tome sak si psal ze motor mas ale nejde ti do otacekTom píše:Já tam mám takovou převodovku na malých kolech, mělo to vepředu lištovku, ta ještě možná někde bude. Mám příručku k převodovce a lištovce, ale motor nemám. Taky by se hodil.
PA 50
Moderátor: DYK
-
Re: PA 50
Ja mam spravenu vlecku , vyoravac zemiakou , pluh , rotavator a riadkovac to je asi tak vsetko... a foto nedam lebo mi to sem nejde dat.... mne sa nechce kazde jedno foto zmensovat...tak dik vyskusame a uvidime a co k tomu mas ty? daj nejake foto
To je origo prevodovka takuto mam aj ja ma 3+1 rychlosti.Dalsi foto pa-cky z netu.
nevite z ceho tam ma prevodovku??
Mne to moje naradie taha v pohode dokonca aj ten pluh to taha bez problemou.
Vlecku mam asi 1x1,5m je mala ale mne bohato staci pretoze ja ju mam stale zaprahnutu za PAcku a mam to cele v garazi a keby som mal velku vlecku tak by mi zavadzala....
ja mam napravu s polskeho fiatu (to je to iste co zigul) a virezal som diferak , skratil poolosi , poolosi nasunul do trubky napravu zvaril do kopy a hotovo.... a brzdy su origo fiaty malu vzadu kotuce brzdi mi to cez laná a brzdi to paradne ale iba jedno koleso druhe mi nechce ani zaboha brzdit nevem preco No a napravu mam trochu dozadu danu kvoli dotazeniu PAfkya Johny jaku mas napravu ty na vlecke? a kde priblizne ju mas uchytenu??? mas ju za polkou vlecky viac do zadu aby ti dotazovala aj predok?
Praveze nedal som tam nic myslel som ze ta poolosa bude ulozena v dvoch loziskach ale loziska su iba na krajoch a v strede to drzi v diferaku tak som nasiel taku trubku do ktorej tie poolosi tak tesnejsie vosly natlacil vazeliny a zatial to drziJa to tedy skusim udelat podobne... ale nevim nejak moc jak...... do tej tyce jsi dal loziska nebo jak??
No z dotazenim je problem aj u normalnej prevodovky zo zavaziami v kolesach a pridavnimi zavaziami takze sa ani necudujem ze pri hentakej prevodovecke mas problem.. Skus nejake zavazia odliat z betonu.Dneska som zacal robit za pa-cku radlicky. budu siroke asi jak je sirka kolies... akurat mam problem s dotazenim.... je to lahke. Neskor dam foto