Hovado v kamionu

Youtube.com

Moderátor: rezis

Zpráva
Autor
ola

Re: Hovado v kamionu

#16 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,už to tu raz je.Ináč to vidím stéjně jak kenybz,teda,že jél celkem ražno a že ten traktorista ani nezaregistrovál a nebo třeba aj zaregistrovál alě vůbec ho nenapadlo,že by sa ho jál předjížďať aniž by tam měl dosť pľacu a dál mu to patřičně na vědomí aby moh v klidu uhnůť.Gdyž na to čumím párkrát dokola,tož bych to neviďél ani tak na ten rozhýbaný návěs alě na to,že mu ten traktorista chťél uhnůť.A tým že tam mezi nima zbyla enom taká malá špára,tož mu to heblo aj tým malinkatým manévrem škrklo o ten návěs a už sa nestačíl diviť.Ty volě,taký kotrlěc bych teda nechťél zažiť,kurva,to by nedokázál ani Simír s tů jeho bandů kaskadérů.No alě to nemění nic na tom,že to všecko zaviníl kamioňák svojím neuváženým předjížďáním,nehlědě na to že vzál roha.Na druhů stranu,kurva,gdyž Já jedu traktorem po silici,tož nedělám nic iného,než že imrvére hlědím co sa děje kolem celého traktora a furt přemýšľám co sa gde može žvéjknůť.Kor gdyž za sebů tahám vlěčku,nebo mám dokonca nahastrošené v hydraulice nejaké to věčí štragadlo,keré při každéj jamce či sebemenším manévru škrče aj páru desítek čísel sematam jak trdlo.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

jirka h

#17 Nový příspěvek od jirka h »

ve chvíli kdy je traktor vidět poprvé, jede kolem až u kraje asfaltu, v tu chvíli tam bylo místa dost, ve chvíli kdy o sebe zavadili měl venkovní hranu kola od kraje asfaltu cca šíři pneumatiky, to znamená cca 50 cm, zda o něm řidič traktoru věděl? má zpětné zrcátko? pokud takhle kličkoval po cestě moh to brát řidič kamionu jako že o něm traktorista ví a uhybá mu, pokud se traktorista kamionu když ho měl vedle sebe lekl a strhl to do prava? a pokud byl kamion naložený? nemusel to řidič ani pocítit, osobně jsem jednou vyboural roh domu a přišel jsem na to až v další zatáčce protože jsem při tom natrhl plachtu
není umění udělat nové z nového, ale ze starého

sychrovak

#18 Nový příspěvek od sychrovak »

Proč do sebe hned rejete......když se na to podívám tak kamioňák to valí a jak dojede traktor tak předjíždí,dle mého traktorista ho viděl až když se vedle něj objevil,dle pravidel je jednoznačně vina u řidiče kamionu.
P.s jedná se jen o můj nizor tak na mě neutočte :) řídil jsem tak maximálně jenom vejtru ale oči mám.....ještě že jsou ty kamery.
Jo a v Itálii i v Řecku kde se troubí než tě předjedou je mi sympatické. 8)
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

Britt

#19 Nový příspěvek od Britt »

Také jsem jezdil s kamionem nějakej ten pátek a říkám znovu, že chyba je na straně řidiče kamionu. Ale k těmto chybám jsou řidiči tlačeni dopravci a za nesplnění jejich požadavků jsou řidiči tvrdě trestáni na platě. Není pak divu, že to na našich silnicích takhle vypadá. Dalším aspektem je, že papíry na kamion dnes dostane už 18 letý cucák bez zkušeností, mistr světa a těžkej frajer. My dříve narození raději zpomalíme, když ty namachrovaný pitomečky vidíme. Velký respekt a hlubokou úctu mám k děvčatům, co si troufnou řídit bezmála čtyřicetitunové monstrum a věřte, že někdy je za volantem práce jako v lomu.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

Chose11

#20 Nový příspěvek od Chose11 »

jel jsem osobákem do tunelu Hřebeč, kamioňáci ho znají, do kopce v levém pruhu, vpravo kamion s návěsem, řidič bliknr a hrrrr na mě, troubím nic, oči z důlků a šlápl na brzdy, doprotisměru se uhnout nedalo, to by byl čelní střet a jak jsem skoro stál tak mě ten ču...k rozpáral pravou část auta traverzou nárazníku. Podotýkám že to bylo auto zákazníka, jel jsem do Svitav na STK. Kamioňák jak jinak taky nezastavil a já platil vše ze svého. Pozitivní názor už na ně mít asi nikdy nebudu a že jsem za tím volantem náklaďáku taky seděl...
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.

kulevaros

#21 Nový příspěvek od kulevaros »

jirka h píše:ve chvíli kdy je traktor vidět poprvé, jede kolem až u kraje asfaltu, v tu chvíli tam bylo místa dost, ve chvíli kdy o sebe zavadili měl venkovní hranu kola od kraje asfaltu cca šíři pneumatiky, to znamená cca 50 cm, zda o něm řidič traktoru věděl? má zpětné zrcátko? pokud takhle kličkoval po cestě moh to brát řidič kamionu jako že o něm traktorista ví a uhybá mu, pokud se traktorista kamionu když ho měl vedle sebe lekl a strhl to do prava? a pokud byl kamion naložený? nemusel to řidič ani pocítit, osobně jsem jednou vyboural roh domu a přišel jsem na to až v další zatáčce protože jsem při tom natrhl plachtu
Co to tu tapes za kktiny. Ja jezdim s nakladakem a mam sirsi auto nez normalni sirka je na tom stepkovac. Ridic kamionu je na vine 100% kdyz chcu nekoho predjet kohokoli ,tak aj kdyby ten traktorista klickoval tak bud budu blikat nebo troubit aby videl ze se za nim neco deje a az bude u kraje muzu jet a ne ze tam vleti jak idiot. A to ze to nemusel citit :) :) 8) 8) uplna hnupina. Me bavi prispevky lidi kteri vzivote neridili nic vetsiho a tady polemizuji o tom ci je to chyba a proc o neho zavadil. A nazor borce ktery napsal ze se musi zastat kamionaka tak to klobouk dolu. Proto se o vas rika to co se rika. Kazdy normalne uvazujici ridic vidi jestli je cesta dostatecne siroka na to nekoho predjet. A kdyz neni tak tam proste nejedu.

sychrovak

#22 Nový příspěvek od sychrovak »

Tak proč se rozčiluješ,zastali se ho kluci co je nákladák živí,jen měli svůj názor.
Jinak souhlas.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

Fidlla

#23 Nový příspěvek od Fidlla »

Tak koukám a s kamionem jede pěkný hovado-tohle zachycení musel cejtit i s naložením návěsem,tu čest jezdit návěsem měl,tohle bych kurna cejtil.Právě z časový tísni a rodině se na to vyprd,ale to je mimo tema.

S traktorem a rozmetadlem na umělá hnojiva mám tak též zkušenost 5 sezon,pokud bylo rozmetadlo plný(2,5t obsah),pěkně to cloumalo.A jak je vidět na videu-rozmetadlo bylo plný.Je taky poznat ,traktor menší vahové kategorie,protože pokud by mostrum co já jezdil on zavadil,tahle by ode mě neodjel. Prázdný vážilo 9t+rozmetadlo+korba cca11t,v rozmetadle 2,5t a na korbě 4t,pneu 1m šíroký,rychlost 38km/h,
Zetor 6718 DEEP RED

kulevaros

#24 Nový příspěvek od kulevaros »

sychrovak píše:Tak proč se rozčiluješ,zastali se ho kluci co je nákladák živí,jen měli svůj názor.
Jinak souhlas.
Jak jsem rekl me taky nakladak zivi a diky takovym se o nich rika jaci jsou kamionaci prasata neohleduplne. Proste me to naprdlo te cele.

cont33

#25 Nový příspěvek od cont33 »

už asi 7 rokov nejazdim z nakladakom ale v doprave som stále a ked vidim kto všetko sa prihlasi že chce robiť šofera z povolania tak mi je na :grc: Toto je dosť extremny prípad.. To či niekto niekoho nahana alebo nie, či sleduje každý liter spotreby alebo nie z týmto nemá nič spoločneho.... každý sa chce vrátiť domov živý a zdravý... tak podla toho treba aj pri tej práci rozmýšlať....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

caja008

#26 Nový příspěvek od caja008 »

ta spekulace o tom zda řidič kamionu věděl jestlli tam rozházel traktor nebo ne .. když někoho předjíždim tak přeci koukám do pravýho zrcátka jestli už se mužu zařadit před něj.. takže když ho takhle sebral tak to 100 % věděl...
Když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo aneb když nestačí kladivo jistota je ještě větší kladivo.

Chose11

#27 Nový příspěvek od Chose11 »

podle mě to věděl a rychle utíkal
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#28 Nový příspěvek od Milhauss »

Nemám nic proti kamioňákům,ale jezděj jak hovada. Ve středu v 1:00 večer či ráno,jeden jel proti mě,a jestli usnul nevím,ale najednou vybočil,a já musel na škarpu,jinak by nás rozstřelil a bylo to jen tak tak,čekal jsem ránu někam na zadek,v sanitě jsem měl dva lidi,nevím kdo by byl nešťastný víc. A když vidím co předvádějí a jak se chovají,tak prostě kamioňáky nemám rád. Samo že všichni nejsou stejný

Jakub
Kontaktovat uživatele:

#29 Nový příspěvek od Jakub »

To je jasný, když se takhle kutálí traktor s rozmetadlem, tak to musí být pořádnej rachot, nehledě na to, že mu žduchl do návěsu. Teorii o náhlému vybočení traktoru nevěřím, vždyť je to mizerná kvalita a před předjížděním tam není nic vidět. Ono jet s rozmetadlem škarpou není žádná výhra, může to slušně rozhoupat.
Kamioňák to evidentně nemá ve voku, možná se zaměřil na šířku traktora a přehlídl, že rožek toho rozmetadla vyčuhuje. Ale předjížďet v takové situaci takovou rychlostí, to může jen hovado, když tam jde o centimetry.
Osobně jezdím jenom s traktorem a pár krizovek, kdy jsem musel zahamovat natvrdo bylo právě kvůli kamioňákům...
Jinak nemám problém někoho pustit, uhnout, domluvit se, sám mám radši, když za mnou není nervózní fronta, ale musí být kam uhnout. Pokud je tam okousaná krajnice, která to rozskáče nebo šurvajz na píchnutí kola, tak tam nejedu a držím si lajnu. Hlavně furt sledovat ostatní, od těch je největší nebezpečí.
Zetor 25 A, štípač od Biboše s navijákem.

Vojta68

#30 Nový příspěvek od Vojta68 »

Vlasatej píše:co je dvousečné? zastat? to je vtip?
Tohle je na kriminál.
8)
OSTROWEK K162
Mulča M22 sklopka

Odpovědět

Zpět na „Videa z netu“