WINEA,CABRIO,VEGA II
- Vinea 30Hp Comfort
Re: VINEA,CABRIO,VEGA II
Já Vegu ze svým navijákem ani jednou nepostavil na zadní,když jsem měl na zkoušku uniforesta tak to co jsem utáhnul ve spodní kladce bezproblému a pak jsem to dal jen na horní,tak Vega šla na prdel.Tady je znát každej centimetr když je kladka výš
ZETOR 5211
- adam_pitak
v tom súhlasím že sa to dokáže postaviť na zadné, no ešte sme taký ťažký strom neťahali aby sa postavil na zadné... teda aspoň dúfam
Mieeeer
-
- adam_pitak
Zaciatkom prazdnin pribudlo nove naradie k Vinee
Pracu to robi celkom dobru, ale na rozrusenie travneho drnu to asi bude potrebne dotazit.
Som s tym celkom spokojny, ale jedna vec mi trochu vadi, ze je to trochu problem dostat do mojich spodnych ramien. Nejdu tak na siroko roztiahnut ako maju tieto tanierove brany capy. Je treba pri zapajani navliect postupne jedno rameno a manevrovanim s volantom sa potom da pripojit aj to druhe.
Bud to chce zuzit rozostup capov, alebo ine spodne ramena na traktor.
Pracu to robi celkom dobru, ale na rozrusenie travneho drnu to asi bude potrebne dotazit.
Som s tym celkom spokojny, ale jedna vec mi trochu vadi, ze je to trochu problem dostat do mojich spodnych ramien. Nejdu tak na siroko roztiahnut ako maju tieto tanierove brany capy. Je treba pri zapajani navliect postupne jedno rameno a manevrovanim s volantom sa potom da pripojit aj to druhe.
Bud to chce zuzit rozostup capov, alebo ine spodne ramena na traktor.
- adam_pitak
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný, za Vineu sedí a co to koštovalo? Jestli moc ne tak ty svoje ještě odvezu do šrotu
su to TB - 120, cenu si pamatam len priblizne a tusim, ze to bolo nieco okolo 1100 EUR. Nakoniec da sa to najst na stranke vyrobcu. Ma reklamu na fore vpravo hore http://www.agrobon.sk. Netreba sa nechat pomylit fotkou na ich webe, kde su TB 120 s I - ckovym ramom. Tie uz vraj nerobia a robia to tak ako mam ja.
Povodne som zvazoval sirsie, ale mal som obavy, ze s tym vo vinohrade budu problemy. Dobre som spravil, lebo v tych uzsiich idu tieto niekedy na tesno.
Povodne som zvazoval sirsie, ale mal som obavy, ze s tym vo vinohrade budu problemy. Dobre som spravil, lebo v tych uzsiich idu tieto niekedy na tesno.
- majo258
Ahoj
pozeram ze capy su nasrubovane, keby si si nechal urobit obojstranne a zavesil by si to zvnutra? ramena by si roztiahol, alebo by si dal silnejsiu zavlacku a stiahol? .
pripadne krizom gulatinu by si zasunul a zaistil ramena? aby si to nemusel prevarat.
pozeram ze capy su nasrubovane, keby si si nechal urobit obojstranne a zavesil by si to zvnutra? ramena by si roztiahol, alebo by si dal silnejsiu zavlacku a stiahol? .
pripadne krizom gulatinu by si zasunul a zaistil ramena? aby si to nemusel prevarat.
-
Sem to tvrdil i Antonnymu, že I-čkový rám je ku hovnu. Můžu se zeptat? Proč jsou i v zadu zubatý disky? Proč jsi nekoupil polské?Orešanec2 píše:su to TB - 120, cenu si pamatam len priblizne a tusim, ze to bolo nieco okolo 1100 EUR. Nakoniec da sa to najst na stranke vyrobcu. Ma reklamu na fore vpravo hore http://www.agrobon.sk. Netreba sa nechat pomylit fotkou na ich webe, kde su TB 120 s I - ckovym ramom. Tie uz vraj nerobia a robia to tak ako mam ja.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Tvrdil netvrdil, když sem ho viděl v polu tak mi to zas tak blbý nepřišlo. A na výrobu daleko jednodušší. Fungovat to budeDYK píše:Sem to tvrdil i Antonnymu, že I-čkový rám je ku hovnu. Můžu se zeptat? Proč jsou i v zadu zubatý disky? Proč jsi nekoupil polské?Orešanec2 píše:su to TB - 120, cenu si pamatam len priblizne a tusim, ze to bolo nieco okolo 1100 EUR. Nakoniec da sa to najst na stranke vyrobcu. Ma reklamu na fore vpravo hore http://www.agrobon.sk. Netreba sa nechat pomylit fotkou na ich webe, kde su TB 120 s I - ckovym ramom. Tie uz vraj nerobia a robia to tak ako mam ja.
- adam_pitak
dnes sme konečne pomlátili na to že bolo veľa ľahnutého, veľa buriny a mokro tak úroda bola postačujúca. No aj tak si nepamätám rok kedy sme mali zemiaky vybraté skorej ako pšenicu
https://www.dropbox.com/s/1hdc1qk8o7bv6 ... 2.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/1hdc1qk8o7bv6 ... 2.jpg?dl=0
Mieeeer
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné foto Adame jak pak pytlujete? Jestli teda pytlujete... Lopata a druhej drží pytel? To je jediná věc, co nemám dořešenou
- adam_pitak
tak tak... ale teraz ma trápi aby to fajne uschlo...Antony30011 píše:Pěkné foto Adame jak pak pytlujete? Jestli teda pytlujete... Lopata a druhej drží pytel? To je jediná věc, co nemám dořešenou
Mieeeer