Máš to velice pěkný. Můžeš to blíže popsat nebo nějaké video či fotky, jak funguje ten jeřáb u toho navijáku? Ten naviják funguje klasicky rohatka západka a páčkou odjistíš lano na zpěný chod?microhummer píše:To je pluh Honzy, já stále sháním odhrnovačku na APO,
jinak už se něco podařilo dát do barvy, ať mi to do jara nezreziví nebo dokonce nezkoroduje
na sníh jsem už nachystám, ikdyž venku zatím žádné závěje nejsou
a kdyby náhodou nenapadlo a začalo jaro dříve, tak hurá do lesa
a abych se nemusel mordovat se závažím, tak jsem si vyrobil stojánek
Kubota B 5000 a spoustu hebel k tomu
Moderátor: DYK
Re: Kubota B 5000 a spoustu hebel k tomu
chlape tvuj den musi mit 48hod jinak nechapu kde beres cas. Me by rodina dala kdybych se takhle zavrel do dilny. Mas to paradni. Taky uvazuju o japoncikoj kubotu nebo yanmar. Tkcko jsem uz zavrhnul. Neprocet jsem vsechno,cim delas seno? Ja mam frezu tj6,5. Ale furt silham po 4kolech.
Ahoj, taky mě zajímá ten jeřábek prosím popiš nebo nafoť. Stavím něco podobného.
- microhummer
Ahoj, seno nedělám,Kubotu mám jen na práci kolem domku a pro radost.
Co se týká jeřábku- teď už v kombinaci s navijákem, myslím, že fotky tam jsou, je otočný, dá se poskládat za štít, nebo zaaretovat do přímé polohy, zvedá se písticí zapojenou do externích koncovek hydrauliky, pro větší stabilitu se opře o zem v trojbodu.Na fotkách možná není ta pístnice, ale ta je na prvních, kdy jsem měl pouze jeřáb na zvedání kamenů....Jinak díky za pochvalu.
Co se týká jeřábku- teď už v kombinaci s navijákem, myslím, že fotky tam jsou, je otočný, dá se poskládat za štít, nebo zaaretovat do přímé polohy, zvedá se písticí zapojenou do externích koncovek hydrauliky, pro větší stabilitu se opře o zem v trojbodu.Na fotkách možná není ta pístnice, ale ta je na prvních, kdy jsem měl pouze jeřáb na zvedání kamenů....Jinak díky za pochvalu.
Na začátku bylo jen slovo boží a pár svařených trubek, to ostatní pochopí každý trouba!
No to jsou k nám hosti, microhummer se tu po dlouhé době ukázal.
Přibylo za dobu Tvé nepřítomnosti na fóru nějaké nové heblo ke kubotce?
Přibylo za dobu Tvé nepřítomnosti na fóru nějaké nové heblo ke kubotce?
ISEKI TA247F
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE
- microhummer
Hola hombre, ale nějak není čas, heblo ke Kubotce ne, ale pustil jsem se do přestavby jiného stroje, fotky zatím nejsou ale vše bude
Na začátku bylo jen slovo boží a pár svařených trubek, to ostatní pochopí každý trouba!
Rád se nechám překvapit - Tvé fotky bývají kvalitní.
ISEKI TA247F
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE
Koukej to sem naházet dědkumicrohummer píše:...ale pustil jsem se do přestavby jiného stroje, fotky zatím nejsou ale vše bude
- microhummer
Tak jsem se do toho konečně pustil
je to takový poloviční traktor, ale sekat se musí
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 73&t=72950
je to takový poloviční traktor, ale sekat se musí
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 73&t=72950
Koukám, že microhummer opět nezklamal! Pěkný strojek to bude...
ISEKI TA247F
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE
Parádní klempířina a ty šípáky buděj respekt...
Zdravim chcem sa spytat či sa na tom Vašom navijaku odvija tažko lano,kedže tam nemate spojku na vypnutie a kolko tam vojde asi lana.Ďakujem.
- microhummer
Eleven- díky za pochvalu.
Jakub- odvíjí se parádně úplně volně, když vypneš pákou vývoďák, točíš s ním rukou, to samé děláš i lanem s bubnem- vypneš rohatku a volně odvine i malá traktoristka Na bubnu mám jen 25 metrů a buben je po navinutí tak do polovic- tipuju, že se tam bez problémů vejde 40 metrů lana. A sílu má, na volnoběh tunu utáhne a o ničem ani neví.Žádné extrémy jsem s ním ještě nedělal a vzhledem k velikosti Kubotky je pro mě dostačující.
Jakub- odvíjí se parádně úplně volně, když vypneš pákou vývoďák, točíš s ním rukou, to samé děláš i lanem s bubnem- vypneš rohatku a volně odvine i malá traktoristka Na bubnu mám jen 25 metrů a buben je po navinutí tak do polovic- tipuju, že se tam bez problémů vejde 40 metrů lana. A sílu má, na volnoběh tunu utáhne a o ničem ani neví.Žádné extrémy jsem s ním ještě nedělal a vzhledem k velikosti Kubotky je pro mě dostačující.
Ďakujem za odpoveď
- microhummer
Zdar chlapi,
sháním šroubovací středy zadních kol-šestiúhelníková díra- neřešil tady někdo výrobu?
Díky.
sháním šroubovací středy zadních kol-šestiúhelníková díra- neřešil tady někdo výrobu?
Díky.