilo. Zdravá Venca.

Obrázek

Obrázek
Neříkej, že to nejde, řekni, že to neumíš!

Václav 28

#287 Nový příspěvek od Václav 28 »

Tak zase o kousek pokročila práce na novém domečku pro traktor s možností trvalého napojení na konzervátor baterie

Obrázek

Obrázek

a pokračovala i práce na nové elektrice, ale aby traktor zase jel, tak proběhlo čištění palivového systému, prostě humus a hrůza co je v té naftě za humus.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Zetor15

#288 Nový příspěvek od Zetor15 »

Sleduji tvoje vlakno pravidelne a liby se me jak se neustale rozvrusta a vylepsuje vse okolo traktoru a dilny. Pokud se chces zbavit problemu s naftou tak tankuj jen u Euro oil . Ja to tak hlavne u stroju co nejezdi dene delam uz prez 15 let a od te doby jsem nemel jediny problem s cistotou palivove soustavy pri vymemne filtru jsou vzdy krasne ciste az je mi skoda je menit.

Václav28

#289 Nový příspěvek od Václav28 »

Já vím, už to tady někdo o té naftě psal, taky je dobrá nafta na ONU ta s tím adetivem, ale mám cca ještě 150 litrů co jsem dostal a zapomněl říct mladému, že když se moc nejezdí tak se tam nemůže dát. řeším to tím, že přidám trochu benzínu a je to taky dobrý, Tak snad už to všechno dodělám a pojedu snad konečně do lesa, už se celkem těším, je to jak říkal soused " velká dřina, ale ten klid" s přáním krásného dne zdraví Venca.

Ursus 73

#290 Nový příspěvek od Ursus 73 »

Máš to moc pekné, fakt dobrá práca na dielničke, na traktore aj okolo baráku 8) .
Ale zaujímalo by ma, čo sa stalo tej original sedane na tk-čku :)
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)

Václav28

#291 Nový příspěvek od Václav28 »

Nestalo se jí nic, jen přestal fungovat měch a ty rány do zad jsou strašné, a tak nová sedačka vyšla jen o něco málo dráž než samotný měch. Práci nepočítám. Pro sedačku si má přijet kámoš, má tam k tomu i startér a nějaké plechy.

Václav28

#292 Nový příspěvek od Václav28 »

Tak jsem se opět věnoval za nepřízně počasí zkrášlení traktoru jak jsem to okouknul od novějších strojů vystavených na živitelce a vypadá to dobře

Obrázek

Obrázek

Obrázek

no a poté zase práce na dílničce a stání pro traktor, zateplování a tahání lepidla.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Václav28

#293 Nový příspěvek od Václav28 »

A ještě se trochu zadařilo a rozšířil jsem řadu pomocníků, sice jsem čekal asi tři neděle než jsem si ho dovezl protože jsem nechtěl jet jen pro něj a tak to bylo spojeno s návštěvou manželčiny mamky, ale kdo si počká, ten se dočká. Stáří cca 2 roky, naštípáno asi 3m3, štípací tlak 7 tun a cena libová. S pozdravem Venca.

Obrázek

Obrázek

Václav28

#294 Nový příspěvek od Václav28 »

Tak jsem musel vyčerpat kousek dovolené, počasí přálo a tak proběhly nějaké zahradní práce, ale našel jsem chvilku i na svoje hraní

Obrázek

Obrázek

Synátor odvozil větve co ostříhala manželka z okrasné zahrady a když přijel domů, tak nastala obvyklá věc pro tyto traktory

Obrázek

Po poslední opravě mě sklouzlo lanko a já si dost orval ruku a tak jsem si sliboval, že to celé vymyslím jinak a tak jsem byl donucen konat

Obrázek

Obrázek

Instalace vcelku jednoduchá, na traktoru minimální úprava a nasazení lanka levou zadní i v jednom. Tak snad se to bude líbit. S pozdravem a přáním spousty slunečních dní ještě v tomto roce přeje Venca.

Obrázek

Václav28

#295 Nový příspěvek od Václav28 »

Tak jsem vlastí blbostí ( pohladil jsem válec hoblovky, ale jen z boku ) vyzískal nějaký čas a když bylo líp, tak jsem postoupil na stavbě domku pro traktor

Obrázek

Obrázek

no a pak došlo na onu očekávanou chvíli radosti, snad se to bude líbit i ostatním, mě moc.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Václav28

#296 Nový příspěvek od Václav28 »

Tak se trochu ochladilo a mě nechtěl chytit traktor, po konzultaci s opravářem se mi takřka zježil i ten zbytek vlasů na hlavě co mám a zvolil jsem cestu nejmenšího zla. Mám v sání dírku se šroubkem pro startovací podporu a syn říkal, že když ho vyndal tak traktor chytil lépe, tak hurá na sání a zděšení bylo na světě

Obrázek

Obrázek

Nakonec to spravil asi půl litr benzínu a traktor chytá na otočení. S přáním krásného dne zdraví Venca.

Lukashil

#297 Nový příspěvek od Lukashil »

Jestlipak na nej nekdo pri udrzbe nezapominal :co?: :friends:

Jinak parkovani mas paradni. Zavidim 8)
Stydím se za tuto zem

Václav28

#298 Nový příspěvek od Václav28 »

No není to tak dlouho co jsem to čistil, ale jízda po usušené louce při vožení dřeva si jistě vybere své, ale dopadlo to nejlíp jak mohlo.

Florian

#299 Nový příspěvek od Florian »

Vaclave hezke parkovani,kvantum prace,ale mas to pekne. 8)
Florian

Václav28

#300 Nový příspěvek od Václav28 »

Tak se nachýlil čas a bylo nutné udělat přípravu na příští zimu a tak proběhla rodinná akce.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“